Prisprognos för Tron (TRX) 2025: Kommer Metacade (MCADE) att överträffa TRX?

Av:
Jan 18, 2023
Listen to this article
  • Prisprognosen för Metacade pekar på att MCADE kommer att skjuta i höjden till $5 år 2025
  • Mer måttliga uppgångar förväntas i Trons prisprognos för 2025
  • MCADE kan vara den bästa investeringsmöjligheten 2023

Det är ingen hemlighet att 2022 har varit ett av de mest utmanande åren för kryptomarknaden på många år. Trots farhågor för att denna kryptovinter skulle kunna hålla greppet om marknaden på lång sikt, tyder saker och ting på att bättre tider väntar – särskilt om man blickar bakåt och lär av historien.

Tidigare har varje tjurmarknad följts av en långvarig björnmarknad under vilken priserna faller över hela linjen. Marknadens återhämtning sker traditionellt när Bitcoins (BTC) halvering inträffar. I och med att nästa halvering är planerad till början av 2024, är prisprognoserna för Tron (TRX) och det nya stjärnskottet Metacade (MCADE) optimistiska när vi går in i 2023.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Prisprognos för MCADE 2025: Är $5 möjligt?

Beta-fasen av Metacades presale-steg sålde slut på tre veckor och samlade in mer än $1,3 miljoner. Detta gör att prognoser tyder på att MCADE:s värde sannolikt kommer att stiga när denna pre-sale har avslutats.

Prognosen är att MCADE:s pris kan nå över $1 2023, och erbjuda tidiga investerare vinster på minst 50x före BTC:s halvering. När den väl har ägt rum och vi rör oss mot 2025, kan MCADE nå $5, och kanske till och med så mycket som $7 under nästa tjurmarknad.

Vad är Metacade?

Metacade är det största GameFi-navet i metaverse, där de som älskar virtuellt spelande och krypto kan mötas och ha roligt. Plattformen erbjuder det mest omfattande utbudet av blockkedjebaserade Play-to-Earn-spel (P2E). Dessa kan spelare spela antingen för att ha roligt med vänner och familj, eller mer seriöst, i online-turneringar, mot spelare över hela världen.

Förutom P2E-aspekterna kan communityns medlemmar tjäna inkomster genom plattformens Create2Earn-initiativ. Detta innebär att användare belönas med krypto om de interagerar socialt med communityn. Delning av spelrecensioner samt tips och tricks om plattformen är några av de saker som användarna kan göra för att generera en sidoinkomst.

Planerna framåt för Metacade inkluderar att bli en fullfjädrad decentraliserad autonom organisation senast fjärde kvartalet 2024. Då kommer communityn att styra plattformen och dess framtida riktning. Dessutom syftar Work2Earn-initiativet till att hjälpa den bredare GameFi-industrin att växa, genom att erbjuda arbetstillfällen till community-användare som vill bygga en karriär i Web3-världen.

Hur fungerar Metacade?

Metacade är uppbyggt kring ett självförsörjande ekosystem som genererar sina intäkter genom en av flera intäktsströmmar, inklusive annonsering, lansering av externa speltitlar på plattformen och jobbannonser. Dessa medel driver navets P2E-kapacitet och återinvesteras i utvecklingen av Metacade och GameFi-marknaden.

Denna återinvestering står i centrum i det banbrytande Metagrant-systemet, där utvecklare skickar in ansökningar om finansiering för att stödja skapandet av nya exklusiva titlar för communityn. Alla MCADE-innehavare röstar kring projekten, och de mest populära får ett bidrag vilket stödjer design och utveckling av spelen. De första Metagranterna kommer att distribueras under det tredje kvartalet 2023, vilket innebär att de första nya titlarna kommer att finnas tillgängliga på plattformen under det första kvartalet 2024.

Prisprognos för Tron 2025: Kan det generera 5x avkastning?

Trons egen kryptovaluta TRX är en relativt stabil valuta vad gäller prisfluktuationer, främst på grund av dess långsiktiga etablering som en pålitlig blockkedjeleverantör. Dessutom har TRX visat sig kunna klara av volatilitet på marknaden på grund av sin höga likviditet. Även om detta är goda nyheter för befintliga TRX-innehavare under baisse-artade marknadsförhållanden, leder det också till lägre vinster under hausse-artade förhållanden.

De höga likviditetsnivåerna gynnar Trons blockkedje-prestanda, vilket möjliggör snabba transaktioner till låga kostnader. Men detta påverkar också TRX:s förmåga att stiga på samma sätt som MCADE prognostiseras kunna göra. Experter förutspår att när tjurmarknaden 2025 dyker upp kommer TRX att ha ökat 5x till $0,26, vilket ger innehavarna måttliga vinster.

Vad är TRX?

TRX är Trons blockkedjas egen kryptovaluta. Tack vare sin imponerande transaktionsförmåga är Tron en vanlig blockkedja att använda för att genomföra finansiella transaktioner över hela världen. Trons blockkedja står vidare värd för många DeFi-tjänster och dApps, inklusive decentraliserade börser (DEX), metaverse-spel och låneprotokoll.

Den imponerande hastigheten med vilken Trons blockkedja kan genomföra transaktioner – upp till 2 000 transaktioner per sekund (TPS) – gör att den behandlar hundratals miljoner dollar dagligen. Jämfört med Ethereums kapacitet på 10 TPS är Trons värde för användarna självklart. Dessutom kan klienter förvänta sig en blockeringstid på bara tre sekunder.

Så även om prisprognosen för Tron är mindre hausse än andra kryptovalutor, gör dess tillförlitliga och högkvalitativa tjänst det till en utmärkt investering för alla som vill ha chans att generera en stabil avkastning med lägre risk.

Metacades potentiella avkastning under de kommande åren är svårslagen

Metacades omfattande färdplan, som du kan ta del av i deras whitepaper, pekar på att plattformen kommer att leda GameFi-sektorn, och dess innovation och tillväxt, under de kommande åren. Med sin avancerade P2E-idé och spelutbudet som fortsätter att utvecklas, förväntas spelare strömma till communityn.

Det nuvarande priset på MCADE i dess pre-sale uppgår till $0,01, vilket ser ut att vara väldigt undervärderat. Det innebär att investerare erbjuds en enastående möjlighet för investerare att köpa ett mynt med hög potential till extremt låga priser. Priset på MCADE är planerat att fortsätta att stiga med varje fas av dess pre-sale, upp till ett slutgiltigt pris på $0,02. Vidare prognostiserar analytiker att MCADE potentiellt kommer att bryta nivån $1 2023. Detta gör att Metacade kan bli den bästa investeringsmöjligheten 2023.

Du kan köpa TRX på eToro här.

Du kan delta i MCADE:s pre-sale här.