Ad

Ethena stiger medan Polkadot siktar på återhämtning; handlare ökar intresset för Bitbot

Apr 3, 2024
Listen
  • Polkadot (DOT) minskade mitt i en bredare kryptoslip på tisdagen, men kunde se en betydande studs.
  • Ethena (ENA) stiger efter handelsdebuten.
  • Bitbot (BITBOT) har nått steg 8 av förköpet när handlare tittar på den första handelsboten utan förvaring.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Kryptovalutor sjönk kraftigt när april började på en röd ton för marknaderna, med aktier som föll under en fallande riskaptit.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Men eftersom Bitcoin och Ethereum ser ut att hålla nyckelområden, är en populär kryptoanalytiker optimistisk om andra altcoins, inklusive Polkadot (DOT). Också i rampljuset finns Ethena (ENA) och Bitbot (BITBOT).

Här är anledningen till att dessa tre altcoins är bland dem som lockar stort intresse från kryptoinvesterare.

Analytiker är hausse på Polkadots (DOT) pris

Copy link to section

Polkadot (DOT) handlades på toppnivåer nära $12 i mitten av mars, och nådde den senaste toppen när Bitcoin marscherade till sin rekordnivå över $73k.

För närvarande byter altcoinet ägare runt $8,73. Detta är cirka 11% ned under de senaste 30 dagarna och 24-timmarshandelsvolymen har krympt till cirka 300 miljoner dollar.

Trots nedgångarna de senaste veckorna finns det optimism kring Polkadot-priset. Den populära kryptoanalytikern Michael van de Poppe har identifierat DOT som ett av de mynt som kan vara en enorm köpmöjlighet.

Analytikern säger att de flesta altcoins är “starkt undervärderade i sina BTC-värderingar” när Bitcoin-dominansen toppar. Denna utsikt och med Polkadot 2.0 och ny spelpush kan DOT vara ett nyckelköp idag.

DOT-priset nådde en topp på $54,98 i november 2021, vilket tyder på att det finns mycket utrymme på uppåtsidan om altcoins börjar öka.

Ethenas (ENA) kurs stiger när handeln öppnar på toppbörsen

Copy link to section

Ethena (ENA), ett decentraliserat finansprotokoll (DeFi) som nyligen tillkännagav en airdrop på 750 miljoner tokens till sitt community, har börjat handlas på toppbörser.

Ethena Labs-projektet är live på Binance och andra börser och handlas för närvarande mer än 41% högre. ENA-priset ligger på $0,8386, något ned från dess högsta rekord på $0,8896 som nåddes den 2 april 2024.

När samhället gör anspråk på sina tokens efter att ha deltagit i shards-kampanjen för den avkastningsbringande stablecoin USDe på 1,38 miljarder dollar, kan dess sannolika priser sjunka när vissa handlare tar vinster.

En ny airdrop-kampanj för den syntetiska dollarn kan dock hjälpa ENA att återuppstå. Intresset för projektet kan också dra nytta av en övergripande hausseartad flipp för altcoins.

Bitbot lockar när investerare ser möjligheter

Copy link to section

Bitbot får massiv dragkraft som en av de bästa Telegram-handelsbotarna som kommer att komma ut på marknaden.

Intresset har ökat när tidiga investerare ser till att ta vara på möjligheten som detta projekt ger. Till stor del beror det på Bitbots potential att dominera kryptohandelslandskapet genom att leverera den första Telegram-handelsboten någonsin utan förvaring.

Det betyder att förutom att bara få tillgång till handelsverktyg av institutionell kvalitet, kommer handlare som utnyttjar Bitbot att ha en stor fördel jämfört med de som använder alternativa alternativ: säkerhet.

Bitbot-teamet har släppt demoversioner för projektets arkitektur utan förvaring, som visar hur det fungerar i två stora produktuppdateringar. Spänningen är också stor eftersom den här boten kommer med anti-MEV- och anti-rug pull-funktioner inbyggda för att ge ett extra lager av säkerhet.

Det som ska driva Bitbots ekosystem är den inhemska tokenen BITBOT. Förköpet, som erbjuder kraftigt rabatterade priser, har accelererat till steg 8 eftersom det totala insamlade beloppet överstiger 1,88 miljoner dollar.

Bitbots lansering, handelsdebut och övergripande marknadsförutsägelser tyder på att BITBOT kan vara redo för dominans.

Slutsats

Copy link to section

Polkadot kommer sannolikt att studsa högre när altcoins börjar prestera bättre, medan Ethena kan dra nytta av handel och airdrop-incitament.

Samtidigt ligger BITBOT-förköpspriset på $0,0141 och kommer att hoppa till $0,0148 i nästa steg. Förköpsvärdet kommer att öka under de återstående stegen, potentiellt en stor vinst för tidiga investerare som kan låsa in vinster när priset stiger till $0,02 i det sista 15:e steget.

Läs mer om Bitbot här.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Denna artikel är ett samarbete mellan våra redaktörer och våra partners, och kan innehålla sponsrat reklaminnehåll och länkar. Innehållet är inte avsett som ekonomisk rådgivning och är endast i informationssyfte.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Sponsrade Kryptovaluta