Vill du investera i metaverse? Metacade (MCADE) är en grym investeringsmöjlighet med potential till 100x avkastning

Av:
Jan 12, 2023
Listen to this article
  • Beta-fasen av Metacades pre-sale har sålt slut på tre veckor
  • $1,6 miljoner har samlats in, vilket gör Metacade till ett av de bästa nya metaverse-projekten
  • Experter förutspår att tidiga investerare kan tjäna avkastning på upp till 100x

Metacade har skapat rubriker i kryptopressen efter nyheten om att beta-fasen av dess egen kryptovaluta MCADE:s pre-sale sålde slut på tre veckor. Detta innebar att över $1,6 miljoner samlades in till det nya spelprojektet. Hypen visar inga tecken på att sakta ner under efterföljande faser i denna pre-sale då även de lockar stort intresse. Det visar på vilket bra alternativ Metacade är för alla som vill investera i metaverse.

Just nu förs diskussioner om hur högt Metacade faktiskt skulle kunna stiga 2023, och utan att avslöja för mycket kan vi säga att det bådar gott.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

MCADE kan bli årets köp

GameFi-fans och kryptoinvesterare som är villiga att trotsa de nuvarande förhållandena på björnmarknaden i jakten på nästa stora grej på kryptomarknaden har visat enastående stöd till Metacade under dess pre-sale. En stor del av lockelsen har hittats i Metacades löfte om att plattformen ska leverera det bredaste utbudet av Play-to-Earn-titlar (P2E) inom blockkedjespel.

Efter att ha inlett beta-fasen av dess pre-sale på $0,008 är planen att MCADE ska stiga till $0,02 efter den nionde och sista fasen. Detta innebär att det finns potential till fin avkastning för den tidiga investeraren. Det gäller alltså att komma in i MCADE:s pre-sale innan kryptovalutan når kryptobörserna och blir tillgänglig för allmänheten. Den hastighet med vilken tusentals investerare har hoppat ombord på Metacade-tåget så tidigt är ett positivt tecken på att MCADE kommer att visa sig vara en utmärkt investering.

I själva verket har bruset kring Metacade och dess långsiktiga färdplan lett till att experter förutspår att MCADE kan uppnå en 100x ökning under 2023. Bland de stora höjdpunkterna i färdplanen finns planen om hela communityns DAO-styrning före Q4 2024. Vidare bidrar projektets robusta spelplattform till prognosen om att Metacade kommer att leda GameFi-branschen. Det är helt enkelt en utmärkt möjlighet för den som vill investera i metaverse.

Hur mycket kan MCADE öka 2023?

Värdet på MCADE kommer att öka i takt med att varje ny fas i dess pre-sale inleds. Det slutliga priset kommer att landa på $0,02, innan krypton listas på decentraliserade börser (DEX). Då krypton finns tillgänglig för allmänheten på börsen förutspås ytterligare ökningar för MCADE.

Ja, många experter förutspår att MCADE:s ICO kommer att leda till att MCADE haussas, på goda grunder. Det fasta och begränsade utbudet på två miljarder kryptoenheter gör att prognoserna pekar mot att den ökade efterfrågan som ICO:n innebär kommer att medföra ett ökat pris på MCADE. Under tiden kommer tidiga investerare från dess pre-sale att kunna hålla sina tokens och se hur avkastningen stiger.

Det tåls att upprepas: med tanke på denna potentiella ökning skulle det inte vara någon överraskning att de som investerade i MCADE under de tidiga stadierna av dess pre-sale kommer att kunna se värdet på sina innehav öka avsevärt. Att överskrida den fina nivån på $1 verkar faktiskt vara ett realistiskt mål som erbjuder många tidiga hausseartade investerare 100x vinster. Detta gör MCADE till en utmärkt möjlighet för potentiella investerare som tittar på hur man investerar i metaverse.

Vad är Metacade?

Metacade är en metaverse-baserad virtuell videoarkad som använder Ethereums blockkedja och Web3-teknik för att erbjuda ett stort utbud av P2E-titlar. Förutom att tjäna pengar när de spelar, vare sig det är mot vänner eller i turneringar som anordnas på plattformen, kan communityns medlemmar dra nytta av flera andra möjligheter att tjäna passiv inkomst.

Det slutliga målet är att Metacade ska bli en fullfjädrad decentraliserad autonom organisation (DAO), med fullständig styrning av, och rösträtt hos, communityns medlemmar. Denna övergång kommer att inledas under andra kvartalet 2023 och avslutas under fjärde kvartalet 2024. Vid det här stadiet kommer communityns medlemmarna att ha tagit över alla viktiga roller inom verksamheten. De har då full kontroll över plattformen och den framtida riktning som de vill se den ta.

Hur fungerar Metacade?

Metacades primära funktion som en P2E-plattform gör att den i grunden fungerar på samma sätt som många andra plattformar med P2E-spel på blockkedjan. Spelare samlar belöningar i form av krypto om de lyckas bra i spel och turneringar. Till skillnad från många P2E-spel på blockkedjan finns det hos Metacade dock en rad ytterligare möjligheter att tjäna och bidra till plattformens framtid.

Användare kan till exempel dra nytta av Create2Earn-, Work2Earn- och Compete2Earn-funktionerna genom att interagera socialt med communityn, hitta jobb på annonsplatsen för jobb (en funktion som kommer under första kvartalet 2024) och tävla i turneringar för att tjäna belöningar.

Dessa funktioner finansieras av Metacades självförsörjande kassa, som genererar intäkter från flera interna och externa källor. Detta inkluderar försäljning av annonsplatser och release av spel från externa företag. Samtidigt genererar communityns medlemmar intäkter genom att betala för att spela vissa titlar, att satsa MCADE för att kunna delta i turneringar och regelbundna prisdragningar.

Metacade är ledande inom utvecklingen av GameFi

Metacades innovativa Metagrant-program låter utvecklare skicka in förslag på nya spel, på vilka communityn kan rösta. Om en utvecklare och dess titel lyckas få tillräckligt många röster finansieras dess idé med krypto. På så sätt kan titlar helt exklusiva för plattformen utvecklas. De första anslagen är öronmärkta för distribution under tredje kvartalet 2023, med siktet inställt på att erbjuda dessa titlar på plattformen under första kvartalet 2024.

Speldesigners som är inriktade på utveckling av metaverse-spel kan sedan dra fördel av att söka sig vidare efter en karriär i GameFi-världen. Detta genom att leta efter de mest spännande jobbmöjligheterna i Web3 på plattformens annonsplats för jobb, vilket är möjligt från första kvartalet 2024 och framåt.

Är Metacade en bra investering?

Metacade kan på flera sätt sägas vara en utmärkt investeringsmöjlighet för alla som vill investera i metaverse. MCADE:s pre-sale ger investerare chansen att komma ombord till ett lågt pris. Ju tidigare investerare köper MCADE, desto bättre är chansen att potentiellt generera en fin avkastning på 100x under 2023.

Allt som allt kan investerare som riktar blickarna mot Metacade, och agerar i dess pre-sale, bli rikligt belönade. Med en mycket positiv prognos för 2023 och framåt är Metacade en spännande möjlighet!

Du kan delta i MCADE:s pre-sale här.