Ad

Krypto-tjurkörningen tar fart när förköpet av Memeinator-tokenen fortsätter

Feb 29, 2024
Listen
  • Memeinator har samlat in över $5,2 miljoner i sitt pågående tokenförköp.
  • Detta förköp blomstrar när kryptotjuren tar fart.
  • Bitcoin har stigit till över 64 000 dollar medan det totala börsvärdet har stigit till 2,2 biljoner dollar.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Kryptotjuren tog fart den här veckan då en känsla av girighet spred sig på finansmarknaden. Bitcoin, den största krypton i världen, hoppade till den viktiga punkten på $64 000 för första gången sedan 2021.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Andra altcoins som Arweave, Jasmy, Dogecoin och ORDI hoppade också tvåsiffrigt när det totala börsvärdet för alla mynt steg till över 2,23 biljoner dollar. Mynt som är i förköp som Memeinator har fortsatt att ha det bra de senaste dagarna.

Krypto-tjurkörningen fortsätter

Copy link to section

Kryptovalutor har fortsatt att skjuta i höjden den här veckan eftersom de överträffade traditionella tillgångar som aktier och obligationer.

Detta rally utlöstes av den växande marknadsandelen för viktiga Bitcoin ETF:er som iShare Bitcoin Fund (IBIT) och Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC). Alla spot-ETF:er har lagt till tillgångar till ett värde av över 4 miljarder dollar den här veckan.

Medan vissa av dessa tillgångar kommer från privata investerare, är de flesta från institutionella investerare. Detta är ett anmärkningsvärt drag eftersom de flesta av dessa investerare inte har haft något genomförbart sätt att investera i Bitcoin under de senaste 15 åren.

Som ett resultat finns det tecken på att många av dem allokerar en del av sina pengar i dessa ETF:er. Dessutom har Bitcoin varit den mest lönsamma alternativa tillgången genom åren då den hoppade från mindre än $1 till över $60 000.

Bitcoins rally har utlöst investeringar i andra altcoins. Ethereum, den näst största kryptovalutan i världen, har skjutit i höjden till över $3 320 medan BNB har hoppat till $410. Arweave, en lagringsfokuserad token, har stigit med över 50% under de senaste 24 timmarna.

Aptos sköt i höjden med 23% då DeFi TVL hoppade kraftigt. Andra toppresterande altcoins var sådana som Jasmy, Fetch.ai och Dogecoin.

Memeinator frodas

Copy link to section

De andra anmärkningsvärda dragen i kryptobranschen handlar om Memeinator, en plattform som för närvarande samlar in pengar genom ett tokenförköp.

Enligt dess hemsida har det blivit en av de mest framgångsrika tokensen på marknaden eftersom den samlade in över 5,2 miljoner dollar. De har kammat hem dessa medel från tusentals investerare från hela världen.

Denna insamling har varit så framgångsrik eftersom den syftar till att bli en vinnare i nyckelbranscher inom kryptoindustrin.

Till exempel syftar den till att vara ett av de bästa meme-mynten, som ska överträffa traditionella mynt som Dogecoin och Shiba Inu. Enligt deras whitepaper kommer Memeinator också att ha avancerade funktioner för artificiell intelligens, vilket gör den till en konkurrent till sådana som Fetch AI och The Graph.

Slutligen kommer de att skapa nytta för MMTR-tokenen genom att skapa ett spel som låter människor vinna belöningar. Detta är viktigt eftersom de flesta analytiker tror att blockkedje-tekniken kommer att störa spelindustrin.

Därför finns det en möjlighet att Memeinator-tokenförköpet kommer att fortsätta att gå bra när det pågående kryptorallyt får fart. Investerare kommer att köpa tokenen i hopp om att den kommer att stiga efter att ha noterats på viktiga börser.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Kryptovaluta