3 skäl att investera i Metacade medan Cardanos pris prognostiseras att falla fritt

Av:
Feb 8, 2023
Listen
  • Prisprognosen för Cardano pekar på en osäker framtid för krypton
  • Metacade, en helt ny plattform, kan skjuta i höjden i värde efter sin pre-sale
  • MCADE:s pris har stor potential att generera fin avkastning på lång sikt

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

För att investera i krypto måste köpare tänka långsiktigt. De bästa projekten är vanligtvis crowdfunded och har ett lågt värde i början, men i takt med att syften om att förändra stora globala industrier börjar uppfyllas, kan de tidiga investerarna genera fin avkastning. Vikten av att tänka långsiktigt med sina kryptoinvesteringar kan bland annat hänföras till att fördelarna med blockkedjan kan utnyttjas inom många områden. Smarta investerare inser att blockkedjan är nyckeln för de som vill göra bra investeringar i krypto.

Även om det är sant att kryptovalutor kan ge stor avkastning, kvarstår den ständiga frågan – vilken är den bästa investeringen just nu?

Prisprognoserna för Metacade och Cardano ser båda intressanta ut. I denna artikel kommer vi att jämföra Metacades och Cardanos respektive potential och ge tre anledningar till att Metacade ser ut som det bästa alternativet för framtiden.

Kan Metacade vara den bästa investeringsmöjligheten i krypto just nu?

På senare tid har prisprognosen för Cardano inte sett jättelovande ut, då nätverket har drabbats hårt av den pågående kryptovintern. I kryptovärlden är Cardano inte ensamma om detta, utan detta tuffa marknadsläge har påverkat många olika tokens, men just för Cardano ser det faktiskt svårt ut att nå de allra högsta nivåerna. 

Men, det finns fortfarande gott om möjligheter att investera i högkvalitativ krypto just nu. Metacade är ett av de mest lovande projekten inom detta område, eftersom det ser ut att leverera enorm intjäningspotential till Web3-communityn. Plattformen kommer att erbjuda flera nyckelfunktioner tillsammans med ett brett utbud av olika Play-to-Earn kryptospel, och experter pekar på en fantastisk framtida prisutveckling för nykomlingen.

Tre viktiga anledningar till att MCADE kan vara krypton att köpa inför nästa tjurmarknad: 

1. Metacade kommer att erbjuda fler Play-to-Earn-spel än någon annan GameFi-plattform

2. Metacade vill skapa jobb för kryptoentusiaster

3. Metacade finansierar framtiden för GameFi-industrin genom sitt Metagrants-program

Metacades egen kryptovaluta MCADE lanserades nyligen i pre-sale. Denna pre-sale har redan lockat investeringar värda nästan $5.6m från kryptoinvesterare. Många ser stor potential i projektet, med förutsättningar att explodera under de kommande åren. Frågan är, hur ställer sig Metacades värdeutveckling mot Cardanos?

Vad är Cardano (ADA)?

Cardano är en lager 1-blockkedja som använder insatsbevis (PoS) som konsensusmekanism. Nätverket kan stödja utvecklingen av decentraliserade applikationer (dApps), precis som man förväntar sig av en blockkedja som ska främja en rättvis och säker metod för att interagera med onlinetjänster.

Cardanos PoS tillåter nätverket att behandla ett stort antal transaktioner per sekund (TPS). Total TPS för Cardano kommer att öka efter uppgraderingen Hydra, vilket kan göra Cardano till en av de högst presterande blockkedjorna i Web3.

Prisprognos för Cardano 2025: Kommer ADA att nå $10?

Cardano har misslyckats med att uppfylla den potential som projektet tidigt såg ut att ha. ADA:s pris ligger nu på bara $0,30 per token och det ser osannolikt ut att den någonsin kommer att nå sitt långsiktiga prismål på $10. En mer realistisk prisprognos för Cardano är $5 – vilket inte gör denna kryptovaluta till det bästa valet av kryptoinvestering just nu. 

Vad är Metacade (MCADE)?

Metacade bygger den största arkaden på blockkedjan, och dess omfattande färdplan framåt bidrar till att det ser ut att vara ett av de bästa alternativen för kryptoinvesteringar just nu. Plattformens utbud av Play-to-Earn kryptospel kommer att leverera spel som både kan spelas för skojs skull och i tävlingar. Vad gäller det andra alternativet, att spela i tävlingssyfte, innebär det att spelare kan delta i betalda turneringar för chansen att vinna stora kryptopriser.

Plattformen syftar också till att bli ett community-nav som för samman Web3-användare på en central plats. Metacade kommer att erbjuda de senaste blockkedjetrenderna och erbjuda ett brett utbud av ytterligare tjänster som kan få plattformen att skjuta i höjden i värde över tid.

Hur fungerar MCADE?

Metacade har avancerade incitament, där användare kan tjäna belöningar i form av kryptovaluta om de på olika sätt bidrar på värdefulla sätt till resten av Metacades community. Detta kan inkludera spelrecensioner, delning av alfa eller interaktion med andra användare, där varje form av innehåll genererar ekonomiska belöningar för skaparen.

Metacade kommer också att skapa jobb för kryptoentusiaster genom sin Work2Earn-funktion. Denna kommer att koppla samman användare med betalda möjligheter vid Metacades partnerprojekt. Dessa jobbmöjligheter inkluderar både frilansroller och deltidsjobb. Från och med 2024 planeras även heltidsroller att göras tillgängliga på Metacades annonsplats för jobbmöjligheter.

Metagrants-programmet är ett communitydrivet initiativ för att hjälpa till att höja den övergripande innovationsnivån inom GameFi-sektorn. Spelutvecklare kommer att dela investeringsförslag med Metacades community, vilka i sin tur kommer att rösta för att avgöra vilka nya spel som är bäst. De vinnande utvecklarna kommer att få en Metagrant. På så sätt kan nya, spelarstödda spel ständigt adderas till Metacades plattform.

Prisprognos för Metacade 2025: Kommer MCADE att nå $5?

År 2025 kan MCADE stiga med 250x från slutet av sin pre-sale. Det långsiktiga prismålet är $5 per MCADE-token. Avkastning i paritet med denna är inte ovanlig för de bästa GameFi-plattformarna, och Metacade kan med stor sannolikhet bli nästa pärla i kryptospelsektorn.

Metacade vs Cardano: Vilken är den bästa investeringen?

MCADE:s pre-sale är en av de bästa möjligheterna när det kommer till kryptoinvesteringar 2023. Även om prisprognosen för Cardano pekar på vinster, är det osannolikt att krypton kommer att ge likartad avkastning som Metacade. MCADE, som är en helt ny token med skyhög potential, kammar därmed hem titeln som den bästa investeringen just nu.

Allt eftersom att MCADE:s pre-sale fortskrider, stiger priset från $0,008 till $0,02. Detta innebär att du bör kolla in denna pre-sale så snart som möjligt – innan värdeutvecklingen börjar ta allt för fart. För de som vill investera i krypto nu kan Metacade mycket väl bli nästa pärla med 200x-vinster.


Du kan delta i Metacades pre-sale här.

Ad

Investera i de bästa kryptovalutorna snabbt & lätt med världens största och pålitligaste mäklare, OKX.

8.5/10