Prisprognos för Solana (SOL) och Metacade (MCADE) – Vilka kryptovalutor kommer att explodera 2023?

Av:
Jan 16, 2023
Listen to this article
  • 2023 ser ut att bli ett spännande år för kryptoinvesteringar
  • NFT:er med trendiga teman kan driva deras efterfrågan uppåt
  • En kombination av support, användbarhet och tro på en produkts framtid påverkar prisprognosen för 2023

Hur ser prisförutsägelsen för Solana (SOL) ut år 2023? Är Metacade positionerat för att imponera på marknaden med sitt Play-to-Earn-utbud (P2E)? Utöver dessa två företag, skulle sådana som ApeCoin (APE), Avalanche (AVAX) och Tron (TRX) kunna explodera 2023? Läs vidare för detaljerade analyser och prognoser.

Metacade: Full fart framåt!

Genom att kombinera metaverse- och arkadspel kommer Metacade att ta GameFi-branschen med storm. Blockkedjespelare drar här nytta av ett fantastiskt urval av spel med intjäningspotential, inklusive P2E, testning och innehållsskapande. Utvecklare och designers kan visa upp sina nya idéer, få kontakt med andra aktörer och till och med tjäna Metagranter för att bygga nya spel. Slutligen kan investerare och kryptofans satsa sina kryptoenheter för att tjäna belöningar.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Idén bakom Metacade 

Metacade skiljer sig från konkurrenterna eftersom det erbjuder betydande intjäningspotential för både spelare och utvecklare. Utvecklare och företag kan testa spel, marknadsföra dem och rekrytera ny personal i Metacades community. Samtidigt drar spelare nytta av de bästa spelen, komplett med Metacades funktioner Play2Earn, Compete2Earn, Create2Earn och Work2Earn. De kan också tjäna belöningar genom giveaways och tävlingar för communityn.

Varför Metacade ser ut att vara den bästa investeringen för framtiden

Det finns flera anledningar till att Metacade är den bästa satsningen för framtiden. För det första är det verksamt inom P2E/kryptospelsektorn, som många experter tror kommer att öka dramatiskt år 2023. För det andra fungerar Metacade som ett communitynav i Web-3, i vilket spelare, utvecklare och investerare förs samman. För det tredje är dess övertygande blandning av arkadspel, metaverse och intjäningspotential attraktiv för blockkedjespelare av alla dess slag. Och sist men inte minst kan man köpa MCADE till ett mycket förmånligt pris i dess pre-sale. 

Prisprognos för Metacade (MCADE) 

Ett av de bästa sätten att tjäna pengar på en investering är att vara med från början. I och med Metacades pre-sale har tidiga investerare möjlighet att generera fin avkastning genom den prognostiserade prisökningen mellan betastadiet och lanseringen. Men, om Metacade kan matcha avkastningen från andra aktörer i metaverse, vem vet hur mycket det kan öka? 10x, 50x, till och med 100x? Det finns inga gränser!

Prisprognos för Solana (SOL) 

Det har skrivits mycket om prisprognoser för Solana (SOL) inför 2023. När kryptomarknaden återhämtar sig, tror optimister att Solana (SOL) kommer att generera en betydande efterfrågan på sina exceptionellt snabba och konkurrenskraftiga bearbetningstjänster. Pessimister är dock mindre hausse i sina prisprognoser för Solana (SOL) och förutser liten, ingen eller till och med negativ tillväxt. 

Något som även bör tas i beaktning är att Solana (SOL), kanske mer än något annat kryptoföretag, är beroende av att den allmänna marknaden tar fart igen. Fram till att det inträffar tror många analytiker att priset sannolikt inte kommer att utvecklas nämnvärt under 2023. Det nuvarande priset, i slutet av december 2022, på $9,38 kan stiga till runt $12,50, men en större tillväxt än så ser osannolik ut.  

Prisprognos för ApeCoin (APE) 

Om Donald Trumps digitala samlarkort blir en framgångssaga kan 2023 mycket väl bli ett utmärkt år för ApeCoin (APE). Fler och fler människor börjar inse potentialen i NFT:er, och den högprofilerade krypton ApeCoin är väl lämpad att dra nytta av den efterfrågan. Om ApeCoin (APE) kan fortsätta att utveckla sitt ekosystem och börja leverera verklig nytta – till exempel genom att möjliggöra för innehavare att göra inköp med den – kan värdet lätt dubblas, tredubblas eller fyrdubblas mot början av 2023, och då uppgå till cirka $3,61.

Prisprognos för Tron (TRX)

Under slutet av 2022 började Trons (TRX) aktiekurs sakta trenda uppåt igen. Det är en välkommen utveckling, och det visar att investerare tror på Trons (TRX) smarta kontrakt och dApps. Trons (TRX) pris mot slutet av 2022, på cirka $0,054, har fina möjligheter att stiga. Vissa experter förutspår att det nästan kan fördubblas i värde. 

Prisprognos för Avalanche (AVAX)

Liksom många företag tävlar Avalanche (AVAX) mot Ethereum (ETH) genom att erbjuda snabba transaktioner, imponerande nätverkskompatibilitet och utmärkt skalbarhet för dApps och smarta kontrakt. 

Med det sagt, är Avalanche (AVAX) på något sätt hotat? Kan ny utveckling av Ethereum (ETH) eller nya konkurrenter, överskugga Avalanche (AVAX)? Dess pris i december 2022 ligger på runt en tiondel av 2021 års högsta på $134,71, och många analytiker menar på att Avalanche (AVAX) kan vara en bra investering på längre sikt. Med lite medvind kan priset stiga till runt $25,00. 

Vinnaren

Denna prisprognos för Solana (SOL) kan påverka ditt investeringsbeslut, men hur är det med prognoserna för Avalanche (AVAX), ApeCoin (APE), Metacade (MCADE) och Tron (TRX)? Vilken, om någon, kommer att explodera 2023? Det är svårt att säga på rak arm. Ett som är säkert är att det finns potential för att P2E-/kryptospelsektorn kan öka rejält. I och med chansen att köpa Metacade (MCADE) till ett mycket bra pris i dess pre-sale, kan MCADE koras till vinnaren.

Du kan köpa SOL, APE, TRX och AVAX på eToro här.

Du kan delta i Metacades pre-sal här.