Cosmos (ATOM) kan skjuta i höjden till $100, enligt handlare

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on dec 4, 2021
  • ATOMs pris sjunker tillsammans med resten av kryptoindustrin, men dess totala prestanda är hausse.
  • Detta har fått många analytiker att tro att myntet snart kan återvända till rally.
  • En analytiker föreslog till och med att ATOM lätt kunde stiga till $100, efter AVAX:s uppgång.

Cosmos (ATOM/USD) har haft ett mycket framgångsrikt 2021, äntligen bröt motståndet på $7,5 under årets första dagar, och skjutit i höjden ända upp till $45 i slutet av september. Men även om detta fortfarande är dess högsta rekord i skrivande stund – för att inte tala om det faktum att myntet också fångades i den nuvarande baisseartade vågen som fick priset att sjunka med 17% – tror många fortfarande att ATOM kan gå högre än någonsin inom en snar framtid.

Enligt handlare verkar ATOM ha stor potential att notera stora vinster under de kommande veckorna. Trots vad som för närvarande pågår visar diagrammet med längre tidsram ett hausseartat fortsättningsmönster, populärt kallat Bull Flag.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Denna struktur visas när tillgången i fråga trendar lägre samtidigt som den studsar mellan två nedåtlutande trendlinjer, vilket är precis vad som händer med Cosmos mynt just nu. Så småningom förväntas den bryta sig ur intervallet i riktning mot sin tidigare trend. Inte bara det, utan dess vinstmål bör vara lika långt som storleken på den tidigare uppåtgående trenden, som populärt kallas flaggstången.

Med andra ord, om ATOM lyckas slutföra mönstret bör det bryta över flaggans övre trendlinje, vilket innebär att priset kan nå $65.

Med det sagt, förutsåg en analytiker känd som Bluntz att ATOM:s rally kommer att fortsätta förbi det, liknande vad Avalanche (AVAX/USD) har sett, vilket skulle göra det möjligt för den att lätt nå $100 på medellång sikt.

Även om en ganska optimistisk förutsägelse jämfört med den första, är den inte omöjlig. I den här situationen skulle ATOM helt enkelt återvända till sin tidigare rekord någonsin och använda den som en bas från vilken dess tjurkörning kunde fortsätta. Tidigare i år befann sig AVAX i en liknande situation och det slutade med en ökning med nästan 250% efter att ha hittat en fot i ett stödbälte på $50 till $60.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money