”SafeMoon squeeze” börjar – vad är det och var kan man köpa?

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jun 21, 2021
  • Kan Reddit-investerare få SAFEMOON-priset att stiga?
  • Ska du köpa SafeMoon-krypto nu?
  • Vi listar de två bästa ställena att köpa SafeMoon online.

Om du är en aktiv medlem i krypto-communityn har du sannolikt inte missat det hetaste samtalsämnet de senaste 24 timmarna. SafeMoon (SAFEMOON) – ett kommande altcoin-projekt – kommer sannolikt att öka i värde tack vare Reddit-investerare.

Den här artikeln förklarar varför detta händer, om du ska köpa SafeMoon nu och vad som kan vänta i framtiden för projektet. För att komma igång skrollar du ner för att få reda på de bästa ställena att köpa SafeMoon-krypto online.

Var kan jag köpa SafeMoon-mynt idag?

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Om du letar efter de bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla SAFEMOON i Sverige och på andra håll så är det bara att styra stegen till de två alternativen nedan. Dessa plattformar har valts ut av vårt analytikerteam tack vare deras låga avgifter, smidiga användargränssnitt och pålitlig kundsupport.

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är SafeMoon?

SafeMoon grundades i mars 2021 i USA och är en decentraliserad kryptovaluta som körs på Binance Smart Chain. Till skillnad från andra kryptovalutor belönar SafeMoon tokeninnehavare som håller sina tokens och beskattar dem som säljer med en avgift på 10%, varav 5% distribueras bland tokeninnehavarna.

Myntet fick snabbt fart efter lanseringen och nu siktar kryptovalutainvesterare på en prispress.

Vad är SafeMoon-squeeze?

Det är en community-rörelse som leds av Reddit-forumet SatoshiStreetBets, kryptovalutaversionen av populära WallStreetBets. Målet är att ”ta all makt från bankerna och ge den till folket” genom att skapa ett ”massivt långvarigt uppåtgående tryck” på SAFEMOONs pris till följd av en ”volyminducerad tokenbränning”.

Till skillnad från en short squeeze, som vi upplevt med både AMC Entertainment och GameStop, är målet med denna press inte att fånga de stora kortpositionerna som innehas av stora finansinstitut. Istället är rörelsens mål att avslöja den påstådda förtalet och förlöjligandet av SafeMoon-utvecklingsteamet, som SatoshiStreetBets hävdar har fått utstå ”oförtjänad” kritik.

Ska jag köpa SafeMoon nu?

Om du tror på det grundläggande värdet av kryptovalutan, eller om du tror att Reddit-kampanjen kommer att generera ett positivt marknadssentiment och därmed en prisökning, så kan det nu vara en bra tid att köpa SafeMoon.

Se dock till att du är bekväm med riskerna. SAFEMOON är ett tidigt skede altcoin och volatiliteten är oundviklig, så invester aldrig pengar du inte har råd att helt förlora och var inte rädd för att undvika att investera om du är lite motvillig mot risk.

Prisförutsägelse för SAFEMOON

Vi vill alltid undvika att ge prisförutsägelser för altcoins eftersom de vanligtvis är opålitliga. Detta beror på det stora antalet variabler och alla de okända faktorer som gör det nästintill omöjligt att beräkna ett grundvärde.

Vi känner oss dock optimistiska för SafeMoon – åtminstone på kort sikt.

Reaktioner i sociala medier på $SAFEMOON-squeezen

Många investerare har reagerat på SafeMoon-squeezen i sociala medier de senaste timmarna, många av dem använder hashtaggen #safemoonsqueeze.

Kolla in våra kryptonyheter för det senaste om SafeMoon-squeezen och andra nyheter om den senaste utvecklingen inomm kryptoindustrin.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust