Ad

AAVE går upp 13,4% på bara 24 timmar, tittar på $200

Av:
Dec 19, 2021
Listen
  • AAVE har gjort stora tvåsiffriga vinster under de senaste 24 timmarna.
  • Med en uppåtgående trend på 13,4% siktar token för närvarande på $200.
  • Vinsterna kommer mitt i ett partnerskap mellan Aave och Balancer Labs för att lansera Boosted Pools.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Decentraliserade finanstoken (DeFi) har växt under de senaste dagarna, och AAVE (AAVE/USD), en av de ledande DeFi-tokenen, har inte lämnats bakom. Tokenen har ökat med tvåsiffriga procentsatser under de senaste 24 timmarna.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Efter marknadskraschen i maj led AAVE stora förluster, och även med de små nuvarande uppgångarna är altcoin fortfarande cirka 70% under sin ATH.

AAVE gör 13,4% vinster

Copy link to section

AAVEs pris har stigit med över 13% under de senaste 24 timmarna. Efter dessa vinster har token försökt nå $200, men den har avvisats på $197-nivån. Tokens misslyckande med att få $200 trots de hausseartade uppgångarna kan bero på att den övergripande marknadstrenden fortfarande är baisse.

För att undkomma denna baisseartade trend måste AAVE ha en stark fot över $200. Efter det ligger den övre gränsen vid $202, varefter tokenet kan locka köpare som kommer att driva på ytterligare ett rally.

Om man följer trenden sedan början av denna månad, har AAVE haft svårt att hålla sina priser över 200$. Att förlora stödet under denna nivå har bara skapat lägre låga nivåer för token. Eftersom den har nått dessa nivåer tidigare, kommer den troligen inte att hålla $200 om köptrycket sjunker.

Dessutom kan den övergripande baisseartade trenden också bidra till ytterligare förluster för DeFi-tokenet. Försäljningstrycket kan pressa det mot de lägsta $150.

Balancer Labs och Aave partner för Boosted Pools

Copy link to section

De senaste AAVE-vinsterna kom när Aave-teamet tillkännagav sitt samarbete med Balancer Labs, en automatiserad portfölj- och likviditetsleverantör. Partnerskapet ökar kapitaleffektiviteten med avkastning som tjänas på tokens som sätts in i AMM-poolerna.

Mycket ledig likviditet är vanligtvis tillgänglig på AMM-pooler eftersom handlare bara använder en liten del på grund av små handelsstorlekar. Genom initiativet Boosted Pools kommer den lediga likviditeten på AMM-pooler att användas för att finansiera utlåningsprotokoll och generera ytterligare avkastning.

Boosted Pools kommer också att effektivisera processen för in- och upplindning. Det är vanligtvis kostnadskrävande om det involverar swappar eftersom en handlare kommer att behöva bearbeta transaktionen med hjälp av en relayer. Det nya Boosted Pools-protokollet kommer dock att erbjuda en lösning genom att sänka kostnaderna genom detta initiativ. Processen att slå in och packa upp tokens under ett byte kommer att överlåtas till arbitrageörerna, som kommer att få incitament för att utföra åtgärden på uppdrag av en handlare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
AAVE Balancer Kryptovaluta