Ad

Sandbox (SAND) noterar 4,2 miljoner USD i handelsvolymer när efterfrågan ökar

Av:
Nov 5, 2021
Listen
  • Sandbox har rapporterat 4,2 miljoner USD i handelsvolymer under de tre första dagarna i november.
  • Detta är högre än de transaktionsvolymer som rapporterades under hela september månad.
  • The Sandbox avslutade också nyligen en finansieringsrunda på 93 miljoner dollar ledd av SoftBank.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Metaverse är för närvarande högst upp i diskussionerna inom krypto- och teknikområdena. Plattformar som redan har varit verksamma i den virtuella världen i flera år har en fältdag på grund av ökat intresse och efterfrågan. Sandbox (SAND/USD) är en av de virtuella världsplattformarna som noterar stora vinster.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Under de tre första dagarna i november noterade The Sandbox 4,2 miljoner USD i handelsvolymer. Dessa volymer är högre än vad plattformen registrerade under hela september månad, och om trenden håller i sig kommer företaget att slå fler rekord innan månaden är slut.

Efterfrågan på virtuell mark är stor

Copy link to section

Den senaste veckan har efterfrågan på mark i The Sandbox varit rejält hög. Plattformen sålde sitt första jordskifte i december 2019, och vid den tidpunkten tog det cirka 4 timmar för en handel att avgöras.

Vid den tiden gick ett skifte av marken för cirka $48 i Etheruem (ETH/USD). I september hade priserna växt enormt eftersom ett paket kostade cirka 616 dollar. Premiummark har till och med gått så högt som att börja handla på runt $2856.

Under den senaste veckan har handelsvolymerna på The Sandbox ökat med 645% för att nå 7 miljoner dollar. Prisstegringen tillskrivs det ökade antalet handlare i plattformen som letar efter ett sätt att dra nytta av vinsterna som denna sektor gör på grund av den ökade populariteten för Metaverse.

Sandlådan får 93 miljoner dollar i finansiering

Copy link to section

Nyligen fick The Sandbox finansiering på 93 miljoner dollar i en investeringsrunda ledd av Softbanks Vision Fund 2. Plattformen hade avslutat ytterligare en finansieringsrunda för ungefär ett år sedan. De nuvarande medlen kommer dock eftersom företaget har snabb volymtillväxt och antalet aktiva användare.

Sandboxen avser att använda en del av finansieringen på 93 miljoner dollar för att skapa fler partnerskap med kreatörer och varumärken inom både spel- och kryptosektorn. En del av den mark som ännu inte är såld är avsedd att användas för detta ändamål.

The Sandbox är en blockchain-spelutvecklare som nyligen förvärvades av Animoca Brands. Plattformen tillåter spelare att skapa, äga och tjäna pengar på sin virtuella spelupplevelse på Ethereum blockchain. Plattformen erbjuder tillgång till NFT:er och verktyg för att utveckla andra tillgångar.

Kryptovaluta