Missa inte Metacade (MCADE), Solana (SOL) och Avalanche (AVAX) – Prognos för kryptomarknaden 2023 – 2025

Av:
Jan 4, 2023
Listen to this article
  • Web3-spel kommer att expandera rejält under de kommande åren
  • Solana och Avalanche måste anstränga sig för att behålla sina marknadsandel
  • MCADE:s låga börsvärde och imponerande färdplan erbjuder spännande alternativ för investerare

När investerare äntligen börjar känna att botten av björnmarknaden närmar sig, är det givet att korrekta prognoser för kryptomarknaden är avgörande för att fatta lönsamma investeringsbeslut.

Med detta i åtanke, låt oss ta en titt på varför Metacade, Solana och Avalanche ser ut att vara på gång att erbjuda otrolig potential under nästa år och vidare. 

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Vad är Metacade?

Metacade är en plattform som tillgodoser spelares och kryptoentusiasters behov, och erbjuder dem en plats för att mötas, spela och bli belönad för deras bidrag till communityn. 

Många tippar att stort fokus kommer att riktas mot Web3 i allmänhet, och Web-3-spel i synnerhet. Det ser ut som att denna värld kommer att stå i centrum och är viktig att ta i beaktning i prisprognoserna för kryptomarknaden. Detta kommer kanske inte som någon överraskning med tanke på plattformens tydliga möjligheter till nära integration mellan spel, intjäning och utveckling.

Metacade erbjuder ett brett utbud av funktioner; planerna för plattformen inkluderar en enorm spelhall där spelare belönas för att de spelar sina favoritspel. Projektet kan också stoltsera med att de belönar användarna för att de bidrar till communityn. Detta sker exempelvis genom spelrecensioner. Hela idén uppmuntrar användarna att samarbeta. Användare kan också dra nytta av konkurrenskraftigt spel och tjäna MCADE, som till och med kan satsas för att möjliggöra en passiv inkomst.

Det finns också en plan för “Metagrants” – vilket gör det möjligt för spelutvecklare att presentera sina projekt för communityn, där kryptoinnehavare kan rösta om vilka projekt som ska få finansiering. Detta säkerställer att ett mångsidigt utbud av spelarstödda titlar exklusivt blir publicerade på plattformen. Dessutom erbjuder det fina möjligheter för spelare och utvecklare att integreras. 

Denna långa lista av potentiella intäktsströmmar, tillsammans med fint betyg från Certiks revision, gör Metacade till en attraktiv möjlighet för investerare som vill komma in på bottennivån på nästa generations stora grej.

Hur fungerar Metacade? 

Metacades ekosystem använder MCADE, plattformens styrnings- och utility token. Med ett så brett utbud av värdeskapande funktioner kommer MCADE att spela en nyckelroll. Som exempel kan nämnas att innehavare får tillgång till en rad Pay-to-Play-spel. MCADE kan också användas för att delta i tävlingar, samt för att generera intäkter genom exempelvis merchandise och reklam. 

MCADE är också en användbar styrningskrypto, där dess centrala roll i Metagrant-programmet möjliggör för innehavarna att få en röst i beslut. MCADE kan också satsas, vilket gör att innehavare kan få en passiv inkomst bara genom att stödja projektet. 

Prisprognos för MCADE

Genom att lansera MCADE på Ethereums (ETH) nätverk utnyttjar Metacade alla säkerhets- och kostnadsfördelar som medföljer. Med tanke på att krypton används så brett inom Metacades ekosystem – i spelarkaden, tävlingar, turneringar plus för styrning – kommer vi sannolikt att se priset stiga när antagandet tar fart.

Vid sidan av en aggressiv färdplan fokuserad på realistiska leveranser, kommer priset på MCADE sannolikt att öka avsevärt under 2023. På grund av projektets framfart, indikerat av dess popularitet i pre-sale, kan detta mynt nå sitt prismål på $0,02 under Q1. År 2025 säger de flesta prognoser att det skulle kunna överträffa Axie Infinitys (AXS) 2021 marknadsvärde på $10 miljarder, vilket gör att värdet på MCADE skulle kunna stiga till $5 per kryptoenhet innan den planerade kryptobränningen äger rum.

Prisprognos för Solana 

Solana fortsätter att dra nytta av en passionerad community trots ett antal problem som plågade projektet 2022 som resulterade i en minskning av utvecklare som arbetar med kedjan. Förutom senaste tidens prisoro och tekniska problem som resulterat i många avbrott, har projektet också förlorat en viss trovärdighet som ett resultat av banden till den skandalomsusade FTX-grundaren Sam Bankman-Fried. 

Samtidigt kan man konstatera att, jämfört med framstegen för andra lager 1-protokoll, kommer 2023 sannolikt att bli ett år där Solana ser ut att behålla sitt nuvarande pris snarare än att generera betydande vinster. Om projektet kan öka sin marknadsandel kan ett pris på $50 se ut som ett realistiskt mål för 2025. 

Prisprognos för Avalanche

Avalanche är ett annat lager 1-projekt med en hängiven följarbas, som lanserades 2020 för att ge förbättrad skalbarhet och hastighet, samt en säker och effektiv plattform för decentraliserade applikationer (dApps). 

Avalanche kan stoltsera med stöd från makthavare som Coinbase Ventures, även om nackdelen för nya investerare är att det betyder att det inte bara finns ett stort antal innehavare som vill sälja när tiden är rätt, utan också att projektet redan är mycket välkänt.

Mot bakgrund av Avalanches nuvarande status och den minskade användning som nyligen setts, kan priset för AVAX mycket väl följa ett liknande mönster som för Solana, med en prisökning om 20-30 % 2023. Detta skulle då anses vara en bra prestation. Om allt går bra för plattformen kan $80–100 till 2025 vara uppnåeligt.

Metacade – Med sikte på en raketartad ökning i pris

Solana och Avalanche har visat att de sannolikt är på marknaden för att stanna. Därför kommer priserna på SOL och AVAX sannolikt att fortsätta att klättra långsamt i takt med att det totala kryptomarknadsvärdet ökar och projekten blir mer allmänt antagna. Detta stöds ytterligare av den allmänna konsensus som råder kring många prognoser för kryptomarknadens utveckling.

Med tanke på Metacades stora potential är dess börsvärde fortfarande väldigt låt. Med det sagt finns det en fin avkastningspotential för investerare som kommer in tidigt i dess pre-sale. Projektet samlade in hela $1,5 miljoner på bara fem veckor, så när projektet går in i fas 1 av dess pre-sale skulle det inte vara någon överraskning om projektet utvecklas snabbt och når ett avsevärt högre marknadsvärde inom en snar framtid.

Du kan köpa SOL och AVAX på eToro här.

Du kan delta i Metacades pre-sale här.