Ad

Ska du köpa The Sandbox-myntet efter senaste doppet?

Av:
Dec 6, 2021
Listen
  • Sandbox-priset har raderat några av de uppgångar som det gjorde i november.
  • Den har sjunkit med mer än 43% i takt med att entusiasmen avtar.
  • Vi förklarar om vi ska köpa dippen eller sälja ripan.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Sandlådan (SAND/USD) har fått en smäll i ansiktet nyligen. Myntet steg med mer än 1 100% i november och blev en av världens främsta kryptovalutor. Det handlas nu för $4,78, vilket är cirka 43% under den högsta nivån i november. Dess totala börsvärde har backat till mer än 4,7 miljarder dollar.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Varför har SAND släpat efter?

Copy link to section

Metaversen var huvudtemat i kryptovalutabranschen i november i år. Detta hände efter att många företag som Facebook, Microsoft och Nvidia ökat sitt fokus på branschen.

Sandlådan är en av de mest populära metaverse kryptovalutorna i världen. Faktum är att i november samlade utvecklarna in 93 miljoner dollar från investerare ledda av Softbank.

Plattformen gör det möjligt för människor att bygga sin metaverse och göra transaktioner som drivs med hjälp av icke-fungibla tokens (NFT). Dess efterfrågan har faktiskt ökat avsevärt under de senaste månaderna.

Till exempel under helgen rapporterades det att en tomt med virtuell mark intill Snoop Doggs egendom hade sålts för mer än $453k. Detta tillkännagivande kom några dagar efter att en annan tomt såldes för mer än 4,3 miljoner dollar.

Därför faller priset på The Sandbox mest på grund av vinst. Historiskt sett tenderar kryptovalutor och andra tillgångar att stabiliseras efter en parabolkörning.

En annan anledning är att investerare är rädda för den åtstramande Federal Reserve. Som ni minns sa Federal Reserves ordförande förra veckan att banken kommer att börja strama åt under de kommande månaderna. Det innebär att banken kommer att avveckla sitt QE-program under årets första kvartal. Detta förklarar varför de flesta kryptovalutor som Ethereum och Bitcoin har kraschat.

Sandbox-prisförutsägelsen

Copy link to section
The Sandbox price

Fyra-timmarsdiagrammet visar att SAND-priset har varit i en stor försäljning på sistone. En närmare titt visar att försäljningen intensifierades när myntet rörde sig under hakan på dubbeltoppsmönstret till $5,76. Myntet har också sjunkit under 25-dagars och 50-dagars glidande medelvärden. Penningflödesindex (MFI) har flyttat till den översålda nivån.

Därför kommer The Sandbox sannolikt att fortsätta att falla när investerare siktar på 61,8% retracement-nivån på $3,6190. Detta pris ligger cirka 25% under nuvarande nivå.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Kryptovaluta