eToro lägger till Arsenal-partnerskap till en lista över samarbeten inom sport

By: Daniela Kirova
on sep 22, 2021
  • eToro får exponering för Arsenals hundratals miljoner fans globalt
  • Annonseras på LED-perimeterkort och mediabakgrunder på Emirates Stadium
  • eToro är ett ledande globalt socialt investeringsnätverk med över 20 miljoner registrerade användare

eToro tillkännagav ett nytt flerårigt partnerskap med Arsenal idag. Detta är ytterligare en milstolpe som en del av den bästa börsens strategiska samarbetsstrategi, som kommer efter partnerskap med Aston Villa, Crystal Palace, Leeds United, Southampton och Newcastle United.

Arsenals kommersiella chef, Peter Silverstone sa:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

eToro har en stark meritlista inom fotbollssponsring och vi är mycket glada över att kunna etablera ett långsiktigt partnerskap med en av de ledande investeringsplattformarna. EToro-partnerskapet är en viktig del av vår kommersiella tillväxtstrategi och vi ser fram emot att leverera informativa, pedagogiska kampanjer till våra miljoner supportrar över hela världen om fördelarna med försiktiga investeringar.”

Byt för att få global exponering mot Arsenals hundratals miljoner fans

eToros beslut att inleda partnerskap med Arsenal är delvis motiverat av den exponering de kommer att njuta av. Arsenal har hundratals miljoner fans och följare över hela världen. eToro använder ett brett utbud av utbildnings- och marknadsföringsmöjligheter, inklusive spelarrättigheter och åtkomst, på Arsenals olika onlineplattformar. Utbytet kommer att annonseras på LED-perimeterbrädor och mediabakgrunder på Emirates Stadium, vilket ger det en väsentlig närvaro på en matchdag.

eToro Global Sponsorship Manager, Dylan Holman sa:

”Vi är glada över att ha samarbetat med Arsenal. Som en global investeringsplattform för flera tillgångar vill vi öppna de finansiella marknaderna för alla. Vi ser fram emot att arbeta med klubben för att få fans att närma sig handlingen tillsammans med att utbilda dem om investeringar.”

eToro är en av de största fotbollssponsorerna i Europa. De har en mycket imponerande portfölj av toppklubbar, inte bara i Storbritannien utan även i Frankrike, Italien, Tyskland, Tjeckien, Danmark, Rumänien och Nederländerna.

Perfekt för handlare på alla nivåer

Investeringsplattformen grundades för nästan 15 år sedan och har utvecklats till ett ledande globalt socialt investeringsnätverk med över 20 miljoner registrerade användare. eToro ger användarna tillgång till krypto, råvaror, bråkaktier och ETF: er och många andra produkter. Handlare och investerare får regelbundna uppdateringar. Nybörjare får support och skräddarsydda erbjudanden skräddarsydda efter deras låga erfarenhetsnivå.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust