Mokens League välkomnar spelare från alla samhällsskikt

Av:
Mar 10, 2022
Listen
  • Mokens League-spel minskar klyftan mellan e-sport och NFT
  • Spelare på alla erfarenhetsnivåer spelar spel och ligor för att tjäna Mokens Leagues valuta i spelet
  • Alla Mokens League NFTs är unika och slumpmässigt genererade

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Monster League Studios, som ligger bakom spelplattformen Mokens League, har lanserat en “play to win” NFT-baserad spelplattform för spelare på alla nivåer, fick Invezz veta av ett pressmeddelande.

Att täppa till klyftan mellan NFT och e-sport

Mokens League-spel minskar klyftan mellan e-sport och NFT och inkluderar alla typer av sporter, från fotboll till beachvolleyboll. Enligt dess skapare återför de fokus till kvalitet, spel och kul, långt ifrån de flesta P2E-spels tidsbaserade belöningssystem.

De många användningarna av valuta i spelet

Spelare med alla typer av erfarenhetsnivåer spelar spel, turneringar och ligor för att tjäna Mokens League i spelvaluta, som kan användas för att köpa NFTs. Sedan kan de låna ut, handla eller sälja dessa på Mokens Leagues marknadsplats.

Valutan kan också användas för att köpa förbrukningsvaror, uppgradera NFT:er och anpassa Mokens League-metaversen i framtiden.

Alla Mokens League NFTs är unika och slumpmässigt genererade. De kan uppgraderas så att spelare förbättrar sina prestationer, vilket skulle öka deras marknadsvärde.

Om grundarna av Mokens League

Mokens League grundades av Martin Repetto och Maximo Radice, som har decennier av erfarenhet av att skapa spelstartups älskade av miljoner. Martin Repetto, vd för Monsters League Studios LLC sa:

Folk som blir belönade för att bara spendera tid på ett spel fungerar inte. Det här är inte roligt eller utmanande och definitivt inte hållbart. Det som kommer att behålla spelare är fantastiskt spel och mekanik för e-sport. De längst spelade spelen i världen just nu är konkurrenskraftiga e-sporter. Det är därför vår främsta prioritet just nu är att göra ett spel som är roligt att spela, lätt att komma igång men svårt att bemästra. Som schack eller poker kommer det att finnas olika nivåer där människor kan tävla utan att bli överkörda av proffs eller hardcore-spelare. Dessa spel borde också vara lika roliga att spela som de är att titta på eftersom streaming-communityt är den främsta drivkraften för att använda spel för tillfället.

Mokens Leagues planer för den närmaste framtiden är att hålla privat och offentlig försäljning av dess token $MOKA. Det kommer också att lansera sina in-game NFTs via sin marknadsplats.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.