Mozart Finance – var kan man köpa MELODY-mynt och VIOLA-tokens?

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jun 24, 2021
  • Få reda på var du kan köpa MELODY-krypto och hur VIOLA-farming fungerar.
  • Hur ser framtiden ut för Mozart Finance?
  • Ska du köpa Mozart Finance-tokens idag?

Mozart Finance (MELODY) var en av dagens största vinnare inom kryptovalutasektorn och har ökat med 60% på 24 timmar. Sedan det ”mest stilfulla projektet på Binance Smart Chain” lanserade sin nya yield farming, VIOLA, och slutförde en botgranskning har det ökat i värde.

I den här artikeln förklarar vi vad Mozart Finance-projektet är, hur det fungerar och listar de två bästa ställena att köpa MELODY-mynt i Sverige och på andra håll.

Var kan jag köpa MELODY-mynt och tjäna VIOLA online

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Om du vill investera i Mozart Finance måste du först köpa MELODY-krypto. Sedan kan du staka dina mynt via Mozart-plattformen för att tjäna VIOLA-mynt. Slutligen kan du lägga till likviditet för VIOLA. Detta kallas för yield farming.

Även om många kryptoinvesterare köper sina altcoins via kryptobörser så anser vi att det bästa stället att köpa Mozart Finance-tokens är hos en pålitlig kryptovalutamäklare. Det handlar om reglerade plattformar med låga avgifter som gör att du snabbt och enkelt kan skapa en diversifierad investeringsportfölj. Här är våra två toppval:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är Mozart Finance?

Det är ett kryptovalutaprojekt som är inriktat på yield farming och musikfokuserade NFT:er (digitala samlarföremål). Plattformen integrerar också många andra viktiga applikationer för decentraliserad finansiering, såsom betting, lotterier, AMM och mer.

Plattformen mål är att låta investerare odla sig in i DeFi-sektorn, och det senaste tillägget av VIOLA-token är nyckeln till detta tokenomiska ekosystem. VIOLA tillhandahåller en ”token burn-mekanism” för MELODY och styrningskraft i hela Mozart Finance-nätverket.

Ska jag köpa Mozart Finance-tokens?

Om du vill tjäna på plattformens yield farming, engagera dig i musikaliska NFT:er eller helt enkelt spekulera på priset för MELODY-mynt så kan det vara ett bra köp. Många anser att projektet har gott om utrymme för tillväxt och just bara har börjat få upp farten.

Innan du investerar eller börjar staka, se dock till att du utför dina egna omfattande efterforskningar kring projektet och undvik att fatta hastiga och känslobaserade investeringsbeslut. Unga altcoin-projekt innebär vanligtvis en förhöjd risk, så se till att du känner till detta.

Prisprognos för MELODY

Vi kan för närvarande inte erbjuda en prisförutsägelse för Mozart Finance eftersom det är ett så ungt projekt och det grundläggande värdet är fortfarande oklart. Med tiden får vi en bättre uppfattning de variabler som är okända idag, marknadssentimentet och tekniska indikatorer som kan måla en tydligare bild av projektet.

Med tanke på att över 1 000 000 miljoner MELODY-mynt redan har bränts av samhället förväntar vi oss en prisuppgång på kort sikt.

Prisprognos för VIOLA

Här är svaret precis detsamma som i vår MELODY-prisprognos.

Reaktioner i sociala medier på $MELODY och $VIOLA

För de senaste nyheterna om Mozart Finance och andra spännande kryptoprojekt, kolla in vårt nyhetsavsnitt.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust