Itheum debuterar på Elronds strategiska lanseringsplattform

Av:
Mar 9, 2022
Listen
  • Itheum syftar till att flytta grunderna för internetekonomin bort från den ensidiga reklammodellen
  • Elrond arbetar med blockchain-teknik för att ta med nästa miljard människor i Web3 och metaverse
  • Med Itheums NFMe ID-teknik kommer användare att kunna lägga till ett metadatalager till sin vanliga avatar

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Elrond (EGLD/USD), ekosystemet som arbetar med blockkedjeteknik i internetskala för att inkludera nästa miljard människor i Web3 och metaversen, har samarbetat med Itheum. Web3-datamäklaren kommer att göra sin debut på Elronds strategiska lanseringsplattform, Maiar Launchpad, fick Invezz veta av ett pressmeddelande.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Itheum, som inkuberas av Morningstar Ventures i Elrond Dubai, kommer att dyka upp på startplattan i slutet av mars eller början av april.

Att överskrida den ensidiga reklammodellen

Copy link to section

Itheum syftar till att flytta grunderna för internetekonomin bort från den ensidiga reklammodellen, där människor samlar användardata fritt och tekniska plattformar använder den. De vill införa en samarbetsmodell med helt anpassade incitament för dataproducenter och konsumenter.

Mark Paul, Itheums VD kommenterade:

Några av vår generations smartaste hjärnor och galna mängder resurser fokuserar alltmer på att hitta nya sätt att samla in data från användare och sälja den vidare för annonser. Om vi ger användare och företag möjlighet att äga sin data och hämta värde från den, kan internet utvecklas till en ny nivå av användbarhet och förtroende, en solid grund för nästa territorium för mänsklig evolution: Metaversen.

Itheum kommer att använda Elrond Networks skalbara blockkedjeteknologi för att göra det möjligt för människor överallt att hantera sina personuppgifter som tillgångar. Itheum utnyttjar också NFT-teknik för att skapa metaversa dataavatarer som kallas NFMe ID.

Beniamin Mincu, Elrond Networks VD tillade:

Elementen är på plats för att bygga en övertygande miljö där äventyr, utforskning och nyfikenhet höjs till oöverträffade nivåer av fördjupning och unik relevans. Data kommer att vara byggstenarna i Metaverse, och Itheum skapar förutsättningarna för alla överallt att ta del av den betydande uppåtpotentialen i denna outnyttjade nya ekonomi.

Ny teknik kommer att möjliggöra rikare upplevelser

Copy link to section

Med NFMe ID-teknik kommer användare att kunna lägga till ett metadatalager till sin vanliga avatar. Detta kommer att göra deras upplevelser rikare och mer anpassade. Samtidigt kommer deras data att bli en naturligt återkommande inkomstström.

En företagsklar plattform

Copy link to section

Itheum-plattformen är klar ur kartongen. Ett antal kunder inom arbetskraft, gästfrihet och hälsovård har varit banbrytande för det och erkänner datatillgångar som nästa gräns för betydande tillväxt.

Multiversx Kryptovaluta