Huvuddragen i Vanity Token

By: Jayson Derrick
Jayson Derrick
Jayson bor i Montreal med sin fru och dotter, älskar att titta på hockey och är på en livslång… read more.
on sep 25, 2021
  • Vanity Token är den första någonsin som ger plånbokadresser för stora kryptovalutor.
  • Vanity 'siktar på att vara distributionsledare för sin produkt för företag som accepterar kryptovaluta'.
  • Viktiga funktioner inkluderar ett antidumpningssystem som begränsar VNY-investerare.

Vanity Token är den första någonsin som skapats på någon blockchain som tillhandahåller plånbokadresser för Bitcoin, Ethereum, Binance Smart Chain, Litecoin och Dogecoin-kedjor, säger Vanity Token i ett pressmeddelande på fredag.

”Helt säker”

De adresser som genereras via Vanity Marketplace är ”helt säkra” eftersom endast den ursprungliga begäran av adresserna kan få åtkomst via den privata nyckeln, enligt pressmeddelandet. Vanity-teamet skapar en kodsträng som kallas en partiell privat nyckel som är baserad på kundens offentliga nyckel.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

När kunden har tagit emot strängen måste de sedan slå ihop den med den ursprungliga privata nyckeln via Vanity-plattformen.

Vanity token

Vanity ville tillhandahålla en marknadsplats för kundplånbokadresser baserat på Vanity-token ($VNY). Token är den enda accepterade betalningsmetoden inom Vanity-ekosystemet. Vanity förklarade:

Vanity siktar på att vara distributionsledare för sin produkt för företag som accepterar kryptovaluta, gruvarbetare som vill sortera sina rigginkomster, innehavare som omedelbart vill känna igen sin plånbok från en mängd andra, människor som vill visa sin anpassade plånbok, användare känner sig säkrare att skicka krypto till en adress de känner igen, och många fler.

Funktionalitet

Detta är några av de viktigaste detaljerna i Vanity-token, enligt pressmeddelandet:

LP Auto-Deposit: Varje transaktion med $VNY beskattas för totalt 10%. Av detta deponeras 2% inom det smarta kontraktet $VNY. När en användare sätter in 500 000 $VNY, väntar det smarta kontraktet på en försäljning för att byta hälften av tokens till BNB. Detta kommer att deponeras i likviditetspoolen och låsas i tre år.

Antidumpningssystem: Varje $VNY-investerare är föremål för endast en försäljningsorder per dag, upp till 10% av deras innehav. Detta kommer att genomföras för de större innehavarna när likviditetspoolen når en hållbar nivå.

Deflationssystem: $VNY-skatten inkluderar en avgift på 2% på varje transaktion. Intäkterna skickas till brännadressen vilket minskar cirkulationsförsörjningen.

Belöningssystem: $VNY-skatten inkluderar också en omfördelning på 4% till innehavare. Summan som varje innehavare får baseras på deras totala innehav på $VNY, vilket ger användaren en möjlighet till passiv inkomst.

Marknadsföring/fåfänga plånbok: En skatt på 2% VNY skickas till en marknadsföringsplånbok som erkänns som OxFEE0FEE0-adressen. Syftet med denna skatt är att finansiera marknadsföring och serverhantering.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust