Ad

Här är de bästa Web 3.0-kryptovalutorna för 2022

Av:
Feb 10, 2022
Uppdaterad: Feb 11, 2022
Listen
  • Web 3.0 är en kontroversiell industri inom blockkedjesektorn.
  • Dess syfte är att decentralisera de flesta uppgifter som vi gör på internet.
  • Vi identifierar de tre bästa Web 3.0-tokenen för 2022.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Web 3 har varit ett kontroversiellt ämne de senaste månaderna. Förespråkarna tror att det kommer att förändra internet medan motståndarna ser det som en modefluga. Till att börja med är Web 3.0 ett viktigt koncept som försöker decentralisera internet. Så, här är några av de bästa web 3.0-kryptovalutorna.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Basic Attention Token

Copy link to section

Basic Attention Token (BAT/USD) är en ledande kryptovaluta som utvecklades av Brave. Brave har vuxit från en liten webbläsare till en av de snabbast växande i branschen. Konceptet bakom Brave är relativt enkelt. Det är en webbläsare som säkerställer att din integritet skyddas när du använder webben.

Vidare kommer Brave med en inbyggd annonsblockerare som skjuter upp alla irriterande annonser. Samtidigt kan användare registrera sig i dess annonssystem och bli belönad för att se annonser. Användare belönas med BAT. Utöver webbläsaren har Brave utvecklat andra produkter som en sökmotor, kryptoplånbok och ett kommunikationsprojekt.

BAT-priset har stigit med 115% från sin lägsta nivå i juli förra året och det finns en sannolikhet att det kommer att fortsätta att gå bra när fler använder webbläsaren.

Audius

Copy link to section

Audius (AUDIO/USD) är en Web 3 kryptovaluta som finns i musikströmningsbranschen. Utvecklarna, som backas upp av Nas och Jason Derulo, har skapat en musikströmningsplattform med mer än 5 miljoner användare globalt.

Musiker kan registrera sig på den kostnadsfria plattformen och få belöningar beroende på antalet lyssnare. De belönas vanligtvis med AUDIO, plattformens ursprungliga token.

AUDIO-priset har stigit med mer än 1 300% från sin lägsta nivå 2020, vilket ger marknadsvärdet till mer än 682 miljoner dollar. Det finns en sannolikhet att det kommer att fortsätta att öka när fler musiker anammar nätverket.

Ankare

Copy link to section

Ankr Protocol (ANKR/USD) är en Web 3-infrastrukturplattform som låter utvecklare bygga plattformar. Den kombinerar nodinfrastruktur, staking och Decentralized Finance (DEFI).

Ankr ger utvecklare en enkel plattform för att bygga Web 3-appar. Till exempel kan de få tillgång till Remote Procedure Call (RPC) till åtta kedjor som Ethereum, Avalanche, Fantom, Binance Smart Chain och Polygon. Det ger dem också tillgång till realtidsdata och möjligheten att förankra din nod till nätverket och tjäna ANKR-tokens.

ANKR-priset har stigit med cirka 45% från sin lägsta nivå 2022 och det finns en sannolikhet att det kommer att fortsätta växa när utvecklare anammar nätverket.

ANKR Basic Attention Token Kryptovaluta