Prisanalys av APENFT (NFT) för augusti 2021

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on jul 23, 2021
  • APENFT:s framgång beror främst på dess strategi att utöka sitt marknadsinflytande.
  • Det finns fortfarande en viss osäkerhet kring detta projekt.
  • Den kritiska supportnivån är 0,0000015 dollar.

Kryptovalutamarknaden har studsat tillbaka de senaste två dagarna, inte minst efter att Bitcoin fortsatt sin fortsatt sin klättring och återigen steg över 32 000 dollar-nivån. Denna situation stöder också APENFT (NFT) och på bara några timmar sköt priset på denna kryptovaluta upp från 0,0000015 till över 0,0000017 dollar.

Grundläggande analys: APENFT har ingått partnerskap med Christie’s, Sotheby’s och Nifty Gateway

APENFT är ett projekt med den underliggande tekniken för förstklassiga blockkedjor med mål att registrera konstverk som icke-fungibla tokens på blockchain. APENFT gör konst tillgängligt för alla och har stöd från världens största distribuerade lagringssystem, Bittorrent File System (BTFS).

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

De flesta av APENFT-teammedlemmarna är experter från den traditionella konstindustrin och har arbetat för respekterade institutioner som Christie’s och Sotheby’s. APENFT registrerades officiellt i Singapore den 29 mars 2021 och ledaren för detta projekt är Steve Z. Liu. Steve har över tjugo års erfarenhet av att arbeta för stora finansinstitut, som Fidelity International, Salomon Smith Barney, Nomura International och Ant Financial Group.

”Sedan grundandet har APENFT ingått partnerskap med Christie’s, Sotheby’s och Nifty Gateway, världens största NFT-auktionshus, samt Beeple, den välkända NFT-konstnären. Användarbasen för de två ledande offentliga kedjorna har skapat en solid bas för APENFT att utöka sitt marknadsinflytande,” uppgav en teammedlem på APENFT.

NFT-token används som styrningstoken för detta projekt och utvecklas i enlighet med ERC-20/TRC-20-protokollet. NFT fungerar också som proof-of-stake inom stiftelsen, vilket innebär att innehavare delar vinster och kan delta i community-evenemang.

NFT har en total tillgång på 999,990,000,000,000,000 mynt, med ett initialt utgivningspris på 0,00000012 dollar. Du kan också tjäna denna krypto genom att delta med kommentarer, skapa, rekommendera och visa konstverk i APENFT.

Det finns fortfarande en viss osäkerhet kring detta projekt och dess framgång beror främst på dess strategi för utöka sitt marknadsinflytande. Tekniskt sett fortsatte APENFT (NFT) sin korrigering från rekordhöjderna över 0,0000085 dollar, som registrerades den 21 maj. Om du bestämmer dig för att handla med denna kryptovaluta i augusti 2021 så bör du använda en ”stop-loss”-order eftersom risken förblir hög.

Teknisk analys: Björnar har fortfarande kontroll över prisutvecklingen

Datakälla: tradingview.com

Den kritiska stödnivån är 0,0000015 dollar, samtidigt som 0,0000020 och 0,0000025 dollar representerar de aktuella motståndsnivåerna. Om priset stiger över 0,0000020 dollar så skulle det vara en signal att handla APENFT (NFT), och nästa prismål kan då ligga runt 0,0000022 dollar. Om priset å andra sidan sjunker under stödet vid 0,0000015 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal och öppna för ett fortsatt fall ned till 0,0000013 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust