Prisprognoser för Metacade och Decentraland – två projekt kommer att skjuta i höjden när kryptospel exploderar

Av:
Feb 8, 2023
Listen
  • Stora vinster förutspås för kryptospelindustrin
  • Decentraland (MANA) siktar återigen på stark utveckling med nya toppnoteringar
  • Metacades (MCADE) pre-sale är riktigt hett och är redo att skjuta i höjden

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Kryptospel, även känt som GameFi, är en ständigt växande sektor inom blockkedjeteknologi. De bästa projekten inom detta område är kända för att ge galen avkastning för tidiga investerare. Ett utmärkt exempel på denna fantastiska potential för solid avkastning var när Decentralands pris steg från $0,07 till $5,91 bara under 2021.

Decentralands pris har sedan dess fått ta rejält med stryk, efter sin toppnotering under tjurmarknaden 2021. Det är dock fortfarande en av de hetaste investeringarna i hela Web3. Metacade, å andra sidan, är rykande ny och ser ut att kunna visa sig bli nästa pärla inom kryptospelsektorn som genererar en fin avkastning på 100x.

GameFi-revolutionen: Hur stort kan kryptospel bli?

Efter att den första GameFi-plattformen skapades 2017, strömmade ett ökande antal användare för att ta plats på kryptospelplattformar och där ha chansen att vinna digitala tillgångar. Kryptospel erbjuder integrerade ekonomiska belöningar genom Play-to-Earn-mekaniker. År 2021 hade dessa unika aspekter av spelandet hade fått sektorn att växa till en värdering på $3 miljarder.

Expansionen av kryptospel förväntas nu fortsätta i rasande takt, där plattformar som Decentraland och Metacade som driver GameFi:s framsteg mot en prognostiserad värdering på $40 miljarder år 2025.

Vad är Decentraland (MANA)?

Decentraland är en öppen värld tillika VR-metaverse som låter användare köpa och sälja digitala fastigheter. Användare kan bygga vad som helst på sin köpta mark, och Decentralands miljö har utvecklats till att bli en spretig virtuell stad som erbjuder många olika upplevelser för spelare att utforska.

Världen har nu delats in i olika distrikt, med områden som är särskilt tänkta för NFT:er, kryptobaserat hasardspel och Play-to-Earn-spel. Dessa exempel är bara några av den mängd andra upplevelser som är tillgängliga.

Decentraland har potential att vara ledande när det kommer att göra framsteg inom metaverse-utveckling. Detta eftersom plattformen ger makt till användarna att bygga ut den virtuella världen. Förutom detta är alla skapelser lätta att tjäna pengar på, vilket hjälper till att belöna användarna för den tid och ansträngning som de lägger ned när de bygger upplevelser i Decentralands värld.

Prisprognos för Decentraland 2025: Kommer MANA att nå $5?

Decentralands pris är för närvarande över 90 % lägre än dess tidigare toppnotering. Detta beror dock mer på den pågående björnmarknaden, snarare än att projektets inneboende värde är så lågt. Med tiden förväntas därför Decentralands pris återhämta sig och många experter förutspår nya toppnoteringar för MANA under de kommande åren. Till 2025 förväntas MANA återta nivån på $5 och kan ta ytterligare fart när Decentralands pris fortsätter att pressas uppåt.

Vad är Metacade (MCADE)?

Metacade bygger den största arkaden på blockkedjan. Till skillnad från Decentraland, som erbjuder alla användare en liknande kryptospelupplevelse, kommer Metacades Play-to-Earn-arkad (P2E) att erbjuda en rad olika spel. Metacades kryptospelupplevelser kommer att variera från klassiska titlar i arkadstil till helt nya spel som har utvecklats specifikt för metaverse-arkaden.

Projektet tar också fram en omfattande uppsättning ytterligare funktioner för att berika den övergripande användarupplevelsen inom kryptospel. Metacade siktar på att bli ett centralt, livligt nav för Web3-communityn, genom att erbjuda ett lockande utbud av intjäningsmekaniker som går djupare än P2E-arkaden.

Hur fungerar MCADE?

Kryptovalutans MCADE kommer att användas för att tillhandahålla P2E-belöningar till spelare i arkaden, samt för att få inträde till Metacades Compete2Earn-funktioner. Compete2Earn kommer att involvera betalda turneringar där spelare kan utmana varandra för chansen att vinna fina priser i form av kryptovaluta, såväl som omfattande prisdragningar över hela plattformen.

Dessutom kommer Metacade att belöna användare för att de bidrar till communityn på ett antal sätt. Create2Earn-funktionen kommer att stimulera användarna att dela med sig av sina kunskaper och skapa innehåll på plattformen. Detta eftersom användare kan tjäna MCADE för att de delar alfa, publicerar spelrecensioner eller interagerar positivt med andra medlemmar av Metacades community.

Metacade skapar också framtida jobb för Web3-användare. Work2Earn-mekaniken kommer att koppla kryptoentusiaster till betalda jobbmöjligheter, antingen på deltid eller heltid, och även belöna spelare för att de testar banbrytande arkadspel innan de lanseras på plattformen.

Prisprognos för Metacade 2025:Kommer MCADE att nå $5?

MCADE är ett helt nytt projekt som redan har ökat rejält i popularitet. Kryptovalutan blev alldeles nyss tillgänglig i sin pre-sale, där betafasen sålde slut på endast lite mer än 3 veckor.

Metacade kan bli ett ledande projekt inom kryptospelanset under de kommande åren, där dess långsiktiga prismål ligger på $5 år 2025. Räknat från slutet av dess pre-sale skulle detta innebära en avkastning på 250, vilket gör Metacade till en av de kryptoinvesteringarna med absolut störst potential över helai Web3.

Är MCADE en lönsam investering?

MCADE:s pre-sale är en av de bästa investeringsmöjligheterna som finns just nu – inte bara inom kryptospelsektorn, utan i hela Web3. Kryptospelplattformar som Decentraland och The Sandbox har genererat avkastning på över 100x under de senaste åren, och nu ser MCADE ut att göra en liknande resa som Decentralands pris i dess tidiga skeden (påminnelse; den utvecklingen var mer eller mindre galen).

Utan tvekan ser Metacade ut som ett starkt tillskott till vilken investeringsportfölj som helst. Kryptons pris stiger dock från $0,008 till $0,02 under loppet av sin pre-sale, vilket innebär att investerare måste vara snabba för att köpa MCADE till bästa möjliga pris. För närvarande ser kryptospelande ut som ett utmärkt område för kryptoinvesterare, inte minst eftersom prisprognoserna för Metacade och Decentraland verkligen är hausse.


Du kan delta i Metacades pre-sale här.

Ad

Investera i de bästa kryptovalutorna snabbt & lätt med världens största och pålitligaste mäklare, OKX.

8.5/10