Polygon skapar Polygon Studios med sikte på mot exponentiell tillväxt inom den globala blockchain-spel- och NFT-industrin

By: Daniela Kirova
on jul 19, 2021
  • Polygon har satt standarden för Blockchain-spel, DeFi och NFT:er med bl.a. över 500 Dapps.
  • Den nya enhetens ekosystem består av populära NFT:er, Dapps och Web 3-spel.
  • Fler än 100 000 blockchain-spelare har lockats av Polygons högkvalitativa spel och höga hastigheter.

Polygon (MATIC/USD) anses av många ha satt standarden för Blockchain-spel, DeFi och NFT:er med över 500 Dapps, fler än 18 miljoner unika plånböcker och cirka 7 miljoner dagliga txns. Det är en av de snabbast växande Dapp-plattformarna för Ethereum-skalning (ETH/USD).

Överbrygger klyftan mellan Web 2- och Web 3-spel

Polygons spel-community ligger bakom plattformens beslut att skapa Polygon Studios, en ny enhet med fokus på att skapa svallvågor inom den globala blockchain-spel- och NFT-industrin. Polygon Studios kommer att överbrygga klyftan mellan Web 2- och Web 3-spel genom utvecklare, marknadsföring och investeringsstöd. Den nya enhetens ekosystem består av populära NFT:er, Dapps och Web 3-spel som Aavegotchi, Zed Run, OpenSea, Upshot, Skyweaver by Horizon Games, Neon District, Cometh, Decentraland (MANA/USD), Megacryptopolis och Decentral.Games.

Ny enhet ska befästa Polygons position som decentraliserad spelindustriplattform

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Med Polygon Studios vill Polygon skapa ett varumärke som lockar ansedda investerare, artister och utvecklare till sitt NFT-ekosystem och befästa sin position som en de facto decentraliserad spelindustriplattform. Studiorna har potential att positionera Polygon som den valda plattformen för större Web 2- och IP-ägare som vill flytta till Web 3.

Polygon uppger att Polygon Gaming Studio kommer att hjälpa team och utvecklare att skapa blockchain-aktiverade spelupplevelser genom kvalitetstester och infrastruktur, community support, teknik, marknadsföring, investeringar och lättanvända SDK:er. De tillade att:

”Polygon NFT Studio kommer att hjälpa stora varumärken, IP-ägare, kändisar etc. till nya idéer och att lansera anpassade NFT-modeller och marknadsplatser.”

Fler än 100 000 blockchain-spelare har lockats av Polygons högkvalitativa spelupplevelser samt ekosystemets snabba bekräftelsestider och höga hastighet. Bland de NFT:er som finns på Polygons solida infrastruktur är Unifty, Unicly, OpenSea, Upshot, Valuables by CENT och fler.

Fullskaligt utvecklingsstöd

Polygon Studios har satt ett högt mål att fördubbla det dynamiska spel- och NFT-ekosystemet som redan är under utveckling på Polygon. Spel får fullskaligt utvecklingsstöd genom lanseringen av Polygon Studios. Populära franchisetagare och stora varumärken kan lanseras i nätverket, och spelare kan dra nytta av de lukrativa nya möjligheter som finns inom decentraliserat spel.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust