Ad

Arweave, Ethena, THORChain stiger när BitBot-tokenförköpet frodas

Apr 20, 2024
Listen
  • Bitcoin-priset återhämtade sig från under $60 000 på fredagen till över $64 000.
  • Arweave, Ethena, THORChain var bland de bäst presterande altcoinsen.
  • BitBot fortsatte sitt tokenförköp och drev den totala försäljningen till över 2,6 miljoner dollar.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Priserna på kryptovaluta studsade tillbaka efter att Bitcoins mjukvara gick igenom sin fjärde halvering på fredagen och när de geopolitiska riskerna bleknade. Bitcoin hoppade till över $64 000 medan priserna på Arweave (AR), Ethena (ENA) och THORChain (RUNE) steg tvåsiffrigt.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Kryptovalutor överträffade teknologiaktier, vilket fortsatte dess djupa försäljning. Det noggrant bevakade Nasdaq 100-indexet kraschade med över 300 poäng när Nvidia-aktien föll med över 10%. S&P 500-indexet sjönk med nästan 1%.

Samtidigt fortsatte BitBot, den snabbt växande kryptovalutan sitt tokenförköp, då den samlade in över 2,6 miljoner dollar.

Altcoins har återhämtat sig

Copy link to section

De flesta altcoins hoppade kraftigt på lördagsmorgonen. Arweave steg tre dagar i rad till $28,95, högre än veckans lägsta på $21,53.

Ethena, å andra sidan, steg över den viktiga motståndspunkten på $1 även när oron för dess stablecoins fortsatte. Vissa investerare är oroliga för att det högavkastande USDe-stablecoinet skulle kunna de-peg som Terra Luna USD gjorde 2022.

Det finns också oro för att en ny föreslagen stablecoin-lag i USA skulle kunna förbjuda det i landet. Lummis-Gillibrand-lagen, om den antas, kommer att förbjuda alla ostödda stablecoins i landet.

THORChain, å andra sidan, fortsatte att stiga när volymen i börsen stabiliserades. Börsen hanterade kryptovalutor värda över 228 miljoner dollar, vilket gör den till den 15:e största DEX i världen.

De andra toppresterande altcoinsen på lördagsmorgonen var Internet Computer, Sei, ORDI, Sui och Fetch.ai.

Det är oklart om denna återhämtning kommer att fortsätta med tanke på att det finns betydande ränterisker. Analytiker tror att Federal Reserve kommer att fortsätta hålla räntorna på en förhöjd nivå längre.

BitBot-tokenförköpet fortsätter

Copy link to section

Samtidigt fortsatte BitBot sitt tokenförköp denna vecka. Data på deras webbplats visar att utvecklarna nu har samlat in över 2,6 miljoner dollar under de senaste veckorna. $BITBOT-tokenen handlades för $0,0163 i steg 11 av förköpet och kommer att öka till $0,017.

För nybörjare är BitBot ett kommande företag som siktar på att bli nästa stora sak på Telegram-botmarknaden. Det kommer att vara en decentraliserad plattform där innehavare av $BITBOT-tokenen kommer att ha en roll i dess beslutsfattande.

Boten kommer att skapas med hjälp av tekniska indikatorer och avancerade verktyg för artificiell intelligens (AI). Som ett resultat hoppas utvecklarna att den kommer att vara mer exakt i att göra kryptoförutsägelser än andra bots.

För användare kommer det att finnas andra fördelar med att använda boten. För det första kommer den att vara en bot utan förvaring, vilket innebär att utvecklarna inte kommer att ha tillgång till användarmedel. För det andra, som du hittar i denna whitepaper, kommer innehavare att ha exklusiv tillgång till funktioner och förköp. För det tredje kommer de att delta i inkomstdelning, där $BITBOT-innehavare kommer att få en del av sin försäljning. Du kan köpa BitBot-tokenen här.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Kryptovaluta