Prisprognos för Axie Infinity: Spelare vänder AXIE ryggen och riktar in sig på MCADE

Av:
Feb 2, 2023
Listen
  • Axie Infinity (AXS) har haft det tufft efter att Ronin Bridge hackades i mars 2022
  • Metacade (MCADE) är ett helt nytt GameFi-projekt som har stor långsiktig potential
  • MCADE:s pre-sale är en fantastisk investeringsmöjlighet

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Det verkar som att prisprognosen för Axie Infinity kanske aldrig igen kommer att bli så hausseartad som den har varit de senaste åren, efter plattformens senaste problem. Investerare har tappat förtroendet för projektet, och spelet lockar färre och färre spelare varje månad.

Däremot har hajpen kring Metacades (MCADE) pre-sale tagit fart bland blockkedjespelandets anhängare. Läs vidare för att ta reda på varför den framtida utvecklingen för dessa två projekt ser ut att gå åt olika håll under de kommande åren. Vi kommer att ge dig en bra bild av läget, genom djupgående analyser och prisprognoser för Metacade och Axie Infinity.

Metacade är utan tvekan den bästa investeringen i blockkedjespel just nu

Prisprognoserna för Metacade och Axie Infinity är som natt och dag – en är fullt hausseartad och en är fullt baisseartad. Blockkejdespel har varit ett nyckelområde för utveckling inom Web3 i flera år, och medan Axie Infinity har varit ett av de största namnen inom området under en stor del av den tiden, har projektet tappat över 95 % av sitt värde sedan november 2021.

Axie Infinity lockar nu endast en bråkdel av det totala antalet användare som det gjorde tidigare. Ett tag lockade plattformen över 2 miljoner användare dagligen, men denna siffra har nu sjunkit till cirka 200 000 användare. Detta påverkar prisprognosen för Axie Infinity framåt negativt.

För investerare som söker möjligheter med hög potential inom blockkedjespel är Metacades pre-sale utan tvekan det bästa alternativet just nu. Det är en omfattande GameFi-plattform som kan bli det centrala sociala navet för hela världen för blockkedjespel. Projektet har redan sålt slut 3 omgångar av sin pre-sale.

Vad är Axie Infinity (AXS)?

Axie Infinity är ett digitalt kortspel som låter spelare köpa, sälja och samla virtuella husdjur som kallas Axies. Axies finns i många olika former och storlekar och kan skräddarsys på en mängd olika sätt, så att spelarna får den spelupplevelse de önskar. 

Spelare fajtas mot varandra i onlinematcher med hjälp av deras Axies, som har speciella krafter och unika förmågor beroende på deras egenskaper. Det är ett Play-to-Earn-spel, vilket innebär att spelare kan tjäna AXS-tokens om de lyckas med att vinna strider, slutföra utmaningar och klättra genom spelets nivåer.

Kommer AXS att nå $100?

Den tidigare rekordnivån prismässigt för AXS är $165, men den nuvarande prisprognosen för Axie Infinity är mycket lägre. Vid den tiden lockade Axie flera miljoner användare dagligen och var den ledande plattformen för blockkedjespel i hela Web3.

Men Axie Infinitys utveckling under 2022 försämrades efter att ha drabbats av det största hacket i DeFis historia. $612 miljoner dollar gick nämligen förlorade när Axies Ronin Bridge hackades. Det orsakade ett förlorat förtroende från investerare, och experter är nu osäkra på om Axie någonsin kan återgå till sin tidigare rekordnivå.

För närvarande är prisprognosen för Axie Infinity $60. Krypton bör vända sin nuvarande baisseartade trend över tid, men den möter starkt motstånd på denna prisnivå.

Vad är Metacade (MCADE)?

Metacade är en helt ny plattform för blockkedjespel som erbjuder en rad olika spel i sin Play-to-Earn-arkad (P2E). Metacade kommer också att bli ett centralt nav för de som älskar blockkedjespel, och kopplar användarna till omfattande möjligheter att tjäna krypto och värdefull information om blockkedjespel.

På plattformen kan användare ta del alla de senaste trenderna inom GameFi, få kontakt med andra spelare och använda en rad digitala tjänster som har designats speciellt för Web3-communityn. Metacade är byggd av spelare, för spelare, och kommer att erbjuda ett oöverträffat värde för sina användare, inklusive jobbmöjligheter inom Web3.

Hur fungerar MCADE?

Metacades P2E-arkad kommer att erbjuda en mängd olika spel, allt från klassiska titlar till helt nya upplevelser. Alla spel i Metacade kommer att ha integrerade kryptobelöningar, och användare kan också få tillgång till betalda turneringar med stora prispotter som betalas i MCADE.

Förutom detta kommer Metacades Create2Earn-funktion att belöna användare för att de skapar innehåll och bidrar till plattformen. Oavsett om du publicerar spelrecensioner, delar alfa om blockkedjespel eller interagerar med andra medlemmar i communityn kommer Metacade att belöna skaparna av innehållet med MCADE.

Metacades community kan också få tillgång till deltids- och heltidsjobb via Work2Earn-funktionen. Jobb kommer att annonseras regelbundet på sajten, vilket ger communityns medlemmar en chans att kickstarta sina karriärer inom Web3 och tjäna en kryptoinkomst på vägen.

Kommer MCADE att nå $5?

MCADE:s pre-sale har varit enormt framgångsrik hittills. Över $4,9 miljoner har investerats i projektet, och det har mer än fördubblat sin följarskara på sociala medier under vägens gång. År 2023 kommer Metacaden att gå live och allt fler kommer att använda plattformen dagligen.

Prisprognosen för MCADE är betydligt mer hausse än Axie Infinitys, där experter pekar på att priset kan nå $5 år 2025. Nästa tjurtrend på kryptomarknaden kommer att bli Metacades första, och kryptovalutan kan då generera galen avkastning när den växer under de kommande åren.

Är MCADE värt att köpa?

MCADE:s pre-sale är en av de bästa investeringsmöjligheterna som finns just nu. I och med att prisprognosen för Axie Infinity är rätt nedslående, skulle det vara ett smart drag för investerare som letar efter stora vinster i blockkedjespel att köpa MCADE.

MCADE:s pris blir dock allt dyrare. Priset kommer att stiga från $0,008 till $0,02 under dess pre-sale, vilket gör att investerares tid att komma in till ett lågt pris väldigt begränsat. Det gäller att ta chansen att köpa krypton till det aktuella priset på $0,013 nu. MCADE förväntas sälja slut under varje fas av sin pre-sale, så se till att komma över några innan det är för sent!


Du kan delta i Metacades pre-sale här.