RebelSols, Solana-baserat NFT-projekt, lanserar REBEL-token

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela föddes i Bulgarien, växte upp i Chicago och flyttade sedan till Michigan för att gå på University of… Läs mer.
on dec 7, 2021
  • Ungefär en femtedel av royalties på sekundärmarknaden kommer att allokeras till REBEL likviditetsplånbok
  • En del av medel för att underlätta skapandet av verktygstoken
  • Polletter kommer att användas för stakning, metaverse konstgallerivisningar och auktioner

NFT-projektet RebelSols delade lite ny information om hur man avser att fördela sin royalty på sekundärmarknaden och REBEL-tokenet som det är på väg att lanseras på solana.news. Sekundärmarknadsuppdelningen försöker göra ett argument för att lyfta samhället.

20% av royalties tilldelas REBELs likviditetsplånbok

Ungefär en femtedel av royaltyerna kommer att allokeras till REBEL tokens likviditetsplånbok. De kommer att låsa medlen tillfälligt och använda en del av dem för att underlätta skapandet av verktygstoken och dess distribution. REBEL-tokens kommer att användas för stakning, metaverse konstgallerivisningar och auktioner, för ett Play to Earn-spel (P2E) som ännu inte har lanserats, och för att betala för exklusiva evenemangsbiljetter.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Den officiella Medium-bloggen går in på detaljerna:

Om vi tittar på projekt som har gått bra under 2021 kan vi se att de flesta höll royaltyen under 12%. De flesta har heller inte för avsikt att återinvestera nästan allt tillbaka till samhället. Vår royaltysats på sekundärmarknaden är satt till 20%. Denna summa valdes av en anledning. (..) Du kan se uppdelningen för hur projektets royalty kommer att delas upp i de separata plånböcker som läggs till programmet (Solana Smart Contract) som kommer att skrivas till blockkedjan. Vår ambitiösa, samhällsledda satsning kommer att använda kraften i Solana-nätverket för att automatiskt belöna samhällets ansträngningar och talanger.

Utbudet begränsat till 200 miljoner tokens

Tillgången på REBEL-token kommer att begränsas till 200 miljoner. NFT-projektet siktar på att det tredje kvartalet nästa år ska bli det största för token. Vid den tidpunkten kommer projektet att börja luftsläppa 10 tokens per RebelSols NFT som hålls, per hållare, och dag.

Vad är RebelSols?

RebelSols är ett NFT-projekt som körs på blockkedjenätverket Solana (SOL/USD). Dess team gav en 3D-konstnär i uppdrag att bygga den första samlingen av projektet, som lanserades i november i år. Enligt projektet är dess uppdrag ”att ge kommande programmerare, skridskoåkare, artister, musiker, tespianer, regissörer, författare, serier, poeter, fotografer, vagabonds – alla som är nyfikna och passionerade – möjligheter som de annars aldrig skulle ha haft!”

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money