Wing presenterar belöningsplan i exklusiv kampanj för Wing PolkaPets NFT-innehavare

By: Daniela Kirova
on sep 23, 2021
  • Höga avgifter minskar slutbelöningarna
  • Du kan få WING (KIP- 20) belöningar på OKExChain-nätverket
  • Använd Wing-belöningar för att delta i utbudspoolen, handla WING på DEX KSwap, delta i Wing Flash Pool

Wings pWING Airdrop-kampanj, riktad till innehavare av PolkaPets NFT, har pågått i två månader. I ett inlägg på Medium tackade Wing alla deltagare för deras stöd. Wing påpekar att Ethereum (ETH/USD) gasavgifter som måste betalas för att fördela belöningar är mycket höga på grund av motsvarande höga ETH Gwei. Detta minskar slutbelöningarna och, när du fortsätter, kan höga transaktionsgasavgifter tillkomma.

Två belöningsalternativ att välja mellan

För att lösa detta problem har Wing två belöningsalternativ tillgängliga:

  • Du kan få WING (KIP- 20) belöningar på OKExChain-nätverket. Gasavgifterna för att få belöningarna, inklusive gasavgifter över kedjor, dras av från belöningarna. Adressen är densamma som den från Ethereums ekosystem som används för kampanjen. Om det är första gången med den här metoden får du också 0,01 OKT-belöningar för gasavgifter.
  • Du kan välja att fortsätta få belöningarna via Ethereu -nätverket. Återigen dras gasavgifterna från dina pWING-belöningar. Du måste fylla i ett formulär för att kommunicera ditt val senast 30 september, 23:59 UTC. Du får alternativet Ethereum-nätverk om du inte skickar in formuläret. Det sista urvalet tas som slutgiltigt om formuläret skickas in mer än en gång.

Dussintals sätt att använda Wing-belöningar

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Du kan använda Wing-belöningar för att ta del av leveranspoolen, handla WING på DEX KSwap, ta del av Wing Flash Pool (OKExChain) eller överföra WING för handel till OKEx centraliserade börs. Wing byts från OKExChain till Ontology via PolyNetwork-ekosystemet. Wing påpekar att ONG är gasavgiftstypen på Ontology blockchain. ONG kan erhållas på ett av två sätt. Du kan köpa den från en börs eller byta den mot ONT via ONTO Wallet efter att ha köpt den senare från en börs.

Ett annat sätt att använda Wing-belöningar är att delta i Wing Flash Pool i Ontologys ekosystem. Du kan byta WING mot ONTd på DEX OpenOcean och sedan byta ONTd till ONT. Slutligen är det möjligt att handla direkt på en centraliserad börs.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust