Filippinernas största digitala betalningsföretag avslöjar nya funktioner för krypto

Av:
Apr 7, 2022
Listen
  • PayMaya har meddelat stöd för kryptobetalningar.
  • Det filippinskt baserade fintech- och digitala betalningsföretaget kommer att erbjuda kryptohandelstjänster.
  • PayMayas drag kommer att öka kryptoantagandet i Filippinerna.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

PayMaya, ett fintech- och digitalt betalningsföretag baserat i Filippinerna, har avslöjat nya funktioner för att tillåta kryptohandel och göra det möjligt för människor att tjäna kryptovalutor på sin applikation.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Lanseringen av denna funktion kommer när kryptovalutor blir mer tillgängliga i Filippinerna. PayMaya strävar efter att stödja kryptovalutasektorn genom att bli ledande inom digitala betalningar.

PayMaya satsar på krypto

Copy link to section

PayMaya har potential att öka kryptoantagandet i Filippinerna, med tanke på dess stora digitala användarbas. Dessutom ger företaget ut elektroniska pengar och virtuella tillgångstjänster. PayMaya är licensierad av Filippinernas centralbank.

Användare på PayMaya-plattformen kan nu köpa bästa kryptovalutor som Bitcoin (BTC/USD) och Ethereum (ETH/USD) på appen utan att registrera sig för ett annat konto eller få en uppgradering. Det kommer att tillåta användare att kringgå den komplexa processen att registrera sig på kryptovalutabörser, skapa plånböcker och uppfylla KYC-krav.

PayMaya-kontot kommer att vara flexibelt eftersom det kommer att tillåta användare att lära sig hur man använder kryptovalutor, handlar med digitala tillgångar, spenderar sina intäkter genom krypto och utför andra aktiviteter.

PayMayas president, Shailesh Baidwan, kommenterade denna utveckling och sa:

Med PayMaya e-plånbok redan en del av deras vardag för dagliga köp och transaktioner, vill våra kunder nu kunna köpa och tjäna krypto smart och sömlöst. Det är därför vi gör det till en integrerad funktion i vår e-plånboksapp.

Användare som registrerar sig på plattformen kan handla med olika kryptovalutor genom sin PayMaya-plånbok med Filippinska pesos. PayMaya-appen har över 40 miljoner registrerade användare, vilket ger den en stor användarbas.

Förutom Bitcoin och Ethereum kan användare på PayMaya också få tillgång till ett brett utbud av andra kryptovalutor, inklusive Cardano, Chainlink, Uniswap, Solana, Quant, Polygon, Tether och Polkadot.

Växande kryptoantagande i Filippinerna

Copy link to section

Filippinerna är ett av världens största kryptonav. Kryptosektorn i Filippinerna har vuxit kraftigt de senaste åren. Filippinerna är världens största spelare i Axie Infinity-spelet för att tjäna pengar.

Data från Statista Global Consumer Survey visar hur virtuella tillgångstjänster har vuxit i popularitet i Filippinerna. Med PayMayas satsning på sektorn förväntas adoptionen växa ytterligare.

Kryptovaluta