Ad

Ethereums, Hederas priser stiger när Bitcoin Dogs momentum fortsätter

Feb 23, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs har samlat in över 3,7 miljoner dollar på bara en vecka.
  • Ethereum hoppade när förhoppningarna om en spot ETH ETF ökade.
  • Hedera Hashgraphs SaucerSwap DEX har tagit marknadsandelar.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Bitcoin Dogs, den första ICO i Bitcoins nätverk, var en av de hetaste kryptovalutorna den här veckan då dess tokenförköp tog fart. Priserna på Ethereum och Hedera Hashgraph (HBAR) gick också bra då investerare firade viktiga utvecklingar i deras ekosystem.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Största Ethereum- och Hedera Hashgraph-nyheterna

Copy link to section

Ethereum-priset sköt i höjden den här veckan när det korsade den viktiga motståndspunkten på $3 000 för första gången sedan april 2022. Den har gjort en anmärkningsvärd comeback efter att den sjunkit till $863 efter kollapsen av FTX 2022.

ETH-priset steg när investerare förblev optimistiska om att Securities and Exchange Commission (SEC) kommer att godkänna en spot Ethereum ETF senare i år.

Flera företag som Blackrock, VanEck och Franklin Templeton har ansökt om en ETH ETF, som SEC granskar.

De flesta analytiker tror att SEC har en stor chans att godkänna ETF:erna. Huvudfrågan är dock att byrån ser olika på Ether och Bitcoin. De ser Bitcoin som en digital handelsvara och Ether som en ekonomisk säkerhet.

Till skillnad från Bitcoin har Ethereum en insatsfunktion som ger innehavare månatlig avkastning. Som ett resultat av detta hävdar SEC att den bör regleras för att säkerställa att innehavare får rätt belöningar.

Det här problemet kan bli problematiskt för ett Ethereum ETF-godkännande. Om den accepteras finns det dock en sannolikhet att den kommer att se starka inflöden precis som Bitcoin har gjort.

Hedera Hashgraphs HBAR-tokenpris steg också på grund av den starka prestandan hos SaucerSwap, den största DEX i dess ekosystem. Plattformen vinner marknadsandelar i branschen när det totala värdet låst (TVL) hoppade till över 120 miljoner dollar.

Nyheten kom en vecka efter att Hedera välkomnade Mondelez, tillverkaren av Oreo, som medlem i dess styrelseråd. De lade också till Hitachi i januari, vilket signalerar att ekosystemet växer.

Bitcoin Dogs momentum fortsätter

Copy link to section

Samtidigt skapar Bitcoin Dogs, en kommande kryptovaluta, vågor när den blir en av årets bäst presterande tokenförköp.

Utvecklarna har samlat in över 3,7 miljoner dollar i veckan efter att förköpet påbörjats. Denna hastighet gör det till årets bästa tokenförköp och denna trend kan fortsätta.

Framgången med detta tokenförköp beror mest på dess positionering i kryptoindustrin, där den siktar på att vara en ledande aktör i Bitcoins ekosystem.

Nyligen har vi sett denna ekosystemboom, med det totala värdet låst (TVL) i DeFi-ekosystemet hoppa till över 1,6 miljarder dollar. Det gör den till den sjätte största spelaren inom DeFi efter Ethereum, Tron, BNB, Solana och Arbitrum.

Bitcoin Dogs ekosystem kommer att bestå av en 10k NFT-samling på Ordinals och ett spel. Dessa två aspekter kommer att hjälpa den att skapa nytta för $ODOG-tokenen när de försöker växa sitt ekosystem.

Det finns några anledningar till varför förköpet av Bitcoin Dogs kan fortsätta att gå bra. För det första är vi inne i en stark kryptotjurkörning, som kan fortsätta ett tag. Tokenförköp tenderar att gå bra under dessa förhållanden.

För det andra har investerare anammat ett risk-on-sentiment, vilket framgår av Nvidia-aktiens rally efter att ha publicerat starka resultat. Vidare kommer förköpet av Bitcoin Dogs sannolikt att klara sig långt inför det kommande Bitcoin-halveringsevenemanget som är planerat i april.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Kryptovaluta