4 anledningar till att Metacade inte känner av kryptokraschen

Av:
Feb 2, 2023
Listen
  • Metacade är ett nytt projekt som gör avtryck på spelmarknaden, värd $200 miljarder
  • Projektet drar till sig stor uppmärksamhet på grund av många positiva faktorer
  • Metacades pre-sale säljer slut snabbt och kommer sannolikt inte att vara tillgänglig länge till

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Det är en oslagbar känsla att hitta en kryptoinvestering i ett tidigt skede som man tror kommer att generera galen avkastning. Därför lägger många investerare mycket tid på att försöka identifiera vilket projekt som kommer att göra dem rika.

Tack vare Metacade ser det ut som att många investerare kan sluta leta efter Projektet med stort P. Det får snacket att gå i investerarkretsar, vilka inser dess enorma potential. Medan de flesta projekt kämpar för att klara sig igenom kryptokraschen, känner Metacade inte av den alls. Metacade har redan samlat in mer än $4.9m under sin pre-sale, vilket motsvarar över 360 miljoner tokens under loppet av 10 veckor.

Med tanke på att det är mycket som händer för det banbrytande projektet är det svårt att bara ge en anledning till varför Metacade för tillfället står så stabilt, men det finns fyra faktorer som definitivt spelar centrala roller. Vi ska dock först och främst kika på vad det är för projekt.

Vad är Metacade?

Metacade kommer att bli den största Web3-drivna arkaden, och erbjuder spelfans chansen att tjäna en inkomst när de spelar otroliga Play-to-Earn-titlar i Metacades ekosystem.

Belöningar till användarna är en röd tråd genom hela projektet. Användare belönas nämligen då de spelar spel, exempelvis i tävlingar och turneringar. Dessutom kan de belönas då de bidrar till plattformen genom att skriva spelrecensioner eller dela alfa. Detta ger ett enormt ekonomiskt incitament för användare att engagera sig på plattformen, och gynnar en massadoption. Detta bidrar till att Metacades utveckling, med stor sannolikhet, kommer att vara rasande snabb under 2023. 

Efter en snabb titt i projektets whitepaper är det tydligt att projektet har planerats noggrant in i minsta detalj.

Hur fungerar MCADE?

Projektet använder en utility token, MCADE, för att driva ekosystemet. MCADE är inte bara den primära metoden för utbyte av värde över plattformen — som används för allt från att betala anmälningsavgifter i turneringar till att köpa merchandise — utan kan också satsas för att låta MCADE-innehavare bidra till plattformen och tjäna en passiv inkomst i gengäld.

Projektet har också sitt innovativa Metagrant-program, som ger en rad incitament för olika intressenter att utveckla ekosystemet. Spelutvecklare kommer att kunna presentera sina spelidéer för communityn, och MCADE-innehavare kommer att rösta kring vilka projekt som ska tilldelas medel från plattformens kassa. Detta säkerställer att communityn kan forma den framtida riktningen för plattformen och bygger upp en hajp för nya spelsläpp, vilket gynnar såväl spelare som utvecklare.

Som du förstår har alltså projektet mycket på gång, så vilka faktorer är det framför allt som bidrar till att intresset för projektet är så pass stort? 

1. Förmågan att göra avtryck i en redan enorm industri

Videospel är en enormt stor, och ständigt växande, industri, och spel är nu större än både film och sport kombinerat. Genom att utnyttja en redan väletablerad sektor kan Metacade dra nytta av det enorma intresse som redan finns för detta område, samtidigt som de inte behöver oroa sig för kryptokraschen.

Detta innebär att teamet enbart kan fokusera på att leverera värde till sina användare. Det betyder också att om Metacade kan säkra bara en liten del av marknaden värd $200 miljarder, kommer MCADE-innehavare kunna generera en astronomisk avkastning.

2. Stor användning av krypton

MCADE är avgörande för att plattformen ska fungera, vilket gör att den har fina förutsättningar för enorma uppgångar när plattformen verkligen kommer igång. Allt eftersom fler och fler användare måste köpa denna krypto för att få tillgång till ekosystemet och kunna spela på plattformen med sina vänner, kommer FOMO att kicka in, vilket i sin tur kommer att leda till rejäla vinster.

Eftersom projektet också har väl genomtänkta insatsfunktioner, kommer många investerare också kunna luta sig tillbaka och glädjas av den passiva inkomsten när deras MCADE-innehav växer i värde.

3. Stora investerare inser potentialen

Det är ingen överraskning att man kan höra rykten om att ett antal stora investerare redan har säkrat stora innehav av Metacade, eftersom förmögna investerare ofta har förmågan att just identifiera projekten med hög potential tidigt.

Med tanke på att stora investerare ofta vill stanna kvar på lång sikt, eftersom de tjänar på både insats och tillhandahållande av token-likviditet, ger det ytterligare försäkran för mindre investerare att projektet är ett att räkna med. Det visar även på hur det kan vara immunt mot kryptokraschen.

4. Prioritering av trygghet och säkerhet 

Eftersom projektet har granskats av den väletablerade revisionsbyrån Certik kan investerare känna sig trygga och säkra i att Metacades team har tagit just tryggheten och säkerheten på allvar och minskat många potentiella risker över hela plattformen.

Dessutom har Metacade inte tillgång till användarnas plånböcker. Interna transaktioner kräver två eller flera privata nyckelsignaturer. Så, tryggheten och säkerheten är ytterligare anledningar till varför investerare är angelägna om att ta del av MCADE:s pre-sale

Är Metacade värt att investera i?

Det råder ingen tvekan om att Metacade är en sällsynt möjlighet och att projektet fortsätter att dra till sig mer och mer uppmärksamhet. Dessutom är det tydligt att chansen att samla på sig MCADE tidigt till låga priser sannolikt inte kommer att finnas mycket länge till. Med det sagt kan det vara ett smart drag att kolla in MCADE:s pre-sale och potentiellt glädjas av fin avkastning framöver. 


Du kan delta i MCADE:s pre-sale här.