Ad

Sui-priset stiger, men här är varför du bör överväga Shiba Memu

Aug 14, 2023
Listen
  • Sui fick häpnadsväckande 1 900% till $2 från $0,1 efter initiala DEX-erbjudandet.
  • Dock sjönk SUI under $1-märket efter tillbakagång.
  • Samtidigt fortsätter AI-baserade Shiba Memu att skapa buzz i kryptorymden.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Sui-priset steg från $0,1 för att utforska $2-märket efter en anmärkningsvärd ökning på 1 900%. Uppgången följde projektets initiala DEX-erbjudande i mitten av april och huvudnätslanseringen den 3 maj.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Men altcoinet misslyckades med att behålla höjderna och drog sig tillbaka för att handlas under $1-priszonen. Under tiden väntar Sui-entusiaster på en återhämtning från kryptovalutan.

Sui prisutsikter

Copy link to section

SUI svävar på $0,6078 efter en ökning med 3%. Dess handelsvolym har dock fallit med 22% till cirka 79 miljoner dollar. Vidare steg tokenen 2% under den senaste veckan. Samtidigt bekräftas diagrammet baisse när SUI handlas under 50-dagars Simple Moving Average (SMA).

Relative Strength Index på 40,78 visar överhängande översålda förhållanden för Sui, vilket belyser en potentiell prisuppgång. Dessutom vacklar Moving Average Convergence Divergence bortom signallinjen, med gröna ljusstakar på ytan. Det visar att köpare ansluter sig till marknaden.

Indikatorerna bekräftar att SUI-priset kan komma att stiga under de kommande dagarna. Ändå förblir altcoinet betydligt lägre än sina toppar i maj.

Att misslyckas med att skjuta i höjden från stödet på $0,5592 kommer att innebära utmaningar att slå motståndet på $1, vilket leder till fler prisfall.

Shiba Memu – ökad ROI och självförsörjning med AI

Copy link to section

Shiba Memu är ett nytt kryptoprojekt som har för avsikt att dominera den pågående meme-myntmanin och det ökade intresset för artificiell intelligens. Shiba Memu likställer sig med “100 marknadsföringsbyråer” och använder maskininlärning och AI för att marknadsföra sig själv.

Som ett marknadsföringskraftverk använder Shiba Memu AI-programvara för att lära sig av fruktbara marknadsföringsmetoder, skapa PR och marknadsföra sig själv på olika sociala plattformar och forum.

Shiba Memu använder den senaste tekniken för att säkerställa fördelar som ökad transparens, självförsörjning och ökad avkastning på investeringen. Projektet erbjuder en lukrativ möjlighet för entusiaster som är intresserade av långsiktiga betydande vinster.

Bör du investera i Shiba Memu (SHMU)

Copy link to section

Shiba Memu kan vara en möjlighet att tjäna pengar eftersom den kan dra nytta av dess fokus på AI. När meme-myntet avancerar kommer det att bli kraftfullare och intelligentare, vilket leder till exponentiell tillväxt. Att utnyttja artificiell intelligens för förbättrade marknadsföringsmöjligheter gör SHMU till en attraktiv kandidat för nästa breda kryptomarknadsrally.

Shiba Memus öppna förköp har överstigit 1,8 miljoner dollar. Noterbart är att SHMUs priser stiger varje dag kl. 18.00 GMT. Värdet för skrivtillfället är $0,019675, medan nästa pris skulle vara $0,019900. Du kan komma åt all information om detta häpnadsväckande meme-myntprojekt på deras officiella hemsida.

Invezz.com rapporterade hur Shiba Memu fortsätter att skapa buzz på marknaden för digitala tillgångar trots den pågående kryptovintern.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Alternativa Investeringar Kryptovaluta