Offentlig handel med wPKT, inlindad version av PKT Cash, går live på PancakeSwap

By: Daniela Kirova
on sep 14, 2021
  • Bridge kommer att utveckla möjligheten att byta wPKT på Ethereum, Polygon och Solana nätverk
  • Denna lansering är den första DEX-noteringen för PKT Cash-kryptovalutan
  • Det uppskattas att 200 000 CPU-kärnor tillhandahåller gruvinfrastruktur för PKT runt om i världen.

Obeah Bridge, en decentraliserad applikationsbro mellan Binance (BNB/USD) Smart Chain och PKT-ekosystem, även kända som ODApp, meddelade att offentlig handel med wPKT är live på PancakeSwap, fick Invezz veta av ett pressmeddelande. ODApp konverterar PKT Cash till den nya Binance Smart Chain BEP20 kryptovaluta token wPKT på 1: 1 basis. Noteringen på den populära börsen återspeglar ett växande intresse för PKT -projektet, som gör att människor över hela världen kan tjäna pengar på sin internetbredd hemma eller på kontoret.

Flyttar snart till ETH, MATIC, SOL-ekosystem

Den inslagna versionen av PTK Cash ger det underliggande ekosystemet tillgång till DeFi på Binance Smart Chain. Bron kommer också att utveckla möjligheten att byta wPKT på Ethereum (ETH/USD), Polygon (MATIC/USD) och Solana (SOL/USD). Alla dessa nätverk delar en vision för decentraliserad infrastruktur. Vishnu Seesahai, medgrundare av ODApp, kommenterade:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Om du tittar på hur PKT -samhället har vuxit under de senaste 24 månaderna är det ingen överraskning att det tar fart som ett seriöst block 1 -protokoll. Nu när PKT kan bytas ut mot en BEP20- eller ERC20-token introducerar den PKT för de största och mest mogna kryptovalutasamhällen i världen och ger tillgång till avkastningsodling, utlåning och satsning i DeFi -utrymmet.”

Denna lansering är den första DEX-noteringen för PKT Cash-kryptovalutan. Målet med projektet är att bygga en global decentraliserad ISP som drivs av en community av användare med ett ekonomiskt incitament att stödja nätverket. Så småningom kommer denna användardrivna infrastruktur att ge människor internetåtkomst utan att betala en traditionell internetleverantör.

Decentraliserat höghastighetsdatanätverk

PKT är ett decentraliserat höghastighetsdatanätverk som låter alla användare tjäna pengar på sin oanvända internetbandbredd. Mer specifikt betalas de som ansluter till sitt nätverk med PKT Cash varje minut. PKT har ingen förgruva, inga investerare och inget företag. Det uppskattas dock att 200 000 CPU-kärnor tillhandahåller gruvinfrastruktur för PKT runt om i världen.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust