Världsledare pratar krypto på World Economic Forum i Davos – Vad betyder detta för Metacade?

Av:
Mar 2, 2023
Listen
  • Årliga World Economic Forum (WEF) i Davos gick av stapeln i början av 2023
  • Efter en negativ prisutveckling och konkurser undrar investerare vad som är nästa steg på kryptomarknaden
  • Web3-projekt visar på globalt inflytande under World Economic Forum i Davos

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

År 2023:s upplaga av World Economic Forum i Davos gick av stapeln i januari 2023, med stora ledare från hela världen på plats. Under konferensen diskuterade många stora namn inom Web3 den senaste utvecklingen, och framtiden, för krypto, inklusive The Filecoin Foundation, 1Inch, Circle och Casper Labs.

Den helt nya GameFi-plattformen Metacades (MCADE) popularitet har fullkomligen exploderat, och den positiva utvecklingen för krypto gör att projektet nu är väl positionerat för framgång.

Metacade ser ut att kunna vara den bästa krypton att investera i just nu

Att dessa mäktiga Web3-organisationer närvarade vid World Economic Forum i Davos 2023 signalerar hur pass mycket blockkedjeteknologin har vuxit under de senaste åren. Kryptovalutor är något som ledare över hela världen tar i allt större beaktning, trots 2022 års tuffa marknadsförhållanden.

För Web3-projekt som Metacade är fokuset på krypto under World Economic Forum i Davos lovande tecken. När Metacade utvecklas och blir ett av de mest kända projekten inom GameFi är det viktigt att det ges utrymme att växa, inte minst så att det kan uppfylla sitt syfte om att betjäna ett stort antal användare över tid.

Ett tydligt tecken på att framtiden för krypto ser ljus ut hittar vi i MCADE:s pre-sale, vilken har lockat till sig stort intresse. På bara 14 veckor har det nämligen investerats hela $8,3m i projektet. Web3-branschen fortsätter att ta stora framsteg inom ett antal globala industrier, och Metacade är en viktig aktör när det kommer till att driva blockkedjebaserat spel. Det kan man inte minst tacka dess omfattande Play-to-Earn-plattform (P2E)  för.

Kan MCADE nå $1 år 2023?

När MCADE:s pre-sale är avslutad kommer krypton att lanseras på börser för allmänheten, vilket kommer att öka medvetenheten kring projektet ytterligare. Att allt fler får upp ögonen för Metacade, i kombination med dess växande spelbibliotek, kan göra krypton till en av börsens mest efterfrågade.

Sammantaget är en realistisk prognos att MCADE, i slutet av 2023, kan nå $1. Detta skulle innebära en fantastisk prisökning på 50x från slutet av förköpet. Det visar på den stora långsiktiga potentialen hos ledande Web3-projekt som Metacade.

Dessutom var The Sandbox (SAND) på plats vid World Economic Forum i Davos för att diskutera den senaste utvecklingen inom metaverse-spel. Det blev tydligt att ledarna på konferensen är mottagliga för blockkedjespel, vilket i slutändan kan gynna Metacade. Detta kommer att öka priset på krypton ännu mer.

Vad är Metacade?

Metacade är den största blockkedjearkaden i metaverse. Där kan spelare spela några av de mest uppslukande arkadspelen som finns, samtidigt som de tjänar en kryptoinkomst genom plattformens avancerade P2E-mekanik. Det fina är att Metacades P2E-funktioner är integrerade i alla arkadspel på plattformen. 

Metacade strävar också efter att utöka antalet intjäningsmöjligheter, bortom spelarkaden. Metacade har byggts av spelare, för spelare, och plattformens omfattande intjäningsmöjligheter ser ut att kunna locka ett stort antal användare över tid.

Dessutom kan användare lära sig mer om alla de senaste trenderna inom blockkedjespel och få kontakt med likasinnade direkt på plattformen. Projektet drivs av sin community, och Metacades team vill inkludera spelare i stora plattformsbeslut. Därmed syftar projektet till att slutligen övergå till en decentraliserad autonom organisation (DAO), som ger full kontroll till användarna.

Hur fungerar MCADE?

Metaverse-arkaden erbjuder spel både för de som vill spela för skojs skull och för de som vill tävla. Solospelare kan tjäna MCADE medan de klättrar vidare genom oändliga levels online, samtidigt som tävlingsinriktade spelare kan utmana varandra. Genom Compete2Earn-funktionen har spelare chansen att vinna stora priser som betalas i krypto.

Community-navet kommer dessutom att erbjuda symboliska belöningar till innehållsskapare. Detta eftersom Metacade strävar efter att driva kryptons framtid genom att ge förutsättningar för att kunskap ska kunna delas på ett öppet och tillgängligt sätt. Det innebär att användare kan dela den senaste spel-alfan, skriva spelrecensioner och interagera med andra communitymedlemmar – allt samtidigt som de tjänar kryptovaluta som belöning för sina bidrag.

Metacade erbjuder också en banbrytande Work2Earn-funktion som kommer att koppla ihop kryptoentusiaster med exklusiva jobbmöjligheter. Metacade kommer på så sätt att hjälpa användare att kickstarta sina karriärer inom blockkedjeområdet. De kommer att kunna hitta såväl deltids- som heltidstjänster hos några av marknadens mest innovativa Web3-företag.

MCADE förändrar spelplanen

Tack vare Metacades unika funktioner kan utvecklingen av krypto drivas framåt. Plattformens jobbskapande funktioner kan bidra till att kompetensnivån kring blockkedjan höjs – så att företagen kan rekrytera de bästa talangerna – medan talangerna själva, på ett lättillgängligt sätt, kan tjäna pengar online.

Metagrant-programmet är utformat för att direkt finansiera nästa våg av innovation på blockkedjan och är ett annat sätt på vilket Metacade kan driva kryptons framtid. Metagranter kommer att tilldelas utvecklare som har de populäraste spelidéerna, vilket är något som Metacades community avgör. Utvecklarna av dessa nya spel kommer att få ekonomiskt stöd så att de har de bästa förutsättningarna att förverkliga idéerna.

Är MCADE värd att köpa?

Det nyligen avslutade World Economic Forum i Davos visade flera sätt på vilka krypto kan vara framtiden, vilket i sin tur talar för en ljus framtid för GameFi-projekt som Metacade. MCADE:s pre-sale är därför en utmärkt investeringsmöjlighet, inte minst till nuvarande pris på $0,0155.

Under de kommande åren ser det ut som att Metacade kommer att erbjuda en av de mest omfattande GameFi-upplevelserna på blockkedjan, vilket gör det till en utmärkt del i alla investeringsportföljer. Investerare som potentiellt vill kamma hem de största vinsterna kan alltså spana in Metacades pågående pre-sale. 

Du kan delta i Metacades pre-sale här.