Ad

Bitcoins, Solanas, Ethereums priser sjunker när Kangamoon samlar in $4,8 miljoner

Apr 16, 2024
Listen
  • Kangamoon, ett nytt meme-mynt, har samlat in över 4,8 miljoner dollar från investerare.
  • Tokenförköpet har fortsatt även när försäljningen av kryptovalutor fortsatte.
  • Bitcoin och andra altcoins har fallit med över 10% från sin högsta punkt i år.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Priserna på kryptovalutor höll sig på kanten på tisdagen som ett tecken på att investerare anammade ett risk-off-sentiment på marknaden. Efter att ha stigit till en rekordhög nivå på över 73 000 dollar i mars har Bitcoin nu sjunkit till under 65 000 dollar.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Andra altcoins har kraschat med över 20% från sin högsta nivå i år. Några av de mest anmärkningsvärda förlorarna var tokens som IOTA, Solana, Ethereum och Ondo Finance. Ändå, trots denna försäljning, har Kangamoon ($KANG) samlat in över 4,8 miljoner dollar från investerare.

Risk-off-sentimentet råder

Copy link to section

Bitcoin och andra digitala mynt har rasat hårt under de senaste veckorna. Denna krasch inträffade eftersom investerare har anammat ett risk-on-sentiment på marknaden.

Kryptovalutor är inte de enda tillgångarna som har kraschat hårt den här månaden. Amerikanska aktier har kraschat hårt i år, och Dow Jones- och Nasdaq-100-indexen har sjunkit med över 4% från sina högsta poäng i år.

Några av de mest populära aktierna på Wall Street har också kraschat hårt. Nvidias aktiekurs har sjunkit med 11,8% från sin högsta punkt i år, vilket betyder att den är i en korrigering.

Likaså Super Micro Computers aktier har dykt med över 28% från sin högsta punkt i år, vilket betyder att den är på en djup björnmarknad. Apple, det näst största företaget i USA, har sjunkit med 13% i takt med att tillväxten avtagit. Andra populära företag som Tesla, Rivian och Lucid Motors har kraschat hårt i år.

Obligationsmarknaden går också igenom stora motvindar. Data visar att den 10-åriga obligationsräntan har stigit till 4,62% medan den 30-åriga har stigit till 4,78%. Obligationsräntorna stiger när kursen faller.

Den främsta katalysatorn för denna trend är att förhoppningarna om att Federal Reserve ska börja sänka räntorna snart har slocknat. Färska uppgifter visade att den amerikanska inflationen steg till 3,5% i mars och kärn-KPI:n till 3,8%. Som sådan finns det en möjlighet att banken kommer att hålla en hökaktig ton.

Kangamoons tokenförköp pågår

Copy link to section

Samtidigt fortsatte Kangamoons tokenförköp denna vecka, vilket signalerar att det finns en efterfrågan på myntet. Utvecklarna har samlat in över $4,86 miljoner, vilket motsvarar cirka 33% av de totala tillgängliga tokensen.

Kangamoon siktar på att bli det ledande meme-myntet på marknaden. Utvecklarna strävar efter att ge den användbarhet genom att ge sig in på andra områden som sociala medier och spel. Detta spel kommer att ha play-to-earn-funktioner, vilket gör att användare kan tävla och tjäna belöningar.

Samtidigt siktar utvecklarna på att ha en marknadsplats där användare ska kunna köpa och sälja tokens i ekosystemet.

Därför finns det en sannolikhet att Kangamoons tokenförköp kommer att fortsätta att gå bra när investerare väntar på nästa krypto-comeback. Vissa analytiker tror att Bitcoin fortfarande kommer att studsa tillbaka under de kommande månaderna. Standard Chartered-analytiker ser myntet skjuta i höjden till över $100 000 i år. Du kan lära dig mer om Kangamoon här.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Kryptovaluta