OpenSwap lanserar ny Spot Price Queue-funktion, kommer att garantera noll glidning för kryptoaffärer

By: Daniela Kirova
on okt 27, 2021
  • Funktionen kommer att säkerställa spotmarknadsprisutförande för kryptohandlare
  • Spot Price Queue använder säkra orakel genom sitt Secure Adapter Protocol
  • Begränsad gruppkö skyddar deltagare i IDO:er genom att förhindra total förlust från stöld eller icke-notering

Den omfattande one-stop defi nav som erbjuder det bästa på kedjan prissättning och flera kedja arbitrage och handel kommer att lansera sin nya Spot Pris Queue inslag i veckan med start den 25:e oktober, har Invezz lärt från ett pressmeddelande.

Det kommer att garantera noll glidning och exekvering av spotmarknadspriser för kryptohandlare, vilket förändrar kedjans swappar. Däremot garanterar vanlig AMM-arkitektur vanligtvis inte det slutliga priset för en handel.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Bruce Chau, vd för OpenSwap, sa:

Kedjetransaktioner och AMM saknar flexibiliteten och valet av centraliserade utbyten. OpenSwaps mål är att lösa dessa ineffektiviteter i DeFi-ekosystemen genom att introducera nya teknologier och koncept som våra likviditetsköer, ett sätt att introducera flexibiliteten i orderböcker utan de tillhörande transaktionskostnaderna.

Priskö skapad för par med likvida spotmarknader utanför kedjan

Spot Price Queue, som använder säkra orakel genom sitt Secure Adapter Protocol, har skapats för tokenpar som redan har likvida spotmarknader utanför kedjan. Protokollet är en orakelstyrenhetsmodul som fungerar som en säkring mot front-running, manipulation och oväntade prishöjningar.

Sorter för två handlare

Spot Price Queue kommer att erbjuda två alternativ: ett för handlare som föredrar lågtidsaffärer och ett annat för dem som behöver lämna sin position snabbt.

Spot Range Queue

Den förra, Spot Range Queue, tillåter likviditetsleverantörer att sätta prisklasser för att göra sin likviditet tillgänglig för försäljning. De affärer som det underlättar är typiska för handlare med hög tidsram som är mindre intresserade av att fånga den exakta toppen eller botten än av att ha generellt rätt.

Spot Priority Queue

Den sistnämnda, Spot Priority Queue, utför enpristransaktioner enligt handlarens prioritet, vilket de uttrycker genom att satsa den inbyggda token OSWAP. Beloppet är direkt proportionellt mot antalet sålda tokens med optimala exekveringsparametrar utan glidning så länge som likviditet finns tillgänglig på andra sidan kön.

Begränsad gruppkö

Under de kommande veckorna planerar OpenSwap att släppa ett antal andra köer, till exempel Restricted Group Queue. Det skyddar deltagare i IDOs (Initial DEX Offerings) genom att förhindra total förlust på grund av stöld eller underlåtenhet att lista.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money