Ad

Enjin (ENJ) lanserar en fond på 100 miljoner dollar för att stödja Metaverse

Av:
Nov 5, 2021
Listen
  • Enjin har blivit den senaste spelaren inom kryptosektorn att tillkännage planer på att utforska Metaverse.
  • Plattformen har tillkännagett lanseringen av en fond på 100 miljoner dollar.
  • Detta kommer mitt i stort intresse för Metaverse.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Metaverse finns nu överallt, och blockchain-nätverk skyndar sig att hitta ett utrymme i denna snabbt växande sektor. Facebook och Microsoft är bland de teknikjättar som har vågat sig in i Metaverse, och nu verkar alla flockas in i detta utrymme.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Enjin (ENJ/USD), en av sektorns välrenommerade blockchain-spelplattformar, har tillkännagivit lanseringen av en fond på 100 miljoner dollar den 4 november. Målen för fonden som kallas “Efinity Metaverse Fund” kommer att vara att stödja partners i Enjins ekosystem och öka utvecklingen av Metaverse.

Enjin Metaverse fond

Copy link to section

I blogginlägget av Enjin stod det att den nya fonden skulle erbjuda stöd till Metaverse-projekt som lanseras på Efinity. Efinity är ett blockchain-nätverk som stöder icke-fungibla tokens skapade av Enjin blockchain i samarbete med Polkadot (DOT/USD).

Blogginlägget tillägger att den här nya fonden kommer att försöka stödja parter i Enjin- och Efinity-plattformarna och hjälpa dem att arbeta med en lång rad initiativ. Ett av målen med denna blockchain är att samla Efinity, Enjin-plånboken och hela Enjins ekosystem under en plattform.

Fonden kommer också att stödja NFT-projekt som lanseras på Efinity- och Polkadot-nätverk genom att ge dem tillgång till asses som kan användas över olika projekt och blockkedjor.

“Vi kommer att stödja spelprojekt på alla plattformar, såväl som projekt i angränsande utrymmen som blandad verklighet (AR/VR), e-sport, uppslukande underhållning, virtuella evenemang och liknande,” tillägger inlägget.

Enjin har en stor närvaro i spelsektorn. Det ger också tillgång till andra erbjudanden inom blockchain och tekniska utrymmen, inklusive Web3.0, digital konst, samlarobjekt, tokeniserade DApps och molnapplikationer. Alla dessa kommer att stödjas av fonden på 100 miljoner dollar.

Uppmärksamhet är nu på Metaverse

Copy link to section

The Metaverse är nu samtalet i staden. Det här konceptet har dock funnits i flera år, med plattformar som Decentraland som gör det möjligt för användare att få en del av den virtuella världen. Det är dock i år som Metaverse har haft stora uppgångar.

Techjättar letar nu efter ett sätt att öka effektiviteten genom Metaverse. Facebook tillkännagav nyligen planer på att ändra varumärket till Meta. Microsoft arbetar också med att utforska Metaverse.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Enjin Kryptovaluta