Ad

Memeinator prisprognos när WEN hoppar 30%

Mar 13, 2024
Listen
  • Memeinator-förköpet har nått steg 19, med MMTR-priset på $0,0276.
  • Wen-priset steg med 30% när meme-mynt såg ut att öka igen.
  • MMTR-priset kan stiga till $0,5 2024 mitt i Memeinators dominans.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Wens (WEN) pris har hoppat mer än 30% under de senaste 24 timmarna för att toppa meme-myntslistan. Detta kommer när Bitcoin når en ny all-time high över $73 500.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Samtidigt gick Memeinator (MMTR), ett nytt meme-mynt i förköp, in i det näst sista steget med över 6,5 miljoner dollar insamlade.

Här är de potentiella utsikterna för WEN meme-tokenen och MMTR mitt i ett ökande intresse för dess sista förköpsstadier.

Memeinators förköp går in i de två sista stadierna

Copy link to section

Det är bara dagar kvar innan förköpet av Memeinator (MMTR) avslutas. Detta efter att projektet gick in i det näst sista skedet av förköpet.

Projektet har hittills samlat in mer än 6,5 miljoner dollar från early bird-entusiaster. Eftersom analytiker rankar Memeinator bland de bästa meme-mynten att köpa 2024, positionerar investerare som gärna vill utnyttja dess potentiella dominans sig aggressivt.

I sin strävan har Memeinator ett kritiskt uppdrag att uppfylla – rensa krypto från alla subpar meme-tokens. Dessa tokens är mestadels copycat-projekt som erbjuder mycket låg eller ingen nytta alls.

AI och blockkedjan kombineras i detta ekosystem för att tillhandahålla en AI-dashboard som heter Memescanner och Memeinator-spelet som kallas Meme Warfare. Förutom gamification, erbjuder Memeinator också staking och NFT:er, med den inhemska MMTR som kärnan i projektets nytta.

Wens pris hoppar 30% mitt i Jupiter Working Groups partnerskap

Copy link to section

Wen (WEN) steg till en intradagshögsta nivå på $0,0003674 tidigt på onsdagen och steg mer än 30%. Meme-myntets uppgång kom när handelsvolymen steg med 40% och priset nådde inom 10% av sin rekordhögsta rekord den 9 mars 2024.

Att driva uppsidan verkar vara det senaste uppsvinget från Jupiter, det decentraliserade börsaggregatet (DEX) för Solana. Den 13 mars meddelade Jupiter-teamet att dess Jupiter Work Group (JWG) kommer att samarbeta med WEN Work Group för att hjälpa till med Wen-tillväxt.

WEN, som har skjutit i höjden över 2 300% sedan slutet av januari 2024, nådde en rekordnivå på $0,0004106 förra veckan. Den förväntade fortsatta ökningen av meme-mynt under de kommande månaderna tyder på att WEN-tjurar kan försöka på en ny ATH.

En infusion av nytta kan vara den nya katalysatorn för detta kattmemeprojekt, med mål som sannolikt kommer att vara $0,1 år 2024.

Memeinator prisprognos

Copy link to section

Memeinators färdplan som inkluderar MMTR-lansering på toppbörser, debut av Meme Warfare-spelet, viktiga partnerskap inom branschen och andra milstolpar antyder alla vägen till meme-myntdominans.

I meme-myntvärlden har projekt som Shiba Inu och Floki sett dragkraft efter lanseringar som Shibarium och TokenFi. Memeinators fokus på nytta från början är en avgörande funktion som kan hjälpa till att öka dess status som ett ledande meme-mynt.

Med Memeinator som visar en oöverträffad förköpstakt bland investerarnas förtroende och ökningen av meme-mynt, kan dess debut på marknaden troligen bli en explosiv sådan. Som nämnts har WEN-priset ökat med mer än 2 300% sedan den handlades på sin lägsta någonsin den 26 januari 2024.

När det gäller prisprestanda finns Memeinators inhemska token kvar i förköp. Dess värde har dock ökat under hela förköpsperioden och stigit från $0,01 i steg 1 till $0,0276 i steg 19. I nästa steg kommer MMTR-priset att öka med 5% till $0,0292.

Detta är det sista förköpssteget innan tokenen listas på börser. Dess möjliga MMTR kan skjuta i höjden till $0,5 år 2024. Det är en prognos som kan hjälpas av de pågående meme- och AI-berättelserna.

För mer om Memeinator, gå till deras förköpssida.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Denna artikel är ett samarbete mellan våra redaktörer och våra partners, och kan innehålla sponsrat reklaminnehåll och länkar. Innehållet är inte avsett som ekonomisk rådgivning och är endast i informationssyfte.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Sponsrade Kryptovaluta Världen