Prisprognos för Monero (XMR), Decentraland (MANA) och Metacade (MCADE) 2030: Vad investerare bör tänka på

Av:
Jan 4, 2023
Listen to this article
  • Decentraland kommer sannolikt att dra nytta av metaverse-teknik, vilket kan gynna brett antagande
  • Metacade vill dra nytta av den massiva tillväxten av GameFi till 2030
  • Monero förväntas spela en avgörande roll i en framtid som domineras av centralbankers digitala valutor

Letar du efter en prisprognos för Monero (XRP), Decentraland (MANA) eller Metacade för 2030? Då har du hittat rätt! Den här artikeln bjuder på en expertanalys av var dessa tre populära kryptovalutor sannolikt kommer att befinna sig 2030 och vilka faktorer som kan driva deras framtida pristillväxt.

Vad är Decentraland (MANA)?

Decentraland (MANA) är en 3D-värld som låter användare skapa, njuta av och tjäna pengar på virtuella upplevelser. I Decentraland kan användare köpa, sälja och handla digitala fastigheter (LAND NFT:er) med MANA-tokens. Att köpa LAND ger spelarna friheten att bygga vad de vill och, i större skala, tillåter dem att utveckla hela städer, komplett med transportsystem, hotell och sociala utrymmen.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Decentraland är ett av de mest värdefulla metaverse-projekten på marknaden, trots vissa kontroverser kring antalet spelare. I oktober 2022 hävdade Coindesk att Decentraland bara hade 38 dagliga aktiva användare (DAU), medan Decentralands egna data antydde att det snarare handlade om 8 000 DAU. Även om ingen siffrorna kan jämföras med det enorma antalet spelare som traditionella spel drar in, har Decentraland potentialen att konkurrera med dem en dag.

Prisprognos för Decentraland 2030

Den stora katalysatorn bakom Decentralands framtida tillväxt kommer att vara det breda införandet av metaverse-teknologi. Medan de fortfarande är i sin linda, har metaverse-spel som Decentraland redan en fördel som pionjär. Med det i åtanke kommer Decentraland sannolikt att vara värd mycket mer än sitt nuvarande pris på $0,30 år 2030. Enligt experter kan MANA vara värd mellan $65 och $95 år 2023 – en potentiell ökning på hela 31 000 % jämfört med dagens pris.

Vad är Metacade (MCADE)?

Metacade är en communitybaserad plattform som syftar till att dra nytta av den otroliga tillväxt som Play-to-Earn-spel (P2E) förväntas genomgå till 2030. Det är en plats dit du kan vända dig för att spela de senaste P2E-titlarna, upptäcka flera sätt att tjäna pengar på från spel och sätta din prägel på framtiden för GameFi

För att förstå var Metacade kan vara i slutet av detta decennium behöver du bara titta på en färsk rapport från Crypto.com. I den föreslås att GameFi skulle kunna öka från en marknad värd $1,5 miljarder 2021 till en marknad på $50 miljarder 2025. Communitybaserade funktioner som forum, chattrum, recensioner, topplistor och branschledande alfa kommer sannolikt att locka tusentals av spelare till P2E-spelplattformar, såsom Metacade. 

Andra aspekter, som att belöna användare för att de bidrar till communityn, regelbundna turneringar och flera möjligheter att tjäna MCADE, kan ytterligare driva på Metacades expansion. Projektet lanserar till och med ett communitystyrt finansieringssystem, känt som Metagranter, för att hjälpa till att driva utvecklingen på P2E-marknaden. Processen är enkel: utvecklare skickar in sina idéer till en pool av konkurrerande projekt, och den som vinner flest röster tilldelas finansiering från Metacades kassa! Metacades mål är att ha dussintals av dessa spelarstödda titlar tillgängliga i sin virtuella arkad för alla att logga in och njuta av.

Sammantaget verkar det som att Metacade har alla rätta ingredienser för att växa kraftigt under de närmaste åren. Dess communitycentrerade vision kommer sannolikt att driva ett stort antal spelare till plattformen, och explosionen i GameFis expansion kan vara den push som Metacade behöver för att ta sikte mot stjärnorna. 

Prisprognos för Metacade (MCADE) 2030

MCADE-token är fortfarande i pre-sale, så den har den fortfarande gott om utrymme att växa. I slutet av denna pre-sale kommer MCADE-tokens att vara värda $0,02 vardera. Om Metacade fortsätter framåt på detta sätt, kan den lätt vara värd $25 år 2030. Infrias denna prisprognos betyder det att du som investerar $1 000 i MCADE:s pre-sale kan ha tillgångar värda $1 250 000 år 2030! 

Även om detta kan tyckas vara mycket, tänk på att MANA debuterade på $0,024 och nådde $5,85 på fyra år. Lägg till några år till det, så ser du varför Metacade har en god chans att nå $25.

Vad är Monero (XMR)?

Monero är en kryptovaluta med öppen källkod som är känd för hög integritet och anonymitet. Den använder avancerade kryptografiska tekniker, som stealth-adresser och ringsignaturer, för att maskera såväl avsändarens som mottagarens identitet vid alla transaktioner som görs via Moneros nätverk. 

I dagens sammankopplade värld är integritetsfokuserade kryptovalutor som Monero väsentliga. De låter användare utöva sina grundläggande integritetsrättigheter och göra transaktioner utan rädsla för diskriminering, repressalier eller spårning. Eftersom Monero är helt decentraliserat kan ingen enskild myndighet rikta in sig på, spåra eller censurera transaktioner. Även om det kan kännas onödigt i ett kontantbaserat samhälle kommer Monero att spela en viktig roll för att skydda medborgarnas finansiella integritet när centralbankernas digitala valutor (CBDC) blir mer utbredda. Nu är det dags att ta en titt på vår prisprognos för Monero!

Prisprognos för Monero (XMR) 2030

I och med att efterfrågan sannolikt kommer att öka efter CBDC:s expansion världen över, kan Monero vara en av de centrala kryptovalutorna under detta decennium. När det gäller prisprognos för Monero 2030 är det troligt att XMR kommer att vara värd mycket mer än dagens pris på $147. Tittar man på en genomsnittlig prisprognos för Monero för 2030 ligger den på mellan $3 000 och $4 000. Du kan dock hitta en och annan prisprognos för Monero på hela $6 000. En mer realistisk prisprognos för Monero landar dock sannolikt kring $2 000 till 2030.

Metacade är den bästa investeringsmöjligheten av de tre

Det råder ingen tvekan om att de tre projekten som listas här sannolikt kommer att spela en avgörande roll under de kommande åren. Decentraland förväntas gynnas enormt av ett brett antagande av metaverse-teknologi, och, som nämnts i vår prisprognos för Monero för 2030, kan CBDC driva behovet av sekretessmynt i en takt som vi aldrig sett förut. Men när det gäller den bästa investeringsmöjligheten är Metacade den solida vinnaren här. 

Med de faktorer som diskuterats i åtanke, erbjuder MCADE:s pre-sale en helt unik möjlighet att komma in tidigt som en potentiell ledare inom P2E-spel. Metacade har redan samlat in över $1,25 miljoner i det första stadiet av dess pre-sale, och denna siffra kommer sannolikt att stiga snabbt när fler investerare hoppar på. I och med att priset på MCADE stadigt stiger under dess pre-sale, kan det vara klokt att hoppa på nu, snarare än senare. 

Du kan köpa Decentraland och Monero på eToro här.

Du kan delta i Metacades pre-sale här.