Currency.com går med i Digital Commerce Chamber för att marknadsföra krypto

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela föddes i Bulgarien, växte upp i Chicago och flyttade sedan till Michigan för att gå på University of… Läs mer.
on jan 26, 2022
  • Exchange syftar till att främja adoptionen av digitala tillgångar genom detta partnerskap
  • Currency.com kommer att dela bästa praxis och stödja ny och befintlig reglering av kryptotillgångar
  • kammaren för att skapa en mer inkluderande företagsmiljö i samarbete med medlemsorganisationerna

Dynamiskt växande kryptobörs Currency.com har anslutit sig till Chamber of Digital Commerce, världens ledande branschorganisation som representerar den digitala tillgångs- och blockkedjeindustrin, fick Invezz veta av ett pressmeddelande.

Främja införandet av digitala tillgångar

Utbytet syftar till att främja antagandet av digitala tillgångar genom detta partnerskap, vilket kommer att förbättra samarbetet med tillsynsmyndigheter och beslutsfattare för att skapa en stödjande miljö som möjliggör global tillväxt och innovation på denna marknad.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Steve Gregory, VD för Currency.com US, kommenterade:

På Currency.com är vi engagerade i att säkerställa en säker och transparent miljö för våra kunder att köpa, lagra och investera i kryptovalutor. När kryptovalutor och digitala tillgångar växer mer mainstream och blir alltmer tillgängliga för både institutioner och detaljhandeln, är det viktigt att vi arbetar nära globala tillsynsmyndigheter för att hjälpa till att bygga förtroende och acceptans för denna växande tillgångsklass. Vi är hedrade över att vara en del av Chamber of Digital Commerce och att göra vårt för att bygga en stark och ansedd miljö för kryptovalutor.

Utbyte av bästa praxis och regelstöd

Som medlem i CDC kommer Currency.com att dela bästa praxis och stödja ny och befintlig reglering av krypto och digitala tillgångar. Utbytet kommer att arbeta med sätt att skapa starka verksamhets-, styrnings- och riskpraxis samt ta itu med andra stora utmaningar i det digitala ekosystemet.

Perianne Boring, grundare och ordförande för Chamber of Digital Commerce, sa:

Vi är glada över att välkomna Currency.com till Chamber of Digital Commerce och vår community av innovatörer vars ansträngningar lyfter fram fördelarna för investerare i digitala tokens och blockchain-teknologin. Företagets imponerande tillväxt framhäver antagandet och efterfrågan på den digitala tillgångsmarknaden, och kammaren ser fram emot att Currency.com går med i våra led och engagerar sig med beslutsfattare för att utveckla ett regelverk som skapar klarhet och säkerhet för den utbredda adoptionen av digitala tillgångar.

Uppmuntra investeringar och innovation inom blockchain-teknik

CDC strävar efter att förespråka, stödja, utbilda och samarbeta med tillsynsmyndigheter, beslutsfattare och branschledare för att skapa en mer inkluderande företagsmiljö i partnerskap med dess medlemsorganisationer. Detta kommer att uppmuntra investeringar och innovation i blockchain-teknik.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money