Ad

Bitcoin kan vara på väg att bryta ut: vad det kan betyda för Shiba Memu (SHMU)

Av:
Aug 16, 2023
Listen
  • Jason Pizzino förväntar sig att Bitcoin kommer att vara värt över $42 000 under de kommande månaderna.
  • En omfattande förklaring av varför Shiba Memu kan dra nytta av det.
  • SHMU - det inhemska meme-myntet har redan samlat in 2,0 miljoner dollar i förköp.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Bitcoin har kämpat runt $30 000-nivån de senaste veckorna men en anmärkningsvärd kryptoanalytiker säger att den är på gränsen till ett utbrott.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Bitcoin kan snart överträffa $42 000-nivån

Copy link to section

Jason Pizzino är övertygad om att världens största kryptovaluta inte längre finns på björnmarknaden.

Han är emot att tillkännage alltför aggressiva prismål men förväntar sig att BTC kommer att vara värd mer än $42 000 under de kommande månaderna. Resan till det priset kan dock komma med ytterligare korrigeringar längs vägen, varnade Pizzino på Twitter.

Observera att det totala utbudet av Bitcoin beräknas halveras under första halvåret 2024. Historiskt sett har det fungerat som en katalysator för prisuppgång. Så det är tänkbart att kryptovalutan kommer att förbli stark även under nästa år.

Vad som också är viktigt att komma ihåg är att Bitcoin tenderar att fungera som en klockare. Vanligtvis kommer därför hela kryptoekosystemet att gynnas när BTC samlas – och det inkluderar inte bara de namn som redan är allmänt kända utan också de kommande projekten som Shiba Memu.

Vad du behöver veta om Shiba Memu

Copy link to section

Shiba Memu är ett unikt initiativ som sitter i hjärtat av de två snabbast växande sektorerna: kryptovalutor och artificiell intelligens.

I sin kärna är plattformen ett “marknadsföringskraftverk” med sina egna ord som förlitar sig på artificiell intelligens för att vara lika effektiv som “100 marknadsföringsbyråer” tillsammans.

Självförsörjning är nyckelordet när det kommer till Shiba Memu. Med användning av AI kan den inte bara skapa innehåll för sig själv utan också distribuera det på internet i reklamsyfte.

Och nu till kryptodelen av detta projekt – det drivs av ett inhemskt meme-mynt som går under “SHMU”. Efterfrågan på dess kryptovaluta förväntas se ett uppsving när Shiba Memu lanserade sin AI-instrumentpanel 2024.

I linje med de grundläggande principerna för ekonomi, kommer större efterfrågan sannolikt att kräva ett högre pris för SHMU som för närvarande är i förköp.

Shiba Memu har redan samlat in närmare 2,0 miljoner dollar

Copy link to section

Intressant nog ser efterfrågan på Shiba Memu stark ut även utan den tidigare nämnda instrumentpanelen. SHMU startade sitt förköp först förra månaden och har redan samlat in nästan 2,0 miljoner dollar.

Vid skrivtillfället är meme-myntet värt $0,02 men det som är spännande och annorlunda med det jämfört med andra är att det är prishöjningar en gång var 24:e timme. Till exempel kommer nästa bump i priset på Shiba Memu om nästan tre timmar.

När förköpet är över kommer SHMU att hitta vägen till de framstående kryptobörserna som normalt ökar efterfrågan och låser upp ytterligare uppsida i priset på en kryptotoken.

Sammantaget vill Shiba Memu dra fördel av den snabba tillväxten av meme-mynt – en marknad som gick från 0 till 20 miljarder dollar mellan början av 2020 och slutet av 2022.

Hur är Shiba Memu (SHMU) bättre än andra meme-mynt?

Copy link to section

Teoretiskt sett kan Shiba Memu vara en one-up kontra flocken av andra meme-mynt där ute på grund av dess exponering för artificiell intelligens.

Enligt Statista kommer det ökande fokuset på artificiell intelligens som gick på steroider i slutet av förra året när Microsoft gjorde investeringar för miljarder dollar i ChatGPT att göra det till en marknad på 200 miljarder dollar under de kommande månaderna – men det är fortfarande bara en droppe i hinken.

Dataanalysplattformen förväntar sig att AI kommer att fortsätta på den nämnda banan och vara värd nästan 2,0 biljoner dollar år 2030. Det är den förbluffande enorma kakan som Shiba Memu positionerar sig för att få en del av.

Slutligen finns det ett gäng katalysatorer på kort sikt som kan hjälpa kryptomarknaden att förverkliga sitt nästa steg. Vare sig det är det pågående regulatoriska godkännandet av en Spot Bitcoin ETF eller den efterlängtade pausen från Federal Reserve.

Som uppenbart kan den inhemska SHMU-tokenen dra nytta av en rad impulser som tyder på att den kan vara en bra investering. För mer information om hur du investerar i Shiba Memu, besök webbplatsen här.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Bitcoin USA Kryptovaluta Nordamerika Världen