Nexo listar Axie Infinitys $AXS-token

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela föddes i Bulgarien, växte upp i Chicago och flyttade sedan till Michigan för att gå på University of… Läs mer.
on jan 25, 2022
 • Användare fortsätter att tjäna höga avkastningar i det långa loppet och byter AXS på Nexo direkt
 • Det är möjligt att köpa AXS med kryptopar eller direkta kortbetalningar
 • Låna kontanter eller stablecoins till räntor från 0% APR med AXS som säkerhet

Kryptovalutaväxlingsplattformen Nexo (NEXO/USD) listar den virtuella världen Axies infödda token (AXS/USD), fick Invezz veta av ett pressmeddelande. Nexo-användare kommer att kunna köpa AXS och få den i sina plånböcker inom några sekunder.

Tjäna, byt, låna på utmärkta villkor

Du kan få upp till 36% ränta på AXS, utbetald dagligen med den aktuella kampanjen, och fortsätta tjäna höga avkastningar på lång sikt samt byta din AXS på Nexo direkt. Du kan också låna mot AXS till räntor så låga som 0%.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Köper AXS på Nexo

Att köpa AXS är säkert och enkelt. Användargränssnittet är intuitivt utan komplicerade procedurer. Det är möjligt att köpa med kryptopar eller direkta kortbetalningar. Följande par är tillgängliga:

 • AXS/BTC
 • AXS/ETH
 • AXS/USDT
 • AXS/EURx
 • AXS/USDx
 • AXS/GBPx

Med Nexos Earn Crypto Interest-svit kan användare köpa eller fylla på AXS och börja generera en passiv inkomst på en gång. De får upp till 36% daglig ränta när de köper AXS på Nexo fram till den 31 mars 2022.

Användarens lojalitetsklass avgör intresset. Följande priser är tillgängliga på Nexo:

 • Platina: Maximal ränta – 36%. Standardsats – 28%.
 • Guld: Maximal ränta – 32%. Standardsats – 24%.
 • Silver: Maximal sats – 30,5% Standardsats – 22,5%.
 • Bas: Maximal ränta – 28%. Standardpris – 20%.

Omedelbar kryptokredit

Nexo erbjuder omedelbara Crypto Credit Lines™ för AXS-token. Det är möjligt att låna kontanter eller stablecoins till kurser från 0% APR med AXS som säkerhet. I allmänhet är antalet NEXO-tokens på ditt konto omvänt proportionellt mot kreditgränsens ränta.

Låna upp till 2 miljoner dollar

Du kan låna upp till 2 miljoner USD, medan det lägsta lånebeloppet bara är 50 USD. Den övre gränsen är per enskilt uttag. Vanligtvis godkänner börsen förfrågningar på några sekunder och utför inga kreditkontroller.

En annan fördel är flexibla kreditåterbetalningar. Låntagare kan betala av sina lån helt eller delvis när det passar.

Axie Infinity, GameFi och Nexo

Nexo ger ett direkt bidrag till att expandera spelmarknaden och tar med sofistikerade finansiella verktyg för AXS genom att välkomna Axie Infinity. Börsen är mycket glada över att integrera ytterligare en nyckelspelare från Web3.

Hur gränslös metaversen än är, decentraliserade virtuella världar som Axie Infinity driver fram den och banar väg för GameFi, en mycket specifik och lovande bransch. Nexo hoppas bli allt mer involverad i GameFis marknader, världar, mekanismer och spelupplägg i takt med att denna industri växer och blomstrar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money