Metacade kan öka 50x mot slutet av 2023 – Därför är MCADE:s pre-sale en av de bästa investeringsmöjligheterna

Av:
Jan 25, 2023
Listen to this article
  • Metacade är en ny GameFi-plattform på väg att bli ett blomstrande Web3-nav
  • MCADE:s pre-sale har fått en riktigt bra start och sålde slut snabbt
  • Metacade-projektet ser ut som en otrolig investeringsmöjlighet vid nuvarande prisnivå

Pre-sales kan vara några av de mest lukrativa investeringsmöjligheterna som finns. Kryptovalutor i pre-sale lanseras ofta till låga priser jämfört med deras framtida värdering och kan ge tidiga investerare galen avkastning över tid.

Efter en framgångsrik beta-fas ser Metacade (MCADE) ut som en av de bästa kryptovalutorna i pre-sale du kan köpa nu, med stor potential för fenomenal långsiktig avkastning. Här är allt du behöver veta om denna lovande kryptovaluta.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Metacades pre-sale: Den bästa investeringen 2023?

MCADE:s pre-sale är, enligt många, utan tvekan den bästa investeringsmöjligheten, för de som vill komma åt en undervärderad kryptovaluta i pre-sale. Metacade är den första community-drivna virtuella arkaden som kommer att bli den största plattformen i sitt slag – ja, den största i hela metaverse.

Beta-fasen av MCADE:s pre-sale sålde slut på drygt tre veckor, vilket motsvarar 140 000 000 mynt sålda till priset av $0,008. Priset kommer att stiga 2,5x under dess pre-sale, där den slutliga värderingen av MCADE är avsedd att landa på $0,02. Därefter kommer krypton att lanseras till en bredare publik.

Kan MCADE nå $1 år 2023?

Den utbredda efterfrågan på MCADE:s pre-sale kan hjälpa till att förbereda Metacade för ett rejält lyft 2023. Experter förutspår något av en extrem avkastning, varav vissa pekar på någonstans mellan 20x och 50x avkastning.

Metacade erbjuder attraktiva tekniker för spelare och på plattformen kan användare över hela Web3 föras samman. Plattformen  har potential att bli en av världens mest använda plattformar fokuserade på GameFi. Mot bakgrund av den starka ställning som Metacade och dess kryptovaluta MCADE besitter, kan priset säkerligen nå $1 år 2023 och ge 50x avkastning efter att dess pre-sale är genomförd.

Vad är Metacade?

Metacade bygger den största arkaden på blockkedjan. Plattformen kommer att erbjuda en rad Play2Earn-spel (P2E), vilket gör att användare kan tjäna MCADE allt medan de har roligt med ett imponerande utbud av klassiska titlar i arkadstil. Det kommer att erbjudas både avslappnat och konkurrenskraftigt spel, tillsammans med ett brett utbud av ytterligare intjäningsmöjligheter för användarna.

Plattformen syftar till att bli ett nav för Web3-communityn och en central plats för spelare, entreprenörer, utvecklare och investerare att träffas, umgås och spela några av de hetaste titlarna som GameFi-sektorn har att erbjuda.

Metacade har granskats av revisionsbyrån Certik för att säkerställa att plattformens källkod är helt säker. Plattformens avancerade blockkedje-integration kan dessutom leverera intjäningsmöjligheter till spelare på ett transparent och tillförlitligt sätt. Teknikerna hjälper även till att framtidssäkra Metacade och stödja dess community av spelare när plattformen fortsätter att utvecklas.

Hur fungerar MCADE?

Förutom att erbjuda en rad P2E-spel, kommer Metacade också att vara värd för turneringar genom sin Compete2Earn-funktion. Turneringar kommer att generera intäkter i form av inträdesavgifter. I turneringarna kan spelare möta varandra och ha chansen att vinna fina priser, vilka betalas i MCADE.

Create2Earn-funktionen erbjuder en unik och innovativ metod för att uppmuntra engagemang inom communityn. Användare kan tjäna MCADE för att ge användbara bidrag till Metacades plattform. Det kan handla om att skriva spelrecensioner, dela alfa och interagera med andra communitymedlemmar.

Metacades Work2Earn-funktion förbinder användare med jobbmöjligheter inom Web3. Oavsett om du letar efter ett kortare jobb på deltid, frilansroller eller heltidsarbete, kan Metacade koppla sin community till sina partners för en mängd olika jobb som betalas i krypto. Framför allt heltidsarbeten kommer att göras tillgängliga senare under utvecklingen, eftersom denna annonsplats är i drift till fullo först 2024.

Spelare kan också tjäna en kryptoinkomst genom att testa de senaste spelen på Metacades plattform. Utvecklare kommer att kunna anlita Metacade-användare för att spela spel innan de officiellt lanseras, vilket gör det möjligt för användarna att ge viktig feedback till utvecklarna, i syfte att fixa buggar och förbättra spelen innan de går live.

Metacade kan vara en game changer

GameFi har potential att revolutionera hela spelbranschen. Blockkedjebaserade spel har en unik nytta som överträffar äldre titlar. Detta eftersom de nyare spelen på bästa sätt levererar integrerade ekonomiska belöningar till spelare medan de spelar sina favoritspel.

Med över 3 miljarder aktiva spelare över hela världen har GameFi-sektorn enorm potential för framtiden. GameFi har dock saknat ett nav för sin community. Detta är ett problem som löses av Metacade, i hur det är en omfattande plattform som kan bli en av de mest använda i GameFi-världen.

Projektet syftar också till att stödja innovation inom GameFi-sektorn genom sitt Metagrant-program. Detta kommer att göra det möjligt för spelutvecklare att skicka in ansökningar om finansiering, där Metacades community röstar för att avgöra vilka spel som är mest lovande. När en vinnare har utsetts kommer Metacade att stödja dess utveckling genom att tillhandahålla en Metagrant. Detta kommer i slutändan att resultera i att spelet att lanseras på plattformens exklusiva arkad.

MCADE:s pre-sale är en bra investeringsmöjlighet för 2023

Kryptovalutor i pre-sales kan vara några av de som vinner mest efter sina IDO:er. Metacade kan leverera en allt-i-ett-plattform för GameFi-communityn, och erbjuder många attraktiva funktioner för blockkedje-användare. Priset på MCADE i dess pre-sale är undervärderat, varför investerare med fördel kan rikta sina blickar mot krypton för att komma in på dessa låga nivåer. 

MCADE:s pris kommer nämligen att öka $0,008 till $0,02 under sin pre-sale. Det innebär att investerare endast har en begränsad tid på sig att komma in på låga priser. Med det sagt är Metacade, enligt många, verkligen ett bra köp för 2023. Investerare som vill lägga till MCADE i sin portfölj bör vara snabba innan denna pre-sale är klar.

Du kan delta MCADE:s pre-sale här.