Krypto-communityn diskuterar bankrusning från Binance efter FTX krasch – Här är anledningen till att du ska satsa på Metacade (MCADE)

Av:
Jan 16, 2023
Listen to this article
  • Binance sjunker i investerares ögon
  • Efterskalven av FTX krasch känns fortfarande av
  • I mörkret kommer Metacade (MCADE) fram som en lysande stjärna

Oj, så snabbt allting vände. Vid ett skede såg det ut som att Binance skulle bli hjälten – investerares räddare i efterdyningarna av FTX krasch och den stora osäkerhet som den orsakade på kryptomarknaden i allmänhet. Men sedan började saker och ting att vända. Inom 24 timmar meddelade Binance att de drog sig ur avtalet för att rädda FTX, FTX kraschade och… ja, resten är historia. Dessutom var ytterligare dråpslag att följa;  en månad senare var Binance tvungna att agera för att lugna marknaden, efter att alltför stora uttag ledde till rädsla för en bankrusning.

Rädsla på marknaden, en ovilja att investera, förestående reglering, låga transaktionsvolymer och fler bankrusningar – alla dessa problem kan skapa problem för Binance i efterdyningarna av FTX:s krasch. Det finns dock en del ljus mitt i dysterheten, särskilt i framväxande sektorer som Play-to-Earn (P2E) och GameFi. Ett sådant exempel är Metacade (MCADE), ett spännande nytt företag som slår samman metaverse, arkadspel, finans och krypto. Läs vidare för mer om denna starkt lysande stjärna!

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Vad är Metacade?

Metacade (MCADE) handlar om framtiden, men också det förflutna. Från framtiden inkluderar projektet de mest avancerade delarna av metaverse och virtuella arkadspel, baserade på Web3-teknik. Från det förflutna inkluderas alla klassiska arkadspel som förtrollade en hel generation. Metacade (MCADE) smälter samman det förflutna och framtiden och erbjuder därmed P2E-spelare, spelutvecklare och kryptofans den ultimata upplevelsen av GameFi. Nu i beta-stadiet av dess pre-sale är Metacade (MCADE) redo att göra avtryck i P2E-världen.

Metacades funktionalitet

Metacades (MCADE) mål är att bli det ultimata communitynavet i Web3 – en plats för alla spelare inom kryptospelindustrin. Dess fängslande blandning av traditionella och virtuella spel förenar olika typer av användare och ger alla aktörer chansen att ansluta till varandra och generera intäkter:

  • Blockkedjespelare kan tjäna belöningar från 4 nyckelområden: Play2Earn (P2E-spel), Compete2Earn (tävlingar och turneringar), Create2Earn (skapa innehåll) och Work2Earn (speltestning och andra jobbmöjligheter) 
  • Spelutvecklare och -designers kan testa nya spel under utveckling, vilka sedan kan lanseras och marknadsföras, samt anordna tävlingar, interagera med spelare och anställa ny personal
  • Kryptoentusiaster kan satsa MCADE och använda dem som en investeringsmöjlighet

Vad som även är värt att lyfta här är hur Metacade (MCADE) själva tjänar intäkter och blir ett lönsamt projekt. Med tiden planerar företaget att anamma en community-baserad modell, där alla som hjälpte till att skapa företaget belönas med en del av vinsten. Intäkterna genereras från olika områden, inklusive spel som betalas för att spela, reklam, produktlanseringar, anmälningsavgifter till tävlingar och turneringar, plus betalningar för rekryteringsannonser.

Företaget har också Metagranter, ett innovativt system som ger finansiering till blivande designers som därmed kan utveckla nästa generations spel för Metacades plattformen. Sammantaget är Metacade (MCADE) en mycket välkommen positiv nyhet – en motpol mot alla de dystra nyheter som för närvarande dominerar media, lett av av negativa historier om FTX:s krasch.

Är Metacade en bättre investering än Binance?

Vissa investerare följer en tydligt inriktad investeringsstrategi, med fullt fokus på enbart  finansiell avkastning. Det finns massor av människor som har gjort sig rejäla förmögenheter med denna fokuserade strategi, så helt fel ute är de inte. Det finns dock andra faktorer som i slutändan kan vara lika viktiga och lärorika när det kommer till att investera, och då gäller det att ha en helhetssyn på vad projektet i fråga erbjuder. Det kan handla om att man då tar följande i beaktning: potential i företagets målmarknader, fördelarna med att vara en tidig investerare, säkerhetsnivå, möjlighet för investerare att påverka styrning och beslut samt långsiktiga planer.

När du räknar in dessa ytterligare aspekter blir det tydligt att Metacade (MCADE) verkligen är en bättre investeringsmöjlighet, jämfört med Binance efter FTX:s krasch. Det mycket förmånliga priset på MCADE i dess pre-sale innebär att investerare kan dra nytt av fördelarna med att vara tidiga investerare, med allt vad det innebär för deras potentiella framtida avkastning och involvering i projektet. Metacades (MCADE) primära fokus på P2E och GameFi kommer att nå rekordnivåer 2023. Och dess visionära långsiktiga planer inkluderar att bli världens främsta community inom kryptospel.

För att spinna vidare på detta tema kring communityns vikt, var en av anklagelserna mot FTX efter kraschen att det låg för mycket makt i för få händer. Metacade (MCADE) kommer att motverka detta genom att så småningom bli en DAO. Alla medlemmar i Metacades community kommer då att kunna påverka projektets riktning. Ytterligare säkerhet till investeringen tillhandahålls i form av att projektet har genomgått en fullständig Certik-revision. 

Sammantaget innebär allt detta att Metacade (MCADE) enligt många är en bra investering. Många kryptoexperter förutspår redan potentiella vinster på 100x under 2023. 

Ska du investera i MCADE?

Med tanke på GameFi-marknadens stora potential, Metacades fantastiska affärsidé, det faktum att dess pre-sale redan har samlat in över $1,5 miljoner, analytikers prognoser om en potentiell 100x avkastning 2023, plus möjligheten att dra nytta av ett utmärkt pris i dess pre-sale skulle man kunna säga att det bara finns ett rätt svar på frågan “ska du investera i MCADE?”. Helt rätt, det är ett högt och rungande JA på den frågan. Fördelarna blir särskilt tydliga när MCADE jämförs med bankrusningarna som kan komma i efterdyningarna av FTX krasch.

Att vara snabb är dock avgörande. Metacades (MCADE) pre-sale säljer slut snabbt, så du bör agera nu för att se till att du får det bästa priset!
Du kan delta i Metacades pre-sale här.