Delegerad 1-klick-staking nu live i Theta Web Wallet

By: Daniela Kirova
on jul 21, 2021
  • Theta vill uppnå en staking på över 60%
  • Staking läggs till i Chrome-tillägget och Thetas mobilplånbok inom kort.
  • Användare måste staka minst 1 000 tokens för att vara berättigade till belöningar.

Med den nya funktionen live-1-klick-staking i Thetas (THETA/USD) webbplånbok kan användare delegera sina mynt till staking hos Guardian Nodes, som drivs av communityn, skrev Theta Labs. Ett dussintal Theta-community-medlemmar har frivilligt valt att lista sina noder i Theta Web Wallet, vilket gör det lättare att tjäna staking-belöningar (TFUEL-belöningar) än någonsin. Theta vill nå en stakingprocent på över 60% tack vare den nya utvecklingen.

Staking läggs till i Chrome-tillägget och Theta mobilplånbok snart

För tillfället finns 1-klick-staking tillgängligt i Theta Web Wallet. Theta kommer snart att lägga till tjänsten även i sin mobilplånbok och sitt Chrome-tillägg. Företaget rapporterar att den gamla staking-processen och den nya är praktiskt taget identiska. Användare måste logga in på sin Theta Web Wallet. Sedan navigerar de till ”Deposit Stake” i avsnittet ”Stakes”. Det senaste tillskottet till Theta Wallet-sidan är ”Delegated Guardian Node”. När du klickar på den omdirigeras du till en lista över de volontärer som tillhandahåller sina noder att staka på. Välj en av dem och tryck sedan på ”Continue”. Du ombeds nu att ange antalet THETA du vill staka. Slutligen, tryck på ”Deposit Stake”.

Minsta insats är 1 000 THETA-tokens

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Användare måste staka minst 1 000 token för att vara berättigade till belöningar. Staking-belöningarna är desamma som om de skulle använda en egen nod. Användare som stakar färre än 50 000 tokens måste ibland vänta veckor på att få en TFUEL-belöning eftersom de baseras på sannolikhet och tjänas därför slumpmässigt. Företaget tillhandahåller ytterligare information om staking och hur det går till att avbryta staking i Theta-dokumentationen för Guardian Nodes and Staking samt en guide om TFUEL-staking.

Att satsa är riskfritt

Tokens är aldrig i fara eftersom de inte kan överföras någon annanstans än tillbaka till användarens plånbok, även om en nod attackeras, misslyckas eller upplever något annat problem. Innehavaren är den enda som någonsin kan kontrollera sina stakade THETA-tokens.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust