dHEDGE når den andra etappen av Polygon-distributionen

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on aug 2, 2021
  • Det decentraliserade kapitalförvaltningsprotokollet dHEDGE tillkännagav v2-distribution av Polygon.
  • Projektet integrerar också SushiSwap DEX och hoppas kunna stödja ett antal nya DeFi-dApps.
  • Det primära målet för den nya versionen av protokollet är dock att sänka gasavgifterna.

dHEDGE, ett populärt decentraliserat kapitalförvaltningsprotokoll, lanserade just v2-distribution av Polygon (MATIC/USD). Och inte nog med det, men den nya plattformen lanserar också en ny funktion – en integration med en av de största DEX-börserna på marknaden, SushiSwap (SUSHI/USD).

Den nya versionen inkluderar ett avancerat GOAT-ramverk, kort för Guarded Open Access Transaction. Enligt projektets Henrik Andersson tillåter ramverket v2-användare att komma åt alla godkända DeFi-dApps som dHEDGE DAO har vitlistat.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

En annan fördel med det nya ramverket är att protokollet kan lansera nya integrationer med andra protokoll betydligt snabbare. I huvudsak, som Andersson beskriver det, så kommer detta att fungera som en allmän ram som används för att lägga till dApp-stöd. Med andra ord finns det inte längre behov av att skapa specifika plugins och anslutningar till varje enskild dApp från grunden. Istället kan projektet helt enkelt använda ramverket för att vitlista dApps.

Fördelar med GOAT-ramverket

dHEDGE är ett ungt projekt som startade så sent som ifjol. Inledningsvis tillät den första versionen endast fondförvaltare att spekulera i tillgångar som Synthetix-protokollet tillhandahöll. V2:s GOAT-ram möjliggör dock mer, eftersom fondförvaltare nu också kan komma åt alla protokoll baserade på EVM (Ethereum Virtual Machine) – så länge som dHEDGE DAO vitlistat dem först. På så sätt kan kapitalförvaltare till och med erbjuda investerare yield farming och öppna för helt nya möjligheter.

Efter lanseringen kommer v2 också att möjliggöra stöd för SushiSwap DEX, som nämnts. Detta är dock bara början, eftersom dHEDGE DAO redan undersöker andra populära protokoll inom DeFi-sektorn som de kan stödja. Andersson antydde att det mest intressanta alternativet just nu är Aave. Han bekräftade inte integrationen ännu, men han avslöjade att DAO undersöker protokollet.

Han tillade att en decentraliserad penningmarknad skulle göra det möjligt för kapitalförvaltare att låna flera tillgångar och göra dem tillgängliga för blankning. Men den primära motivationen bakom v2 är ändå att reducera gasavgifterna, på grund av de höga avgifterna för handel med Ethereums L1.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust