Ad

Bitbot väcker intresse när nya möjligheter dyker upp för kryptoinvesterare

Apr 12, 2024
Listen
  • Bitbot (BITBOT) är en Telegram-handelsbot vars förköp ser stort intresse från investerare.
  • Det AI-drivna projektet är det första som erbjuder en handelsbot utan förvaring.
  • BITBOT-förköpet är i steg 10, med tokenen prissatt till endast $0,0155.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Eftersom kryptovalutamarknaden lockar fler investerare från hela världen, tittar kunniga investerare på nya pärlor för potentiella vinster.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

De främsta jaktfälten inkluderar artificiell intelligens (AI), verkliga tillgångar (RWA) och decentraliserade fysiska infrastrukturnätverk (DePINs) bland andra. Bitbot (BITBOT) är bland projekt som lockar stort intresse med sin AI-drivna handelslösning.

Bitbot: Fokusen på säkerhet skiljer den från andra Telegram-bots

Copy link to section

Telegram trading bots är anpassade handelsappar som finns på den populära meddelandeappen och erbjuder användarna bekvämlighet och tillgång till handelsverktyg av institutionell kvalitet.

Det finns flera bots på marknaden idag, inklusive PAAL AI, Unibot och Banana Gun. Bitbot är dock den första Telegram-kryptohandelsboten som erbjuder en lösning utan förvaring.

Det är en funktion som sannolikt kommer att visa sig vara en gamechanger för utrymmet, sätta Bitbot över rivaliserande projekt och ge det bästa för kryptohandlare. I huvudsak härrör Bitbots fokus på användarsäkerhet från incidenter som påverkade både Unibot och Banana Gun 2023.

Med handlare som är angelägna om att undvika potentiella fallgropar som kommer med sårbarheter i förvaringsplattformar, har Bitbots partnerskap med Knightsafe hjälpt den att sticka ut från resten.

Det främsta överklagandet är dess icke-förvarande plånbokssystem, med en nyckelfri hanteringsfunktion som säkerställer att Bitbot-användare behåller full kontroll över sina privata nycklar och tillgångar.

Varför är investerare så positiva till Bitbot?

Copy link to section

Föreställ dig en handelsbot som erbjuder tillgång till alla handelsverktyg av högsta kvalitet av institutionell kvalitet, jämnar spelplanen för återförsäljare och som inte kompromissar med användarsäkerheten. Bitbot ser ut att vara den plattformen när den lanseras på marknaden under andra kvartalet detta år.

Tillgång till AI-drivna verktyg som sniping, ädelstensskanner och automatiserad handel ligger också bakom den enorma vågen av intresse för den inhemska tokenen BITBOT.

BITBOT-tokenen erbjuder också tillgång till en möjlighet att dela intäkter och andra förmåner – vilket ökar spänningen kring Bitbot-förköpet.

Bitbot (BITBOT) trendar därför som ett av de bästa projekten att kolla på under de kommande månaderna på grund av dess marknadsdefinierande funktioner – speciellt i Telegrams handelsbotutrymme. Projektet är också AI-drivet, med unika erbjudanden för tokeninnehavare.

Allt detta gör den potentiellt till ett av de bästa AI-kryptoprojekten att investera i när marknaden växer.

Är Bitbot-tokenen värd att köpa idag?

Copy link to section

Analytiker är hausse på Bitcoin och det bredare kryptoutrymmet. Spot Bitcoin ETF:er, med en ny våg sannolikt i Hongkong och över Asien, utsikterna för BTC och altcoins gäller även för framväxande projekt som Bitbot.

Data från CoinGecko visar att sektorns marknadsvärde för närvarande är drygt 24 miljarder dollar. Telegram-appsegmentets marknadsvärde är å andra sidan cirka 1,23 miljarder dollar. Men projekt tyder på att det finns en enorm tillväxtpotential för dessa två sektorer.

Bitbot ser unikt positionerat ut för att dominera sektorn och förköpet kan vara en mycket attraktiv möjlighet. Detta tyder på att köpa BITBOT till det nuvarande priset på $0,0155 i steg 10 kan vara en bra satsning i ett projekt med anmärkningsvärd framtida potential.

För att lära dig mer om Bitbot, besök projektets officiella webbplats.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Denna artikel är ett samarbete mellan våra redaktörer och våra partners, och kan innehålla sponsrat reklaminnehåll och länkar. Innehållet är inte avsett som ekonomisk rådgivning och är endast i informationssyfte.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Bitcoin Sponsrade Kryptovaluta