Ad

Bitcoin Dogs accelererar förköpet när Nvidia-intäkterna lyfter krypto AI-tokens

Feb 22, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs har passerat 3,4 miljoner dollar bara dagar efter lanseringen.
  • $0DOG-tokenen bland de främsta ICO-attraktionerna eftersom Nvidia-intäkter hjälper AI-tokens högre.
  • Tillväxt i Bitcoin-ekosystemet med BRC-20 gör Bitcoin Dogs till ett av projekten att titta på.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Kryptoprojektet Bitcoin Dogs fortsätter att skapa vågor på förköpsmarknaden och överträffar 3,4 miljoner dollar under massiv investeraruppmärksamhet.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Samtidigt handlas Bitcoin över $51 800 när tjurar pressar uppåt efter onsdagens dopp till cirka $50 700. Återhämtningen ses också i Ethereum, vars pris bara är precis under de psykologiska $3 000.

AI-tokens stiger också efter att chiptillverkaren Nvidias resultatrapport för fjärde kvartalet lyfte krypto och aktier.

Kryptomarknaden, AI-tokens upp efter Nvidias intäkter

Copy link to section

En nedgång på den bredare kryptomarknaden inför Nvidias resultatrapport för fjärde kvartalet på onsdagen fick flera AI-tokens att tappa de senaste uppgångarna. Dessa tokens, inklusive The Graph, Fetch.AI och OCEAN, hade blomstrat under de senaste dagarna på baksidan av OpenAI:s release av sin text-till-video AI-modell Sora.

När Nvidia slog analytikernas förväntningar steg marknadsvärdet för artificiell intelligens-länkade tokens. Data från CoinGecko visar att sektorn är upp 6,8% till ett börsvärde på 17,4 miljarder dollar. Det totala marknadsvärdet för kryptomarknaden steg något då det höll sig över 2 biljoner dollar.

Investerare som tittar på möjligheterna som kan komma med flera marknadskatalysatorer i spel ser lockande framtidsutsikter över AI-tokens, kryptospel och de återuppväxande NFT:erna. Bitcoin Dogs NFT och DeFi-ekosystem på Bitcoin innebär att den inhemska $0DOG-tokenen kan vara bra för tidiga investerare.

Förköpet av Bitcoin Dogs når 3,4 miljoner dollar

Copy link to section

Bitcoin Dogs är den första BRC-20-token som lanserar sitt förköp på Bitcoin-blockkedjan. Projektet präglade alla 900 miljoner $0DOG-tokens på Bitcoin, med 810 miljoner tillgängliga för ICO.

En vecka efter det historiska ICO-fallet den 14 februari har man sett över 3,4 miljoner dollar från tidiga förköpsstödjare. Intresset är häpnadsväckande, med över 1 miljon dollar insamlade under de första 24 timmarna.

Bitcoin Dogs fantastiska ICO-prestanda under dessa tidiga veckor signalerar att investeringsgemenskapen ser bortom potentiella vinster för BTC till nya användningsfall som kan fungera. Marknaden kan därför vara redo för en ekosystemboom på Bitcoin och $0DOG sticker ut bland de bästa altcoinsen att köpa idag.

Vad kan driva Bitcoin Dogs till toppen?

Copy link to section

Medan BRC-20-tokens slog igenom i mars 2023, vilket möjliggjorde utplacering, prägling och överföring av Ordinals-inskriptioner, är Bitcoin Dogs det första projektet någonsin att föra detta till Bitcoin-blockkedjan via en ICO.

Det här projektet vill släppa lös en ny våg av funktionalitet med NFT:er i begränsad upplaga och play-to-earn-spel i Bitcoin-ekosystemet. Med first mover-fördel och en tydlig färdplan är potentialen att ta med DeFis bästa till Bitcoin en enorm dragkraft.

I en rapport som publicerades på torsdagen förutspår Pantera Capital att Bitcoin-protokollets ekosystem är en “en halv biljon möjlighet.” Analytiker på företaget ser Bitcoins nästa era som en där fokus ligger på att återuppväcka intresset genom att bygga vidare på det.

Vad detta betyder är att de närmaste åren kan bli stora för projekt som banar väg för NFT:er och spel på Bitcoin.

Den tidiga förköps-prestandan för $0DOG tyder på att branschen lever på denna potential. Eftersom Bitcoin Dogs ser ut att kickstarta den här eran, kommer medvinden att inkludera den kommande BTC-halveringen, BRC-20-toppen och eventuell spiral i ETF-efterfrågan.

Kolla in Bitcoin Dogs-webbplatsen för att lära dig mer.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Denna artikel är ett samarbete mellan våra redaktörer och våra partners, och kan innehålla sponsrat reklaminnehåll och länkar. Innehållet är inte avsett som ekonomisk rådgivning och är endast i informationssyfte.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Bitcoin Sponsrade Kryptovaluta