Ad
Världens första Bitcoin ico

Missa inte 100x

Samurai dog KÖP NU

Solana prisprognos: analytiker förutser en tresiffrig ökning när Shiba Memu får draghjälp

Nov 27, 2023
Listen
  • Solana (SOL) är bland de bäst presterande topp-20 tokens.
  • Analytiker förutspår tresiffrig prisuppgång för SOL 2024.
  • Ett nytt altcoin, Shiba Memu, gör också vågor i sitt förköp och konkurrerar med stora mynt som Solana.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Solana (SOL) gör vågor på kryptovalutamarknaden med en vinst på 81% den senaste månaden och nådde $58,47 vid skrivtillfället. Analytiker förutspår att ett hausseartat momentum kommer att fortsätta, vilket möjligen avslutar året med ett robust rally.

Mitt i detta får Shiba Memu, ett nytt meme-mynt, uppmärksamhet med sin unika blandning av AI och blockchain-teknologi. Låt oss fördjupa oss i detaljerna i SOL:s nuvarande situation och utforska potentialen för betydande tillväxt.

Solanas imponerande rally och tekniska indikatorer

Copy link to section

Den anmärkningsvärda ökningen på 81% under de senaste 30 dagarna har drivit Solana till de 20 bästa tokens med bäst prestanda.

Solanas 30-dagarsgenomsnitt fortsätter att stiga över sina 200-dagar, vilket indikerar en ihållande tillväxttrend. Med ett RSI som klättrar över 60 och handelsvolymer konsekvent runt 1 miljard dollar, förblir SOL i en ackumuleringsfas, vilket antyder möjliga framtida prishöjningar.

Kryptovalutans popularitet är uppenbar i dess fondinflöden och överträffar till och med Ethereum (ETH). Denna robusta prestanda tyder på en fortsatt ökning för SOL under de kommande veckorna, som potentiellt når $80 2024.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest globally in stocks, options, futures, currencies, bonds and funds from a single unified platform, with our highest-rated broker.

Ad

Analytiker förutspår en tresiffrig ökning 2024 för Solana

Copy link to section

Enligt kryptoanalytiker Altcoin Sherpa kan SOL:s nuvarande upptrend uppleva en tillfällig korrigering, som eventuellt går tillbaka till nivåer under $50 innan ytterligare ett uppåtgående ben.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Trots detta förblir analytikern hausse på SOL och förutspår en betydande ökning till tresiffrigt under 2024.

Även om de exakta faktorerna som påverkar denna förutsägelse inte är detaljerade, verkar de tekniska indikatorerna och nuvarande marknadstrender stödja de övergripande positiva utsikterna för Solanas framtida resultat.

Ny potentiellt altcoin

Copy link to section

Mitt i Solanas imponerande rally, tillför uppkomsten av Shiba Memu, ett nytt meme-mynt, en spännande dynamik till kryptovalutalandskapet.

Shiba Memu integrerar AI och blockkedje-teknik för att skapa ett självförsörjande marknadsföringskraftverk. Myntet syftar till att generera en betydande mängd innehåll genom att använda data för att driva pressmeddelanden och marknadsföringsmaterial. AI-tekniken tillåter direkt engagemang med användare genom en unik instrumentpanel.

Shiba Memu genomför för närvarande sitt förköp för sin inhemska token SHMU, med priser som stiger med några timmars mellanrum. För närvarande handlas SHMU till 0,043525 USDT, med nästa prishöjning förväntad efter 12 timmar.

Slutsats

Copy link to section

Solanas nuvarande bana antyder en lovande utsikt, med analytiker som förutspår ytterligare uppgångar under de kommande veckorna och en potentiell tresiffrig ökning 2024.

När kryptomarknaden fortsätter att utvecklas, introducerar nya spelare som Shiba Memu innovativa tillvägagångssätt som blandar AI och blockkedje-teknik för att skapa engagerande och självförsörjande plattformar.

Investerare bör dock närma sig dessa möjligheter med due diligence och en grundlig förståelse för det dynamiska kryptovalutalandskapet.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Denna artikel är ett samarbete mellan våra redaktörer och våra partners, och kan innehålla sponsrat reklaminnehåll och länkar. Innehållet är inte avsett som ekonomisk rådgivning och är endast i informationssyfte.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.

0/10
Get signals
Sponsrade Kryptovaluta