Nya stipendieprogram inom Tezos ekosystem för att stödja skapare och utvecklare

By: Daniela Kirova
on jul 27, 2021
  • De inblandade naven inkluderar Tezos India, TZ APAC, Tezos Commons, Tezos Africa, Tezos Israel och TZ Connect.
  • Tezos registrerade en ökning med 1 200 procent av nätverksaktiviteten 2021
  • Inom Tezos sker utveckling av spel, musik, NFT-konst, sportfranchises, fastigheter, finans, centralbanker.

Tezos tillkännagav nya stipendieprogram för att stödja skapare och utvecklare som utforskar Tezos-communityn. De inblandade naven är Tezos India, TZ APAC, Tezos Commons, Tezos Africa, Tezos Israel och TZ Connect. Programmen kommer att vara tillgängliga för kandidater över hela världen och kommer att finansiera Tezos community-projekt för att utöka gräsrotsaktivitet och utvecklartalang över hela ekosystemet.

Tezos har sett rekordtillväxt under 2021

Tezos, som allmänt betraktas som ett av de bäst utvecklade blockchain-ekosystemen i branschen, har registrerat en ökad nätverksaktivitet med 1 200 procent i år. Sommaren 2021 har antalet kontrakt-calls passerat 2 miljoner. Tillväxten har väckt intresse hos skapare och utvecklare som söker en community med fokus på gemenskap, inkludering och som erbjuder många möjligheter samhälle. Bidragsprogrammen kommer att stödja organisationer, människor och idéer som arbetar för Tezos ekosystemutveckling.

Tillgängliga inom alla branscher

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Tezos är värd för utveckling inom spel, musik, NFT-konst, sportfranchises, fastigheter, finans och centralbanker, internationella icke-statliga organisationer och mer. Nätverket har ett snabbt växande DeFi-ekosystem med ERC-20-broar för AMM-plattformar som skapat momentum, erbjuder yield farming-protokoll, låga gasavgifter och tvärkedjeliga användningsfall.

Vad gör Tezos unik?

Blockkedjan för denna kryptovaluta är unik eftersom den utvecklades för att förbli banbrytande. Den formella uppgraderingsmekanismen och den modulära arkitekturen erbjuder förbättrad funktionalitet och regelbunden uppgradering över tid samtidigt som störningar minimeras. Den har genomgått en serie nätverksuppgraderingar för att påskynda transaktioner, förbättra tokenstandarder och minska gasavgifter. Kedjestyrning möjliggör uppgraderingar av Tezos. Kontinuerliga förbättringar kan göras utan gafflar.

Deltagande organisationer

Tezos India, TZ APAC, Tezos Commons, Tezos Africa, Tezos Israel och TZ Connect är de ekosystem som är inblandade i stipendieprogrammet. Tezos Commons kommer att erbjuda bidrag på upp till 10 000 dollar till kandidater med säte i Nordamerika. Detta program lägger tonvikten på Commons uppdrag att stödja utvecklare.

TZ APAC planerar att göra ekosystemtillväxtbidrag tillgängliga för att skapa nya koncept för småfinansiering. Programmet kommer att utöka Tezos räckvidd till nya skapare och utvecklare för att introducera tidiga koncept.

Innovationsnavet Tezos Israel riktar sig mot utvecklare och studenter som utvecklar decentraliserade appar.

Tezos Africa kommer att erbjuda bidrag för initiativ som syftar till att lösa specifikt afrikanska utmaningar. Bidragen syftar till att introducera unga människor i Afrika till Blockchain och Tezos genom att stödja aktiviteter och projekt som omfattar hela kontinenten.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust