Ad

Musikappen Geojam lanserar ny kryptotoken $JAM på Lattice

Av:
Dec 6, 2021
Listen
  • Förförsäljning av $JAM-token inbringade 5,9 miljoner dollar genom två privata försäljningsrundor
  • Launchpad gör det möjligt för användare av musikappen för sociala medier att interagera med artister direkt
  • Blockchain-teknik ser till att fans och artister får adekvat kompensation för användningen av deras idéer

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Geojam, en social media-app för musik, har lanserat sin nya $JAM-kryptotoken på DEX Lattice, en startplatta som drivs av Constellation Networks Hypergraph-protokoll, fick Invezz veta av ett pressmeddelande. Förförsäljningen av $JAM-token gav 5,9 miljoner dollar genom två privata försäljningsrundor.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Revolutionerande samhällsinteraktion

Copy link to section

$JAM syftar till att revolutionera hur fans och kreatörer interagerar. Bland kändisinvesterarna i Geojam finns Mariah Carey och Nyjah Huston. Tokens utgivning på Lattice kommer att förändra skaparens ekonomi genom att sätta monetarisering och decentraliserad styrning vid rodret för sociala nätverk.

Startplattan gör det möjligt för användare av musikappen för sociala medier att interagera med artister direkt och stödja dem. Detta är möjligt tack vare insatspooler och förenklade mekanismer för en ny-till-krypterad användarbas.

Sarah Figueroa, VD och medgrundare av Geojam, kommenterade:

Vår kryptotoken tillåter artister och fans att utnyttja sitt kollektiva inflytande på ett sätt som aldrig har gjorts förut för att bygga nya möjligheter och ge ett sätt för dem att tjäna ihop. Artister vill engagera sig djupare med sina fans, medan fans också har visat en önskan att engagera sig med sina favoritartister. $JAM-belöningsincitament erbjuder en viktig fördel för communityn samtidigt som de ger artister möjlighet att tjäna pengar på sitt fandom.

Direkta kryptobetalningar tar bort barriären mellan kreatörer och fans

Copy link to section

Geojams token kommer att eliminera barriären mellan kreatörer och fans genom att möjliggöra direkta kryptobetalningar, vilket kommer att kompensera båda sidor för deras tid och ansträngning. Blockchain-teknik ser till att fans och artister får adekvat kompensation för användningen av deras idéer och arbete tack vare ett unikt, oföränderligt ID, tidsstämpel och rättighetsinformation i den allmänna boken.

Justin Rosenbaum, Chief Growth Officer för Geojam, sa:

Constellation ger den unika nivå av transparens som vi behöver för att direkt koppla samman artister med fans. $JAM-gemenskapen är den som bestämmer vad som händer på plattformen, vilket innebär att artister och fans kan arbeta tillsammans mot gemensamma mål inom vårt ekosystem och dela belöningarna.

Fans bildar en ekonomi där de kan tjäna $JAM kryptovaluta genom att engagera sig i appen och delta i olika aktiviteter, som att dela musik och strömma videor och bjuda in vänner att gå med. Varje kreatör kan skapa en pool där deras fans satsar sina $JAM-tokens för möjligheten att se deras samarbetsidéer komma till liv. Det är inte allt: fans kan också använda sina $JAM-tokens för att köpa varor i $JAM-butiken.

Ben Jorgensen, VD och medgrundare av Constellation Network, delade:

Som konsumentapplikation är det viktigt för Geojams kundbas att ha den motståndskraft, snabbhet och kostnadseffektivitet som är kännetecknande för Hypergraph. Vi är glada över att ha Geojam med i vår community och ser fram emot att förse deras användarbas med en oöverträffad decentraliserad valutaupplevelse.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Kryptovaluta