Drops lanserar NFT-utlåningsplattform för att överbrygga marknadens likviditetsgap

By: Daniela Kirova
on okt 27, 2021
  • Drops NFT-utlåningsplattform hjälper till att skapa en mer likvid marknad
  • Drops tokens dNFT och dTokens kommer att levereras till plattformens behörighetsfria pooler
  • För tillfället har Drops utlåningsplattform ett totalt värde låst (TVL) på 6,2 miljoner dollar

Drops lanserade sin NFT-utlåningsplattform idag, fick Invezz veta av ett pressmeddelande. Testnätet kommer att markera det första steget av lanseringen av huvudnätet. Genom att göra det möjligt för metaversa poster att fungera som lånesäkerhet försöker Drops NFTs utlåningsekosystem att överbrygga likviditetsgapet på NFT-marknaderna.

Det andra steget av lanseringen kommer att vara en revision. Mainnet kommer att släppas i det tredje och sista steget. Alla NFT-ägare som vill delta kan ansöka. Sedan kommer de att få instruktioner om hur man deltar i Drops NFT Loans testnät.

Droppar för att tillhandahålla en välbehövlig likviditetslösning

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Med NFTs som blir mer och mer populära är Drops väl positionerat för att tillhandahålla de välbehövliga likviditetslösningarna genom att utnyttja detta växande ekosystem. Deras NFT-utlåningsplattform hjälper till att skapa en mer likvid marknad genom att tillhandahålla en möjlighet att sätta säkerheter för lediga NFT.

Drops grundare och vd Darius Kozlovskis sa:

NFT:er har blivit centrum för kryptodiskussioner under de senaste månaderna. Den senaste kryptomarknadskraschen avslöjade dock underliggande likviditetsproblem i denna kommande nisch. Drops NFT-utlåningsmodellen är utformad för att introducera likviditet på NFT-marknader genom att överbrygga metaversvärlden med Decentralized Finance (DeFi). Genom att göra det tror vi att NFT-ägare kan få mer värde från sina lediga tillgångar.

Droppar för att utnyttja infödda tokens som NFT-säkerhet

Drops tokens dNFT och dTokens kommer att levereras till plattformens tillåtelselösa pooler. De kan användas av NFT-ägare för att betala tillbaka skulder eller låna från marknaderna. För tillfället har Drops utlåningsplattform ett totalt värde låst (TVL) på 6,2 miljoner dollar. När fler och fler ansluter sig till Drops-communityt kommer detta antal troligen att öka.

Darius Kozlovskis lade till:

Vi är glada över framtiden för metaversen med tanke på dess potential i att bygga globala digitala gemenskaper. Drops NFT-utlåningsplattformen ger en perfekt utgångspunkt för att bidra till tillväxten av metaversen. I framtiden räknar vi med att integrera fler DeFi-möjligheter för att stödja mainstream-antagandet av NFT:er och digitala ekosystem.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money