Ad

Shiba Memu i fokus efter att Glassman sa att AI kommer att vara lika stort “som internet självt”

Av:
Aug 29, 2023
Listen
  • Glassman säger att tidiga nischade AI-namn kanske inte är de mest anmärkningsvärda långsiktiga vinnarna.
  • Shiba Memu är på väg att avsluta förköpet med en ökning på 119% den 1 september.
  • En snabb översikt över potentiella medvindar som kan gynna SHMU meme-myntet.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Artificiell intelligens har potential att bli lika stort som själva internet, säger Barry Glassman – grundare och VD för Glassman Wealth Services.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

AI är en verkligt transformativ teknik

Copy link to section

AI som marknad förväntas växa med en sammansatt årstakt på nästan 37% mellan nu och slutet av detta decennium. I en intervju med CNBC nyligen sa Glassman:

Artificiell intelligens har potential att förändra varje företag. Jag tror att AI kommer att vara lika transformativt som själva internet. Det kommer att bli störningar precis som på internet.

Intressant nog finner han det möjligt att de nuvarande nischaktörerna inte blir de mest anmärkningsvärda vinnarna på lång sikt – ungefär som Cisco som var en stor investering i internet under några år tills andra tog över.

Enkelt uttryckt kommer artificiell intelligens att fortsätta att växa snabbt och kommer sannolikt att ha plats för alla – vare sig det är ett teknikfokuserat företag eller ett icke-tekniskt företag; en nischspelare eller ett kommande projekt som Shiba Memu.

Shiba Memu integrerar AI i marknadsföring

Copy link to section

Shiba Memu är en nyligen introducerad plattform som utforskar den magi som artificiell intelligens kan tillföra marknadsföringsvärlden.

Denna självpromoterande AI-lösning kan anpassas till en mängd praktiska tillämpningar. I en whitepaper som finns tillgänglig på sin webbplats kallar Shiba Memu sig själva för ett “marknadsföringskraftverk” och glädjer sig över en förmåga att hantera lika mycket arbetsbelastning som 100 marknadsföringsbyråer.

Men det som gör det här projektet unikt fascinerande är att det drivs av “SHMU” – ett eget meme-mynt.

Observera att meme-mynt var en marknad för 20 miljarder dollar förra året jämfört med ingenting i början av pandemin. Förutom artificiell intelligens är det en annan snabbt växande marknad som Shiba Memu vill dra nytta av.

För mer information om hur du lägger till Shiba Memu i din portfölj, besök webbplatsen här.

SHMU-priset ökar efter var 24:e timme

Copy link to section

SHMU – det inhemska meme-myntet som för närvarande är i förköp skiljer sig från sina kamrater på två primära sätt.

För det första stiger dess pris efter var 24:e timme. Till exempel, tokenen kostar $0,023 vid skrivtillfället och nästa bump i dess pris är planerad till cirka 16 timmar från nu. För det andra kommer SHMU att ha ett verkligt verktyg när Shiba Memu lanserar sin efterlängtade AI-dashboard under det sista kvartalet i år.

Den nämnda lanseringen förväntas lyfta efterfrågan och därefter resultera i prisuppgång. Även utan instrumentpanelen har det dock funnits ett enormt intresse för SHMU-myntet. Under bara cirka två månader av förköp har meme-tokenen redan samlat in mer än 2,3 miljoner dollar.

Efter förköpet kommer Shiba Memu att gå live på de kryptovalutafokuserade börserna som vanligtvis driver mer efterfrågan och därför kan hjälpa till att pressa priset på en SHMU ytterligare upp.

Kan Shiba Memu (SHMU) dra nytta av räntesänkningar?

Copy link to section

Som nämnts tidigare kommer Shiba Memu sannolikt att gynnas eftersom marknaderna för artificiell intelligens och meme-mynt fortsätter att växa under de kommande åren. På kort sikt kan det också dra nytta av flera medvindar för kryptoutrymmet i stort.

Till exempel, om Securities & Exchange Commission i USA kommer att godkänna en Spot Bitcoin ETF som många tror att de så småningom kommer att göra, kommer det att öka institutionellt intresse för kryptovalutor och SHMU som en komponent av den marknaden kommer sannolikt att skörda frukterna av det.

CryptoPRNR – en influencer som pratar digitala tillgångar förutspådde också nyligen Shiba Memu bland de fyra främsta kryptovalutorna som förväntas överträffa i nästa kryptorally. Det inhemska meme-myntet är på väg att avsluta förköpet med en vinst på nästan 120% den 1 september.

Slutligen, även om Fed-ordförande Jerome Powell fortsätter att hålla möjligheten till ytterligare räntehöjningar vid liv (läs mer), har den totala inflationen i USA sjunkit till runt 3,0%-nivån, vilket tyder på att centralbanken nu är nära slutet av sin höjningscykel. När den väl svänger kan risktillgångarna som SHMU bjuda in större satsningar och därefter se prisuppgång.

Ytterligare detaljer om Shiba Memu och SHMU-meme-myntet finns på projektets hemsida här.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Compound USA Kryptovaluta Nordamerika Världen